Ik ga op vakantie en neem mee

7 juni 2016

Nog eventjes en dan vertrekken wij richting de Spaanse kust. De laptops en de telefoons worden verbannen en de hele familie gaat in de relaxstand. Dit jaar is het nog extra genieten van het voorseizoen, Reva is nog vier. Volgend jaar is de pret voorbij en moeten we net als de rest van heel Nederland met kids vakantie vieren in de hysterische juli en augustus maanden. Ik kijk er nu al naar uit, not! Mocht je nog de ‘GOUDEN TIP’ voor de ultieme vakantie spot in het hoogseizoen hebben, ik hang aan je lippen. Laat even een reactie hieronder achter en ik ga alvast boeken voor volgend jaar.

Inmiddels ben ik al rustig begonnen met de voorbereidingen voor de vakantie. Ieder jaar weer spreek ik met mezelf af om er niet een tijdrovend project van te maken. Hoewel ik tegenwoordig eigenlijk meer bezig ben met de koffer inhoud van de meiden dan die van mezelf. Toch besluit ik ook dit jaar weer ‘echt’ minder mee te nemen. Voor Reva en Lucy zorg ik sowieso voor een paar makkelijk zittende jurkjes en shorts waar ze zich lekker in kunnen bewegen. Je ziet deze zomer heel veel jumpsuits met korte pijpen, die van Kidz Art met felle zomerse kleuren vind ik te gek.

Vond ik vroeger sandalen altijd ontzettend ouderwets klinken, nu kan ik niet zonder en zitten ze standaard in de koffer. De meiden kunnen hier tenminste goed een stuk op lopen. Uiteraard een paar toffe slippertjes voor het strand en we houden nog een kleine badpakken en bikini parade. In badkleding loopt iedereen toch praktisch de hele dag, dus daar kun je niet genoeg van meenemen. Vooral het kleurrijke badpak van Polarn O. Pyret met de onderwaterprint vind ik ontzettend cute. En ik zorg altijd voor voldoende zonnebescherming, een fashionable hoedje en uiteraard de nieuwe zonnebrandcrème van Naïf. Voor deze zomer zijn dit mijn favoriete vakantie musthaves voor Reva en Lucy. Nu nog even shoppen!

mama-, baby- en kinderproducten getest door moeders zoals jij.

1.Next denim jurk € 21,- 2.H&M kanten gilet € 9,99 3.Barts zonnehoed € 24,99 4.Polarn O. Pyret zwempak onderwaterprint € 22,90 5.Zonnebril € 4,99 6.Naïf zonnebrandcrème € 19,95 7.Teenslippers € 6,99 8.Salt-Water sandals sweetheart shiny yellow € 55,- 9.Kidz Art playsuit € 39,95 10.Polarn O. Pyret bikini € 22,90 11.B.Nosy singlet € 19,99 12.H&M denim short € 14,99

Een kijkje in de kledingkast van Eva & Sara
Veilig in de zon met kinderen

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter