Een kinderbed vol met verrassingen dat meegroeit met je kind

20 juli 2018
Het Qboo kinderbed - een bed vol met verrassingen die meegroeit met je kind

Dat kinderen als kool groeien dat weten we allemaal! Bij het inrichten van de kinderkamer is het héél handig om daar rekening mee te houden. Hoe jammer is het als je na een korte periode al afscheid moeten nemen van een meubel dat je met zoveel liefde geshopt hebt. De oplossing daarvoor is dat je kiest voor kinderkamer meubels die meegroeien met je kind. En gelukkig zie je deze duurzame trend steeds populairder worden. Zo heeft het Nederlandse merk Qboo nu een kinderbed gemaakt vol met verrassingen en die echt jaren meegaat.

Van peuter tot tiener bed

Het nieuwe Qboo omdraai kinderbed maakt het mogelijk dat je kind een hele lange periode kan genieten van dit prachtige bed. Het enige wat je moet doen is het kinderbed omkeren. Even de spierballen spannen en je maakt binnen een paar minuten van dit peuterbed een tienerbed.

‘Lees ook: Nieuw kindermeubelmerk brengt de fantasie van kinderen tot leven.’

 

Het Qboo peuterbed

Het peuterbed – matrasmaat 160 cm x 90 cm – is niet alleen heerlijk om in te slapen, het heeft nog veel meer voor de kleintjes in petto. Het bed bestaat ook uit een bankje waar kindjes lekker kunnen chillen of een boekje kunnen lezen. De dubbele rugleuning is ideaal om de favoriete voorleesboekjes in op te bergen. En als je nog een tafeltje voor het bankje plaatst dan hebben de kids ook nog een super fijn plekje om te kleuren of te knutselen.

Als je wil kun je kiezen voor een zijschot in de vorm van een boot, beer, hond of kikker, zodat je kleintje niet uit bed kan rollen.

‘Lees ook: 15 x Inspiratie om het Ikea Kura bed zelf te pimpen.’

 

Het stoere tienerbed

Voor je het weet is het moment daar en heb je officieel een tiener in huis, hoog tijd om het bed om te draaien. Het stoere Qboo tienerbed is geschikt voor een matrasmaat 200 cm x 90 cm. 

Het bed is in twee kleuren beschikbaar, namelijk blank met wit transparant of blank met taupe transparant. Het omdraai kinderbed wordt op bestelling gemaakt en kost € 749,50. Wil je meer informatie check de Qboo webshop.

Vintage kinderkamer inspiratie en onze favoriete shopadresjes
Inspiratie voor een familie fotoshoot, maar dan net even een tikkeltje anders!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter