Koeka boxkleed in the spotlight!

26 januari 2017

Het is een beetje absurd, maar ik zit nu dus al helemaal in de flow van een vervroegde voorjaarsschoonmaak. Het hele huis wordt ondersteboven getrokken en alles moet weg. Sommige spullen wel met een beetje pijn in mijn hart, zoals de kinderwagen en Lucy haar ledikant. Kleine meisjes worden groot! Overal waar een laagje stof op zit en never nooit meer wordt gebruikt, weg ermee! Dit klinkt natuurlijk allemaal heel stoer, maar stiekem ben ik ook een ster in het bedenken van de beste excuses om iets NIET weg te hoeven doen. Zo gaan de babypoppen hier in huis tegenwoordig gekleed in de babykleertjes van Reva en Lucy. En heeft het roze boxkleed nu de functie van gymmat, speelkleed in de tipitent en poppendeken. Lekker multifunctioneel!

Eerste aankoop

Best gek, als je bedenkt dat je tijdens je zwangerschap zoveel spullen met zorg uitkiest die vervolgens een tijdje later niet meer bruikbaar zijn. Toen ik eenmaal wist dat ik zwanger was van een meisje wilde ik het liefst meteen gaan shoppen. Eén van mijn eerste aankopen was toen het roze wafel boxkleed van Koeka. Eerder had ik dit boxkleed al gespot bij een vriendinnetje van mij en die moest en zou ik ook kopen. Zo’n lekker zacht en dik kleed leek mij een heerlijk plekje om op te liggen voor een kleine baby. En daarnaast is het boxkleed in zoveel mooie kleuren verkrijgbaar dat het sowieso matched met ieder interieur. Ook niet heel onbelangrijk! Mij maak je namelijk echt niet gelukkig met allerlei drukke prints of figuurtjes. Dat het boxkleed ook nog eens aan twee kanten – met een andere kleur – te gebruiken is, was voor mij helemaal een pluspunt. Kun je lekker nog een beetje variëren.

De meiden hebben allebei heel wat uurtjes – rollend, liggend, slapend en spelend – op het kleed doorgebracht in de box. En nu slepen ze zelf het kleed door het hele huis en wordt het voor van alles en nog wat gebruikt. Zo zie je maar, van sommige items hoef je helemaal geen afscheid te nemen.
boxkleed; koeka; speelkleed; interieur; box; babykamer; basic; winnen; baby; spelen; kraamcadeau

 

Koeka boxkleed winnen

Staat het Koeka boxkleed wafel Amsterdam ook op jouw wishlist? Dan ben jij straks misschien wel een hele gelukkige mama (in spé). Wij mogen er namelijk namens Koeka eentje naar keuze weggeven.

Wat moet je doen:

 • Like Lady Lemonade op Facebook en/of op Instagram.
 • Deel ons Facebook bericht of repost ons bericht op Instagram over deze winactie.
 • Laat ons weten in een reactie voor welke kleur jij zou kiezen.

UPDATE: Gefeliciteerd! Kimberly is gelukkige en wint een Koeka boxkleed naar keuze. Veel plezier ermee!

advertorial, sponsored, post, lady lemonade, mamablog, mamablogger, momblog, mommy blogger, blog, blogger, mama, moeder, gesponsord, samenwerking, betaalde, blogpost

Op babynamen jacht? Zo heb ik het gedaan!
DIY kraamcadeau tip: Teddybeer van handdoek

Dit vind je misschien ook leuk

15 Reacties

 • Reply Anna 26 januari 2017 at 8:44 am

  Super gaaf…! Ik zou voor de taupe/dark grey gaan…

  Facebook: An Na

 • Reply Jacqueline 26 januari 2017 at 8:49 am

  WoW super gaaf!! Er staat hier al heel lang eentje op het lijstje maar nog steeds niet gekocht dus als ik hem zou winnen zou dat super zijn!
  Ik ga voor de blauwe voor onze zoon Guido!!?

 • Reply Mariska 26 januari 2017 at 8:51 am

  De mint pebble ???????? Zo mooi! Toitoitoi

 • Reply Trotse oma Kaatje Krabbelt 26 januari 2017 at 9:40 am

  Mijn cadeaudochter van 16 is vrijdag bevallen van een zoontje. Zij is groot koeka fan maar je kunt begrijpen dat haar budget niet zo groot is. Haar favoriete kleur is grijs.
  Lijkt me geweldige om een foto te maken van knappe Xem op zijn nieuwe boxkleed.

 • Reply Caroline Minderhoud 26 januari 2017 at 9:47 am

  Mint/pebble voor mijn zoontje <3

 • Reply Melissa 26 januari 2017 at 9:53 am

  Ik doe mee voor mijn zusje! Ze weet nog niet of ze een jongetje of een meisje krijgt dus de kleur laat ik dan maar even in het midden 🙂

 • Reply Daphne 26 januari 2017 at 10:00 am

  <3 boxkleed elba in kleur sapphire <3

 • Reply Brenda 26 januari 2017 at 10:14 am

  Wauw heel graag het mintkleurige boxkleed. In maart verwachten we ons 2de kindje dus het zou super zijn om te winnen.

 • Reply Marianne de With 26 januari 2017 at 12:03 pm

  Wat een leuke actie!

  Al heel lang lees ik met veel plezier je blogs!

  Nu eindelijk zelf moeder! Wel iets eerder dan gepland. Mijn zoontje, Coen, is met 30 weken en 2 dagen geboren. Nu nog een lange periode in het ziekenhuis te gaan. Niet veel tijd om dingen te shoppen. Een boxkleed staat nog op mijn shoplijst. Die saphirekleur is erg mooi, dat verdient mijn kleine vechtertje wel?.

 • Reply Linda Post 26 januari 2017 at 12:04 pm

  WauW ik houd van deze boxkleden. Ik heb er achteraf wel spijt van dat ik niet eentje van Koeka heb gekocht (ook al vind ik ze best prijzig). Ik vind de roze fantastisch! Ik heb een heel lief dochtertje van 3 maanden! Maar als ik zou mogen kiezen zou ik denk ik toch kiezen voor mint/pebble. Zodat deze eventueel nog een aantal rondes mee kan nadat mijn kleine meid uit de box is 😉

 • Reply Willemine 26 januari 2017 at 2:44 pm

  Ik doe mee voor mijn lieve zusje die woensdag 1 februari is uitgerekend! De sapphire/silver grey is supermooi! Ik deel het bericht via instagram:-)

 • Reply Lisa postma 27 januari 2017 at 11:38 am

  Wauw! Wat een gaaf boxkleed van Koeka 🙂
  Over 5 weekjes ben ik uitgerekend en de box staat al klaar.
  Maar nog niet het juiste boxkleed gevonden.
  Deze van Koeka is super mooi en past mooi in onze witte box.
  De kleur die ik zou kiezen is taupe/dark grey!
  Duimen maar!

  P.S. Ik volg je op Facebook en Instagram en heb het berichtje gedeeld 😉

  Liefs Lisa

 • Reply Annemarije 28 januari 2017 at 12:53 pm

  Wat een supermooi boxkleed. Ben zwanger van m’n eerste kindje en wil heeeeel graag zo’n boxkleed van Koeka! Het liefst de kleur sapphire, want dat past het mooist in mijn interieur. Ik volg je via Facebook en sinds nu ook via Instagram. Ik ga je berichtje even reposten op Instagram. En dan ga ik nu heel hard duimen dat ik win, hihi. 😉

 • Reply Esmeralda Groenland 29 januari 2017 at 11:54 am

  Sapphire/silver grey ? Zou hier perfect staan is de box. Prachtige boxkleden zijn het.

 • Reply Steph 2 februari 2017 at 10:44 pm

  Oooohhhhhhhh wow ??? heel graag sapphire of mint pebble!!! Zoek nog HET kraamcadeau voor mijn schoonbroertje… in maart komt de kleine??

 • Laat een reactie achter