Winnen: Milestone fotoboek + Activity Cards

22 augustus 2016

Fotograferen?! Was het nog niet je hobby dan wordt dit het wel. Eenmaal zwanger krijg je meteen de acute behoefte om alles vast te leggen op de gevoelige plaat. Het begint met het fotograferen van je mooie zwangere buik, die iedere week iets groter groeit. Wacht maar totdat je kleine wondertje eenmaal geboren is. Geloof mij foto’s maken wordt dan lopende band werk. Niet normaal hoeveel ik er de afgelopen jaren van Reva en Lucy heb gemaakt. Alle mijlpalen, funny faces, toffe outfits, zoete snoetjes, genoeg redenen om er de hele dag op los te klikken. Vanaf het eerste moment ben ik fan van de Milestone™ Cards. Dit vind ik echt zo’n leuke manier om bijzondere momenten van je kindje te bewaren. En we konden er natuurlijk op wachten, er is sinds kort zelfs een Milestone™ fotoboek verkrijgbaar.

Het Milestone™ fotoboek matched uiteraard helemaal met de stijl van de kaarten. Het boek telt 60 pagina’s waarin je maar liefst 300 foto’s en kaarten kunt plakken. Je krijgt er ook nog een pakketje stickers bij waarmee je er helemaal een persoonlijk en uniek babyboek van kunt maken. Als klein meisje – nu nog steeds trouwens – vond ik het al geweldig om door alle fotoboeken te bladeren die mijn vader altijd maakte. En met dit nieuwe exemplaar uit de Milestone™ collectie maak je weer zoals vanouds een prachtig ‘old school’ naslagwerk van alle mooie momenten van je kindje. Ik ben fan! Het boek kost € 29,95 en is hier verkrijgbaar.

fotoboek-herinnering-baby-zwanger-zwangerschap-geboorte-milestonecards-kind-kraamcadeau-cadeau-bewaren-foto's-ladylemonade_nl3

En er is nog meer leuks te vertellen, namelijk de drie nieuwe Milestone™ draaikaarten! Deze zijn gebaseerd op de bestaande fotokaarten, maar in een heel ander jasje. Op deze kaart staan alle belangrijke momenten, het enige wat je even moet doen is draaien en dan ‘KLIK’! Je hebt weer een bijzonder momentje van je buik of baby vastgelegd op foto. Deze draaikaarten kosten € 9,95 per stuk en shop je hier. fotoboek-herinnering-baby-zwanger-zwangerschap-geboorte-milestonecards-kind-kraamcadeau-cadeau-bewaren-foto's-ladylemonade_nl4

Winnen

Wil jezelf aan de slag of is er iemand om je heen fanatiek alle mijlpalen aan het vastleggen van zijn/haar kindje? Wij mogen een Milestone™ fotoboek samen met een Activity Cards set weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like Lady Lemonade op Facebook en/of op Instagram
 • Deel ons Facebook bericht over deze winactie.
 • Laat ons weten welke mijlpaal jij zeker gaat vastleggen?

UPDATE: Gefeliciteerd Fieke Jager, jij hebt het Milestone fotoboek + de Activity Cards set gewonnen. Veel plezier ermee! fotoboek-herinnering-baby-zwanger-zwangerschap-geboorte-milestonecards-kind-kraamcadeau-cadeau-bewaren-foto's-ladylemonade_nl7

12 Mooie kinderstoelen
Gouden plak voor moeders

Dit vind je misschien ook leuk

5 Reacties

 • Reply Chantal 22 augustus 2016 at 11:49 am

  De milestone “schaterlachen” ? wil ik voor geen goud missen!!! ?

 • Reply Vanessa Raffaela Sibma 22 augustus 2016 at 2:03 pm

  Te gek dat er ook een fotoalbum van is! Ik zou de eerste sportwedstrijd zeker vastleggen. Zal vaders ook waarderen 😉

 • Reply Claudia 25 augustus 2016 at 8:36 am

  Ik zou dit zo graag willen winnen. Bij mijn dochter geen milestone kaarten gehad en vind dat achteraf toch wel heel jammer. Wel een eerstejaarboek bijgehouden, maar voor onze tweede dame die we elk ogenblik kunnen verwachten, heb ik nog geen boek. Dus zou heel goed uirkomen!

 • Reply Claudia 25 augustus 2016 at 8:39 am

  Ik zou alles vastleggen. Maar de mijlpaal dat ze geboren wordt en haar grote zus haar eindelijk kan vasthouden, kijk ik toch wel heel erg naar uit!

 • Reply Berendina 27 augustus 2016 at 3:21 pm

  leuk,ik heb een kleinzoon van 3 maanden en een kleinzoon van 7 weekjes oud
  Mijlpalen genoeg nog voor de boeg De eerste keer bij oma logeren lijkt me een leuke mijlpaal 😉

 • Laat een reactie achter