Binnenkijken bij Tygo

1 maart 2017
kinderkamer; Scandinavisch; blauw; denim; kleuter; vloerkleed; industrieel; accessoires; interieur; kleuter; behang; tipitent; stoer

We gaan vandaag op visite bij Suzanne, die samen met haar gezin op het prachtige Terschelling
woont. Je kunt wel zeggen dat deze mama – van Tygo (4) en Norah (1) – een beetje interieur verslaafd is. Suzanne speurt het hele internet af naar de meest toffe interieur accessoires en het huis krijgt regelmatig een kleine make-over. Woonmagazines worden verslonden om inspiratie op te doen. Haar passie voor mooie spullen deelt ze op haar eigen webshop BijSuuz.nl. Wij zijn natuurlijk vooral benieuwd hoe de kinderkamer is ingericht. Kijk je mee in de slaapkamer van Tygo?

Hoe omschrijf je de interieurstijl van de kinderkamer?

“De interieurstijl in ons huis is 99% Scandinavisch met een tikkeltje industrieel. Tygo zijn kamertje heeft dezelfde stijl. Ik ben altijd aan het schuiven met spullen en druk in de weer met ons interieur. Het internet wordt regelmatig afgespeurd naar leuke nieuwe en tweedehands items voor in huis. De stoere lockerkast en de oude schoolstoeltjes op Tygo zijn slaapkamer heb ik via Marktplaats gescoord.”

kinderkamer; Scandinavisch; blauw; denim; kleuter; vloerkleed; industrieel; accessoires; interieur; kleuter; behang; tipitent; stoer

Waar ben je het meest trots op?

“Trots ben ik op alle tweedehands vondsten, die maken het kamertje uniek en helemaal af. Het bed, de stoeltjes, de lockerkast en de koffers heb ik allemaal tweedehands gekocht van zowel Marktplaats als de kringloopwinkel.”

‘Lees ook: De mooiste vloerkleden voor in de babykamer en kinderkamer.’

Wat is het favoriete plekje van Tygo in zijn slaapkamer?

‘Tygo vindt het heerlijk om op de grond met zijn autospeelkleed te spelen. Hij is gek op alles wat met voertuigen te maken heeft, vooral als er zwaailichten, toeters en bellen op zitten. Tygo speelt ook regelmatig op zijn slaapkamer, zodat hij rustig kan spelen zonder zijn zusje. Hij maakt dan de mooiste bouwwerken van Duplo.”

Bij welk merk slaag je altijd?

“Natuurlijk ben ik vaak fan van Scandinavische merken. Eentje die daar echt tussen uit springt is Ferm Living, zij hebben superleuk behang voor de kinderkamer. Het behang in Tygo zijn kamer is ook van dit merk.”

Wat zijn je favoriete shops?

“Mijn top drie webshops zijn Wonen met LEF, Mevrouw Aardbei en CozyKidz.”

Tip

Wil je nog meer zien van Suzanne haar huis? Check dan het Instagram account BijSuuz.

Shop de stijl

kinderkamer; Scandinavisch; blauw; denim; kleuter; vloerkleed; industrieel; accessoires; interieur; kleuter; behang; tipitent; stoer 1.Hero – Golden wolf poster € 39,50 2.Lego opbergbox € 21,99 3.Grijze wandlamp € 29,99 4.Dekbed € 12,99 5.Native behang € 72,- 6.Tipitent € 99,- 7.Vloerkleed € 29,99 8.Metalen houten stoeltje old-grey € 49,95
Nieuwe kids must have: de Misioo ballenbak
Hoe je van budget items toffe eyecatchers voor in de kinderkamer maakt

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter