Trixie – ontdek de vijf nieuw prints voor deze winter!

22 september 2017
Trixie wintercollectie ss2017

Hoe staat het momenteel met jouw shopdrang? Die van mij is momenteel een beetje uit proportie. De nieuwste wintercollecties vliegen je om de horen en dan is het een hele uitdaging om jezelf een beetje in bedwang te houden. Tenminste als het om mezelf gaat! Zo komt één van mijn favoriete merken Trixie dit najaar met vijf nieuwe prachtige prints die van iedere kinderkamer weer een plaatje maken. Kijk je mee?

Het Belgische merk Trixie is een ster in het ontwerpen van mooie en vrolijke prints voor de kinderkamer! Iedere print is ontworpen om de fantasie van kinderen te prikkelen. En ze pakken het grondig aan. Je komt de frisse en originele dessins tegen op de meest leuke accessoires. Slaapzakjes, beddengoed, een muziekmobiel, hydrofiele doeken, toilettasjes, tipi tentjes, speelkleden, pyjama’s, voetenzakken, hoezen voor de aankleedkussen, een overtrek voor de wipper. Roep het maar en het is er!

‘Lees ook: De 10 leukste baby kledingmerken.

Ik zal je niet langer in spanning houden, dit zijn de vijf nieuwe prints voor deze winter! En ik ben natuurlijk nu heel benieuwd welke print jouw favoriet is.

1. Cheetah

Roooaaaarrrrrrrr! Dit is waarschijnlijk de meest lieve cheetah die je ooit hebt gezien.

Trixie wintercollectie ss2017

 

2. Bananas

Yummy! Deze heerlijke bananen zijn om op te eten. Wat een mooie combinatie! Het vrolijke geel van de bananen en de frisse blauwe achtergrondkleur.

Trixie wintercollectie ss2017

‘Lees ook: 6 Tips voor het inrichten van een kleine kinderkamer.

 

3. Play

Na het zien van deze print met speelse vormen wil je als kind maar één ding doen en dat is SPELEN! En oké, daarna is het tijd om lekker te gaan slapen.

Trixie wintercollectie ss2017

 

4. Confetti

Little dots everywhere! De warme grijze confetti print matched in ieder interieur en je kunt het ook perfect combineren met andere kleurrijke prints.

Trixie wintercollectie ss2017

‘Lees ook: Shop till you drop: 5 toffe kinderwinkels.

 

5. Sheep

Het schaapjes tellen kan beginnen! Deze zachte vriendjes met het frisse kleurtje mint zorgen voor een vrolijke gezellige boel.

 

Wil je de nieuwe collectie zien? Check Trixie.com! Een gedeelte is al te koop in de shop, vanaf oktober is de volledige collectie verkrijgbaar.

Kinderkamer ideeën
Een slaapkamer delen? Dit zijn de voordelen!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter