Moederdag cadeau laten bezorgen? Check deze originele cadeau tips!

31 maart 2022
Moederdag cadeau laten bezorgen? Check deze originele cadeau tips!

Lukt het je niet om op moederdag persoonlijk langs je moeder te gaan, maar wil je haar wel verrassen met een cadeautje? Dan vind je vast leuke tips tussen deze lieve en leuke moederdag cadeaus. Allemaal super originele ideeën, maar één ding hebben ze wel gemeen. Ieder moederdag cadeau kun je namelijk laten bezorgen. Zo kun je je moeder op afstand toch nog verwennen!

De leukste moederdag cadeau tips die je kunt laten bezorgen

Zaaibommetjes

Moederdag cadeau laten bezorgen? Check deze originele cadeau tips!

Is jouw moeder helemaal de bom? Verras haar dan met deze zaaibommetjes. In de geschenkdoos zitten 9 balletjes met in ieder andere bloemzaden. Je gooit ze op een nog kale of saaie plek in de tuin, geeft ze wat water en na een tijdje komen er ineens kleurrijke bloemen tevoorschijn. Een prachtig moederdag boeket dat lekker lang blijft staan. En het trekt ook nog bijen en vlinders naar je tuin. Dit moederdag cadeau kun je via de brievenbus bij je moeder thuis laten bezorgen, via BloomPost bijvoorbeeld.

Moeder dochter armband

Moederdag cadeau laten bezorgen? Check deze originele cadeau tips!

Een mooi sieraad vinden ook veel moeders leuk om te krijgen. Bij My Jewellery hebben ze prachtige gift sets als moederdag cadeau. Zoals een lief armbanden setje met gekleurde steentjes, infinity kettinkjes voor jou en je moeder samen of deze lieve moeder & dochter armbandjes. Een armbandje met een hartje voor jou en een armbandje met een bedel waarin dit hartje precies past voor je moeder. Bestel je moederdag cadeau online en laat het als verrassing bij haar bezorgen.

Mam dit is waarom ik van je hou

Moederdag cadeau laten bezorgen? Check deze originele cadeau tips!

Dit is een cadeau tip die je moeder voor altijd zal koesteren. Een ontzettend mooi invulboekje met daarin 50 lege plekken om in te vullen wat jouw moeder zo bijzonder maakt en waarom ze de leukste vrouw op aarde is. Je vult teksten aan als; ‘Ik denk graag terug aan de tijd dat we …’ of ‘Ik luister graag naar verhalen over jouw…’. Als je klaar bent, doe je het boekje in de bijbehorende cadeaudoos en kun je dit originele moederdag cadeau naar haar versturen. Het boekje zelf kun je onder andere kopen via Bol.

‘Lees ook: Zelf een moederdag cadeau knutselen? Check deze leuke ideeën!

Edelstenen en kristallen met een betekenis

Moederdag cadeau laten bezorgen? Check deze originele cadeau tips!

Is jouw moeder spiritueel ingesteld en staat ze open voor de kracht van edelstenen? Dan is dat ook een heel mooi idee. Iedere steen heeft zijn eigen kracht en helende werking, waardoor je voor je moeder een echt persoonlijk en liefdevol cadeau kunt uitzoeken. Er zijn verschillende webshops waar ze hele mooie pakjes van jouw gekochte stenen maken, zoals bij Blooming Home. En ook een leuke moederdag cadeau tip is de maankristallen set van Happinez die al in een heel mooi doosje zit en je ook rechtstreeks kunt versturen.

Bijzondere kaarsen

Deze kaarsen zijn ook een mooi moederdag cadeau dat je kunt laten bezorgen. De tijd van de stolpkaarsen op een plateau hebben we een beetje achter ons gelaten. Het is nu erg hip om verschillende soorten kandelaars met elkaar te combineren en daar allerlei soorten kaarsen in te steken van verschillende lengtes, kleuren en design. Bij Bougie Bougie bijvoorbeeld spelen ze daar superleuk op in. Je kunt bij deze shop prachtige sets kaarsen bestellen als cadeau en die worden dan mooi ingepakt en via de brievenbus bezorgd.

Herbarium

Moederdag cadeau laten bezorgen? Check deze originele cadeau tips!

Met dit creatieve pakketje kan je moeder haar eigen herbarium maken. Dat is een verzameling van gedroogde bloemen en planten. Dit moederdag cadeau bevat droogbloemen zaadjes en bloembolletjes, zodat je direct de mooiste bloemen kunt gaan kweken. In het pakketje vind je ook een tof houten plankje, waar je de bloemen gemakkelijk tussen kunt drogen. En daarna kan je moeder de gedroogde bloemen in een leuk fotolijstje doen of bijvoorbeeld verdelen over kleine vaasjes. Dit moederdag cadeau kun je onder andere laten versturen via BloomPost.

Geef je moeder een eigen ster

Moederdag cadeau laten bezorgen? Check deze originele cadeau tips!

Dit is ook een heel bijzonder cadeau; een eigen ster voor je moeder. Je kiest een ster uit via Google Sky, geeft de ster een naam, en schrijft er een boodschap bij. Vervolgens wordt de ster geregistreerd in het Online Star Register, en wordt een cadeaupakket opgestuurd met de boodschap, een certificaat, en een sterrenkaart. Op Het Online Star Register kun je voor iedere gelegenheid een speciaal cadeau pakketje laten maken en dus ook voor Moederdag.

Brownies

Moederdag cadeau laten bezorgen? Check deze originele cadeau tips!

Voor moeders voor wie de liefde voor chocola bijna net zo groot is als die voor hun kinderen 😉 is dit cadeau een groot succes. Brownies! Bij bijvoorbeeld The Brownie Box kun je virtueel een doosje vullen met smaken waarvan jij denkt dat je moeder ze het lekkerste vindt. Daar kun je gratis een kaartje aan toevoegen. En The Brownie Box laat jouw moederdag cadeau dan bezorgen op de door jouw gekozen datum.

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren met deze moederdag cadeau tips. En heb je zelf nog originele aanvullende ideeën, deel die dan vooral met ons door onder dit blog een reactie achter te laten!

De leukste paasversiering voor een vrolijk feestje
Eierdop vouwen | Zo maak je een origami eierdopje voor Pasen!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter