3 Cadeau tips voor onder de kerstboom

8 december 2022
3 Cadeau tips voor onder de kerstboom voor jezelf!

Kinderen zijn héérlijk ongeremd. Ze kunnen in oktober vaak al niet wachten om aan de hand van de speelgoedboeken van alle speelgoedwinkels hun verlanglijstjes voor de feestdagen te maken. En de meeste kinderen kijken dan niet naar de prijs of de hoeveelheid cadeautjes op hun lijstje, maar vullen gewoon schaamteloos álles in wat ze leuk vinden. Maar zodra we volwassen worden, draait dit ineens 360 graden om. Vraagt iemand of je wensen voor je verjaardag hebt? Dan antwoord jij bescheiden van niet. Terwijl, als je dat kind van vroeger zou laten spreken, dan zou er vast wel iets zijn waar je blij van wordt. Toch? Om je aan wat inspiratie te helpen, hebben wij drie leuke cadeau tips voor jezelf voor onder de kerstboom op een rij gezet!

Ook vrouwen zijn gadgetfreaks

Dat mannen alleen houden van technische innovaties en de laatste gadgets? Dat is echt niet waar. Ook menig vrouwenhart gaat sneller kloppen van al dit moois. Een goed cadeau voor onder de kerstboom dit jaar is dan ook de iPhone 14 Pro Max met abonnement. Want laten we eerlijk zijn, de smartphone is vandaag de dag toch wel echt gadget nummer één. Hoeveel uur je er dagelijks aan kwijt bent, is soms maar beter iets wat je niet kunt weten. Toch is hij ook steeds nuttiger geworden, er vinden tegenwoordig bijvoorbeeld heel wat werkoverleggen plaats via deze kleine apparaatjes. Een telefoon van topkwaliteit is dan ook aan te raden, een investering waar je jaren plezier van hebt. Bij de iPhone 14 uit zich dat in meerdere fantastische camera’s en een scherm waar je ‘u’ tegen zegt. En of ze heel duur zijn? Met een scherpe deal qua abonnement valt dat reuze mee!

Nieuw parfum

Veel vrouwen hebben één vertrouwde geur die ze jarenlang gebruiken. Toch is het aan te raden eens te investeren in een nieuw luchtje. Dit jaar zijn er van bekende merken diverse geuren uitgekomen. De één met meer succes dan de ander, maar welke er echt bovenuit sprong was toch wel die van Gucci. De Gucci Guilty is zó lekker, dat deze eigenlijk onder iedere kerstboom een plekje moet krijgen. Ga hem maar eens uitproberen in de parfumerie!

Goed boek

Boeken, wie koopt die tegenwoordig nog? Natuurlijk zijn er nog steeds boekenwinkels, maar wanneer je een duurzame keuze wilt maken is een e-reader een beter idee. Daarnaast zijn ze veel handzamer om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. De Kobo Libra 2 is de meest recent uitgebrachte e-reader en werkelijk niet meer te onderscheiden van echt papier. Het leest zo comfortabel dat je acuut vergeet dat je geen ‘echt’ boek in je handen hebt. Daarnaast is het met een e-reader veel makkelijker om een nieuw boek open te slaan, wanneer je door je leesvoer heen bent. En laat je hem per ongeluk in het zwembad vallen of gaat er een kop thee overheen? Geen probleem, want daar kan deze e-reader ook tegen. En lezen; we hoeven toch niet uit te leggen hoe ontspannend dat is?

Een kerstboom met daar onder een heleboel cadeaus, wat is er leuker dan dat? Vergeet in deze drukke decembermaand daarom ook zeker jezelf niet. Zet je bescheidenheid opzij en gun jezelf ook iets waar je hart sneller van gaat kloppen. Misschien heb je daarbij iets aan onze tips! En als je zelf nog een leuke cadeau tip voor onder de kerstboom hebt, deel die dan vooral met ons door hieronder een reactie te laten.

Alvast hele fijne feestdagen!

Lekker in je vel de winter door? Zo doe je dat!
Matching carnavalskleding: Leuke verkleedideeën voor 't hele gezin

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter