Hema Sinterklaasfeest en onze favoriete schoenkadootjes onder de € 5,-

17 november 2017
Schoenkadootjes onder de € 5,-

Sinterklaas moet nog komen, maar wij hebben alvast genoten van een kleine pre-party. Door HEMA waren Annemieke en ik en onze kids uitgenodigd voor een gezellige Sint middag. Voor de kinderen was het één groot – snoep – feest met allerlei leuke activiteiten en voor de mama’s stond er een verrukkelijke Sint high-tea klaar. Kijk je mee? Verderop in de blog delen we ook nog onze favoriete HEMA schoenkadootjes onder de € 5,-. 

Pepernoten bakken & chocolade letters versieren

Ik heb zelf nog nooit zoveel pepernoten bij elkaar gezien. Twee lange tafels – waar alle kinderen een mooi plekje uit mochten kiezen – lagen bezaaid met bergen pepernoten, schuimpjes en chocolaatjes. Lucy wist niet waar ze moest kijken en Charlie propte met hoge snelheid een paar pepernoten in zijn mond.

Terwijl de kinderen een eigen Sint muts mochten inkleuren, konden de mama’s een paar meter verderop genieten van een tafel vol lekkers. Na een korte kleursessie kregen alle kinderen een bal van pepernotendeeg. Hoe leuk is dat om zelf je eigen pepernootjes te maken?! Finn deed echt zijn best om mooie ronde balletjes te maken, Lucy en Charlie vonden het deeg vooral erg lekker.

‘Lees ook: 20 Sinterklaas cadeautjes onder de € 10,- voor een meisje.

Pepernoten klaar en in de oven, op naar de volgende activiteit. Neem een mooie chocoladeletter, doe hier een beetje gesmolten chocola overheen en het versieren kan beginnen. Hartjes, snoep banaantjes, discospikkels, kleine spekjes, gouden balletjes, alles werd op de letter geplakt.

Ieder stukje werd versierd en kinderen maakte de mooiste kunstwerken van hun eigen letter. Een chocolade letter versieren is trouwens ook heel leuk om een keertje thuis te doen.

Lucy was helemaal in de wolken met haar eigen creatie en wilde natuurlijk weer meteen alles er vanaf snoepen. Het was een heerlijk middagje en op het eind werden de kinderen ook nog verrast met een klein cadeautje in de jaszak. Blijkbaar is één van Sinterklaas zijn pieten al in Nederland aangekomen. Annemieke en ik konden het koken voor die avond net zo goed overslaan, onze kinderen zaten propvol van al het gesnoep.

‘Lees ook: 20 Cadeautips onder de €10,- voor jongens.

 

Schoenkadootjes onder de € 5,-

Inmiddels hebben wij de schoenkadootjes ook al gescoord, wij zijn dus helemaal klaar voor morgen. Ben jij nog op zoek voor iets in de schoen? Dit zijn onze favoriete HEMA Sinterklaas cadeautjes onder de € 5,-.

Houten speelgoed make-up € 3,-

Spaarpot € 2,50

 

Strijkkralen prinses € 3,-

Opwind Robot € 1,-

Dagboek € 4,-

 

Zaklamp met vijf verschillende dinosaurussen sjablonen € 2,-

 

Geur stiften € 2,50

Strijkfolie met dinosauriërs € 3,-

 

Haakset eenhoorn € 4,

3D stempel Takkie

Bedelarmbandje maken € 4,-

Schoenkadootjes onder de € 5,- Race auto € 2,50

 

Cadeau inspiratie voor Sinterklaasavond

Natuurlijk zijn we nog veel meer leuke cadeautjes tegengekomen die we toch graag nog even met je willen delen. Wat dacht je van het Draak kostuum, die is toch geweldig? Op het event kwamen we deze tegen en Annemieke heeft het kostuum meteen op het lijstje gezet als cadeau voor Sinterklaasavond. Deze is er ook in de eenhoorn versie. Leuk toch?!

 

Draak kostuum € 35,-


Dinosaurus set € 7,50

 


Speelgoed kookset € 8,-


Versierklei € 10,-

Rugzak met auto’s € 12,-

 

Kralenset € 6,-

2-in-1 opbergbox/speelmat € 14,-

 


Knutselset himmeli flower power € 7,-

 

Eenhoorn kostuum € 35,- 

Knutselset € 9,-

Super held knuffelpop € 6,-

Vos knuffel XL € 25,-

Op de HEMA site staan ook nog allerlei leuke Sinterklaas activiteiten voor de kinderen. Alvast heel veel plezier dit weekend!

Cadeau tip: GoldieBlox - technisch meisjes speelgoed
20 Cadeautips onder de €10,- voor jongens

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter