Dagje uit met de kids naar LEGO World

25 oktober 2016
LEGO, lego, world, lego world, jaarbeurs, utrecht, 2016, uitje, uittip, kinderen, kids, kleuter, herfstvakantie, vakantie, uitstapje, dagje, weg, verslag, review, ervaring, video, film, mamablog, knutselen, schmink, tattoo, draaimolen, snoep, springkussen, race, skelter, auto's, ningago, friends, cars

Ik gloei nog na van een heerlijke herfstvakantie. We hebben echt zoveel leuks gedaan! En één van die uitstapjes was LEGO World in de Jaarbeurs in Utrecht. Finn en ik gingen er samen met Cynthia en Reva naartoe, allemaal voor het eerst. We hadden ons er eerlijk gezegd niet zo enorm in verdiept en wisten niet veel meer dan dat er vast heel veel LEGO zou zijn. Maar we kwamen terecht in een nog veel groter kinder walhalla!!

Kinder walhalla

Knutselen, schminken, glittertattoo’s, luchtkussens, draaimolens, snoepkraampjes, races met LEGO auto’s of skelters, dansen, ninjales en natuurlijk LEGO all over the place. In de vorm van prachtige sculpturen van bijvoorbeeld bekende kinderhelden als Cars en Ninjago, dieren, de wereldbol, boten, brandweerauto’s en zelfs onze koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Maar ook in duizenden losse bouwstenen waarmee naar hartelust gespeeld kon worden. Finn en Reva (en wij eerlijk gezegd ook!) hebben het zo geweldig gehad dat het een blijvende herinnering heeft achter gelaten. Iedere dag hebben ze het er nog over. Wil je weten hoe ons uitje naar LEGO World eruit zag, kijk dan mee naar het filmpje dat we ervan maakten.

‘Lees ook: Het LEGO Ninjago partijtje van Finn‘.

Stoppen met de speen doe je zo
Doe mee! Laat je kind tekenen voor een betere wereld

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter