Het leukste babyspeelgoed voor je kleintje

27 november 2017
Het leukste babyspeelgoed

Ik vond het zó zoet toen Reva als baby met grote fascinatie voor het eerst haar eigen handjes en vingertjes ging bestuderen. De momenten dat je baby zich steeds bewuster wordt van de omgeving vond ik een hele bijzondere tijd. De zintuigen werken op volle toeren, het kijken, het voelen, het luisteren, het is één grote ontdekkingstocht. Als mama leer je beetje bij beetje je kleintje steeds beter kennen en begrijpen. Tijdens mijn eerste kraamperiode is het één en ander aan babyspeelgoed het huis binnengekomen. Het ene speeltje had meer succes dan het andere. Reva was toen ze nog heel klein was vooral onder de indruk van de kijkkaarten van Wee Gallery. Dit en nog meer mooi babyspeelgoed laat ik verderop in de blog aan je zien.

Koekeloeren

Mocht je nog iets leuks voor je eigen baby of als kraamcadeautje zoeken dan zijn deze kaartjes echt super. Het schijnt dat pasgeboren baby’s vanaf 22-30 cm afstand heel goed contrasterende afbeeldingen kunnen zien. De kijkkaarten van Wee Gallery bestaan allemaal uit mooie zwart-wit illustraties die stimuleren je baby om te kijken. Ik legde altijd een kaartje in de box of in de kinderwagen zodat Reva als ze wilde hiernaar kon kijken. Ook als je kindje een voorkeurshouding heeft zijn deze kaarten heel handig. Je stimuleert je baby namelijk ook wat vaker het hoofdje om te draaien, zodat de kleine niet altijd op dezelfde kant ligt.

‘Lees ook: De 10 leukste baby kledingmerken.’

Grijpgrage handjes

Het moment dat het grijpen wordt ontdekt is niets meer veilig. Reva en Lucy graaide er op los, vooral mijn lang haren waren gewild. Auw!!!! Een babygym is perfect babyspeelgoed voor grijpgrage handjes. Done by Deer heeft er eentje die niet alleen te leuk is om mee te spelen, maar er ook nog geweldig uitziet. Met name Lucy was altijd degene die hier heel zoet mee was. De speelbal van het Deense merk Cam Cam Copenhagen is ook fijn speelgoed voor de allerkleinsten, deze zachte bal met binnenin een rammelaar stimuleert de zintuigen en het grijpreflex. Het interactieve activiteitenbord van het merk Kid O is er eentje die ik maar al te graag had willen hebben toen de meisjes nog klein waren. Het doet me denken aan mijn oude Fisher Price speeltje, maar dit is er dan eentje in een nieuw modern jasje.

Babyspeelgoed

Je hoeft voor je kindje niet een enorme speelgoed walhalla te creëren. Kleintjes kunnen zich soms met de meest simpele dingen prima vermaken. Belangrijk met babyspeelgoed is dat het de fantasie, de motoriek en de nieuwsgierigheid prikkelt en ontwikkeld. Voor iedere baby kan dit weer iets anders zijn. Ik heb nog meer leuke inspiratie voor je, kijk je mee?

‘Lees ook: 5 Stijlvolle babyschoenen merken.’

 

 

Het leukste babyspeelgoed

Done by Deer – Activity Speelmat € 99,95

 

Het leukste babyspeelgoed

Kids Concept – Bouwblokken € 23,95

 

Het leukste babyspeelgoed

Liewood – Baby Knisperboekje Lenny € 22,-

 

Het leukste babyspeelgoed

Kids Concept – rammelaar met bijtring € 13,95

Het leukste babyspeelgoed Djeco – houten babyboek € 14,95

 

Het leukste babyspeelgoed

Jellycat – Bashful Konijn € 21,95

Het leukste babyspeelgoed

Fabelab – rammelaar piraat € 12,95

Het leukste babyspeelgoed

Toetie – wagenspanner van houten kralen met grijs koord € 24,95

 

 

Het leukste babyspeelgoed

Wee Gallery – kijkkaarten pets € 13,95

Het leukste babyspeelgoed
Kid O – Activiteitenbord € 46,95

 

Het leukste babyspeelgoed
Tikiri – Eerste knijpdiertje € 13,95

 

Het leukste babyspeelgoed

 

Cam Cam Copenhagen – speelbal € 36,95

Het leukste babyspeelgoed PLAN TOYS – baby auto 6 m+ 2 € 16,95

 

Het leukste babyspeelgoed

Eef Lillemor – stapeltoren € 19,95

Het leukste babyspeelgoed

DJECO rammelaar BabyMaraki 3 m+ € 9,95

 

Het leukste babyspeelgoed

Fabelab – Knuffeldoekje konijn € 23,50

Hoe vier je Sinterklaas? Dit zijn leuke Pakjesavond ideeën
Toffe speelgoedwinkel gezocht? Deze 5 shops mag je niet missen!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter