Outfit twinnen met je kind voor de feestdagen

21 december 2022
Outfit twinnen met je kind voor de feestdagen. Leuke tips & ideeën!

De feestdagen staan weer voor de deur! Tijd om een mooie outfit voor jezelf én je kind uit te zoeken. Als je dit jaar extra leuke foto’s wilt maken, is het tof om de outfits te ‘twinnen’. Dit betekent dat je de kleding van jezelf en van je kind perfect op elkaar afstemt. En outfit twinning kun je op verschillende manieren aanpakken. Ter inspiratie hebben wij allemaal leuke outfit ideeën voor je op een rij gezet!

Twinnen met je mini-me

Wanneer je echt wilt twinnen met je kind, koop je exact dezelfde outfit voor jou en je mini-me. Er zijn diverse merken die matching outfits voor moeder en kind verkopen, maar je kunt ook gewoon zelf de sets bij elkaar zoeken. Als je kiest voor een simpel jurkje of een leuke flared broek is het niet lastig om deze ook voor je kind te vinden.

Outfit twinnen met je kind voor de feestdagen. Leuke tips & ideeën!

Kleur van de outfit matchen

Nog makkelijker is het om alleen de kleur van de outfits met elkaar te matchen. Zo heb je veel meer keuze en kun je kledingstukken vinden waar je echt dol op bent. Schaf bijvoorbeeld een chique blouse of een comfortabele trui aan van Topvintage. Deze items kun je ook na de feestdagen nog regelmatig dragen. Vervolgens pas je de outfit van jouw baby, peuter of kleuter aan op de gekozen kleur.

Dezelfde materialen laten terugkomen

Een andere optie is om je te richten op het materiaalgebruik. Zo kan jouw kind een echte prinsessenjurk dragen van tule, terwijl jij dit materiaal op een subtiele manier laat terugkomen in een top. En voor de kerstdagen is fluweel ook een prachtig materiaal. Koop bijvoorbeeld zelf een elegante groene jurk van velvet en kies voor jouw kind een comfortabele set met een fluwelen broek. 

Outfit twinnen met je kind voor de feestdagen. Leuke tips & ideeën!

Twinnen met dezelfde print

In plaats van kleur of materiaal, kun je je ook richten op de prints. Draag allebei ruitjes of match de stippen trui van jouw kind met een chique stippen panty. 

Subtiel twinnen met accessoires 

Wil je het liever wat subtieler aanpakken? Kijk dan eens of je bij elkaar passende accessoires kunt vinden. Als je zelf een fluwelen of satijnen outfit draagt, kun je jouw dochter een haarband of strikje geven die hier perfect bij past. Het valt niet direct op dat jullie twinnen, maar hierdoor passen de feestoutfits wel mooier bij elkaar. En dat levert natuurlijk ook weer mooie familiekiekjes op!

Outfit twinnen met je kind voor de feestdagen. Leuke tips & ideeën!

Outfit twinnen met je kind voor de feestdagen. Leuke tips & ideeën!Twinnen met papa

En natuurlijk kunnen vaders ook matching outfits dragen met hun kind. Als je een zoontje hebt, is het erg leuk om dezelfde poloshirts of overhemden voor de mannen te kopen! Of dezelfde kersttrui, die vind je vaak in volwassen en kindermaten.

Ga jij dit jaar twinnen met jouw kind? Of is dit niet zo aan jou besteed? We zijn benieuwd, dus laat het vooral aan ons weten door hieronder een reactie achter te laten!

Kaneelbroodjes maken voor Kerst - Een lekker én makkelijk recept!
De kerstboom versieren? Zo doe je dat veilig!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter