Op kraamvisite? Dit zijn leuke cadeautjes om te geven

6 februari 2024
Op kraamvisite? Dit zijn leuke cadeautjes om te geven

Ken jij iemand die net een nieuw kindje heeft gekregen? Dan mag je waarschijnlijk binnenkort op kraamvisite! Hoe leuk is dat om zo’n kleintje te komen bewonderen. Als visite wil je natuurlijk een leuk geboorte cadeau meenemen. In dit artikel geven we je een paar leuke cadeau ideeën om te geven wanneer je op kraamvisite gaat! 

Tijd voor kraamvisite, deze cadeau’s zijn altijd een succes

We hebben een paar leuke cadeau ideeën voor je, die altijd een succes zijn om te geven als kraamcadeau.

1# Verwenpakket

Geef de kersverse mama een luxe verwenpakket met heerlijke badoliën, shower gels, lotions en andere ontspannende producten. En om dit verwen moment helemaal compleet te maken, kun je er nog een lekkere thee en iets zoets bij geven. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke petit fours of aan een doosje verrukkelijke bonbons. Zo’n ultiem verwen momentje voor jezelf kan iedere mama na een bevalling goed gebruiken.

2# Een bon voor een weekend weg

Het ouderschap, vooral in de beginfase, kan zeer veeleisend zijn. Een bon voor een weekendje weg kan een fijne afwisseling zijn voor de nieuwe ouders. Dit geeft hen iets om naar uit te kijken wanneer ze wat tijd voor zichzelf nodig hebben. Natuurlijk zal dit geschenk waarschijnlijk pas later gebruikt worden, maar het vooruitzicht van een ontspannen uitje samen met elkaar kan al een heel fijn idee zijn. Zorg ervoor dat de bon flexibel is qua data, aangezien de ouders hun uitje moeten plannen rond de behoeften van de baby. Een verblijf in een spa, een gezellige B&B in een rustige omgeving, of een weekend in een luxe hotel kunnen allemaal goede opties zijn. Het gaat erom de ouders de kans te geven om even lekker te ontspannen en te herladen.

>> Lees ook: Slim besparen op luiers: 6 tips voor ouders

3# Een persoonlijk sieraad met naam

Een mooi sieraad met de naam van de pasgeborene gegraveerd is een mooi en uniek kraamcadeau. Het sieraad is ook een symbolisch cadeau en bijzonder om te geven.

4# Abonnement op een maaltijdbox

De eerste periode met een newborn baby is vaak heel hectisch en dan is een gezonde en voedende maaltijd koken soms een flinke uitdaging. Geef een abonnement op een maaltijdbox cadeau. Hiermee ontlast je de ouders enorm en kunnen ze toch binnen no-time iets lekkers op tafel neerzetten.

5# Avond/ middag oppassen als cadeau

Geef een avondje of een middagje oppassen cadeau! Dan zorg jij een paar uurtjes voor de kleine baby en dan kunnen de ouders even iets leuks voor zichzelf doen. Lekker naar de kapper, samen lunchen of uiteten, een paar uur naar de sauna of heerlijk even wat nieuwe kleding shoppen. Dit is zo’n waardevol cadeau om te geven!

6# Houten speelgoed

Houten speelgoed is duurzaam, veilig, tijdloos en dus heel leuk om als kraamcadeau te geven. Het gaat lang mee en is vrij van de schadelijke stoffen die soms in plastic speelgoed voorkomen. Daarnaast kan speelgoed ook bijdragen aan de ontwikkeling van de zintuigen en de motorische vaardigheden van het kind. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blokken, een mobiel, een babygym, een trekdier of een puzzel gemaakt van hout.

Hopelijk hebben we je met deze ideetjes een beetje op weg kunnen helpen!

Geef je oude parketvloer een tweede leven
5 Redenen waarom zelf foto's maken zo leuk is!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter