Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van deze maand

15 april 2020

De Trend Alert van deze maand staat vol met heerlijke en toffe zomer musthaves! Laat het zonnetje maar komen, wij zijn er klaar voor! Een unicorn, een krokodil of een haaien zwemvest, ze zijn allemaal zó leuk. De nieuwe UV-zwemkleding van Beach & Bandits is ook weer te gek en de nieuwe coole zomercollectie – zonnebrillen, caps, zwemkleding – VanPauline mag je ook écht niet missen. Snel kijken dus!

De Trend Alert van april

Een speelkleed van de stad

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van deze maand

Dit is leuk! Jouw speelkleed maakt speelkleden van jouw favoriete steden. Ieder kleed bevat allerlei lokale kenmerken van de stad waar jij zo van houdt. Eén en al herkenning dus als je het kleed van dichtbij gaat bewonderen. Zo zie je Amsterdam Airport Schiphol, de Amsterdamse grachten, het Vondelpark, de Johan Cruijff Arena, Artis, het Rijksmuseum en nog veel meer allemaal terug op het speelkleed van Amsterdam. Voor kinderen is zo’n kleed niet alleen heerlijk om op te spelen, maar ook nog leerzaam. Je kun o.a. kiezen uit Den Bosch, Rotterdam en Den Haag. En als jouw stad nog niet terug te vinden is in de collectie, dan moet je zeker even een mailtje sturen naar de mensen van Jouw Speelkleed!

‘Lees ook: Leuke spelletjes die je kind alleen kan spelen (en jou dus een beetje me-time opleveren!).

Freedom Moses slippers voor het hele gezin

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van deze maand

Deze Freedom Moses slippers wil je toch hebben? Niet alleen voor de kids, maar ook voor je zelf toch?! De slippers zijn waterbestendig, makkelijk schoon te maken en gemaakt van het duurzame en milieuvriendelijke PCU. Je shopt deze leukerds bij Little Legends.

Toffe POGS hoofdtelefoons voor kinderen

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van deze maand

De meeste van ons geven nu thuisonderwijs via de computer. Filmpjes, online lessen, de juf en de klas spreken we via de computer, het zorgt allemaal voor nog meer geluidsprikkels om ons heen. Een kinder koptelefoon is dan super handig om een beetje het geluid te verminderen en de concentratie te verhogen. Het Nederlandse merk POGS heeft speciaal voor kinderen van 3 t/m 12 jaar draadloze koptelefoons ontworpen. De koptelefoons zijn milieuvriendelijk en 100% kidsproof. Ze kunnen wel tegen een stootje of meer! 😉 Kijk hier voor de kleuren en de prijs.

‘Golden Days’ -Beach and Bandits spring/summer 2020

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van deze maand

De nieuwe Beach & Bandits zomercollectie is weer uit! Dit merk maakt van UV-zwemkleding écht een cadeautje! Ook deze zomer zijn de nieuwe tropische prints weer om te smullen, zoals de ‘Crazy Cockatoo’ of de ‘Green Lizard’! Check snel al het moois op Beach & Bandits!

Nieuw boek – Leven zonder afval

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van deze maand

Het klimaat, de CO2-uitstoot en duurzaamheid staan al een tijd flink in de publieke belangstelling. Wist je dat je zo’n 500 kg afval per jaar produceert, bizar toch?! Tel daar iedereen bij op die dit ook doet en je komt uit op een gigantisch getal van afval. Zonder veel moeite kun je zelf de afvalproductie drastisch verminderen. In het boek ‘Leven zonder afval‘ werkt de Nederlandse Emily Townley in 10 stappen af naar een ‘minimal waste lifestyle’. Ze bespreekt de dagelijkse boodschappen, kleding, persoonlijke verzorging, tot huishouding, kinderfeestjes en meer. Door de praktische tips en de positieve insteek van dit boek heb je binnen een korte tijd minder afval en draag je ook je steentje bij aan een gezonde planeet. Check ook voor meer info de site van Emily ‘Leven zonder afval‘!

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van deze maand
‘Lees ook: Duurzaam speelgoed – bij deze merken moet je zijn.

Zomer musthave – de zwemvestjes van Sunnylife

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van deze maand

Een unicorn, een krokodil of een haaien zwemvest, het Australische merk Sunnylife weet perfect wat de kleine waterratten leuk vinden. En het merk heeft nog veel meer geweldige producten voor zomerse dagen. Kijk hier voor de hele collectie!

De coole zomercollectie VanPauline

Annemieke en ik zijn gek op printjes en als je ons een beetje volgt dan weet je dat we fan zijn van het merk VanPauline! De dame achter dit merk maakt super toffe producten in te gekke prints en kleuren. En deze zomer heeft ze ook weer te leuke spullen in haar shop die je echt moet zien. Coole petten, geweldige zonnebrillen voor de kinderen en zowel voor de meisjes als de jongens hele leuke swimwear! Check it out!

De prachtige zwemschoentjes van Konges Sløjd

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van deze maand

Het Deense merk Konges Sløjd komt deze zomer met de perfecte zwemschoentjes voor de kids! De schoentjes zijn te koop in verschillende mooie prints en beschermen de voetjes tegen steentjes en schelpen. Ook wordt de huid beschermt met een UPF 50+ filter. De waterschoentjes gaan t/m maat 31 en zijn o.a. te koop bij Mevrouw Aardbei!

(Voorlees)boek – De Zoete Zusjes zoeken een schat

Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van deze maand

Voor alle Zoete Zusjes fans, binnenkort komt het eerste (voor)leesboek van deze populaire zusjes in de winkel. Saar en Janna willen héél graag een schat vinden, een échte! De meiden zien het al helemaal zitten, want terwijl ze aan het zoeken zijn bedenken ze wat ze allemaal kunnen doen als ze rijk zijn. Een eigen friet kraam kopen of wonen in een kasteel met een zwembad. Helaas is een schat zoeken helemaal nog niet zo makkelijk als het lijkt….. Dit vrolijke boek maakt iedereen aan het lachen. Om voor te lezen is het vanaf 4 jaar en om zelf te lezen vanaf 7 jaar. We moeten alleen nog even geduld hebben, want het boek is pas vanaf 19 mei verkrijgbaar. Maar je kunt het Zoete Zusjes boek hier ook alvast reserveren!

‘Lees ook: 26 Leuke binnen activiteiten & binnen spelletjes voor kids.
Beach and Bandits nieuwe zomercollectie
Lezen stimuleren - Met deze 10 tips krijg jij je kind wél aan het lezen
Paasspelletjes | De 16 allerleukste spelletjes om te doen met & rond Pasen!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter