De 5 leukste matching outfits voor een fout verkleedfeestje 

15 juni 2023
De 5 leukste matching outfits voor een fout verkleedfeestje 

Heeft jouw kind binnenkort iets te vieren? Dan is het leuk om een feestje voor hem of haar te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een fout themafeestje met matching outfits voor jou en je zoon of dochter. Maar wat is nu leuke foute party kleding om aan te trekken tijdens een verkleedfeestje? We tippen vijf leuke matching outfits. 

Inspiratie voor een te gek verkleedfeestje

1# Shrek en Fiona 

Bijna iedereen kent ze wel, Shrek en Fiona. Shrek is een groen moerasmonster met rare, uitstekende oren die op toeters lijken. Hij ziet er nogal fout uit in zijn vieze witte shirt, te kleine gilet, riem die de aandacht op zijn bolle buik vestigt en ruiten broek. Fiona is eerst een mens, maar verandert voor Shrek ook in een groen moerasmonster. Wel blijft ze er mooi uitzien in haar groene prinsessenjurk. Het is aan jou voor welke versie je kiest, maar Fiona als groen moerasmonster is natuurlijk de leukste optie voor foute party kleding.

2# Mickey en Minnie Mouse

Als ‘s werelds bekendste muizen Mickey en Minnie Mouse zijn jij en je zoon of dochter vast en zeker de showstoppers op het feest! Trek met je dochter een schattig rood jurkje met stippen aan. Heb je een zoon? Kies voor hem dan voor een zwarte blazer met een rode strik en een rode broek. Maak de look af met een paar grote muizenoren, een (geschminkte) muizenneus en witte handschoenen en jullie zijn er helemaal klaar voor!

‘Lees ook: 19 x Traktatie inspiratie voor op school.

3# Foute trainingspakken 

In een matching fout trainingspak komen jij en je zoon of dochter lekker fout voor de dag! Kies voor een bont exemplaar met felle kleuren of patronen. Zeker als je tieners hebt is de asociale New Kids look een leuke manier om samen lekker gek te doen. Style de trainingspakken met een foute pruik met een matje in de nek, plaksnor, gouden ketting en draagbare radio en jullie foute outfit is compleet! 

4# Peter Pan en Tinkerbell

Peter Pan is populair bij veel kinderen. Het is een leuk personage voor je zoon om zich in om te toveren. Maar jij en je dochter hoeven natuurlijk niet achter te blijven. Peter’s beste maatje is namelijk de fee Tinkerbell. Jij en je dochter zullen er schattig uitzien in Tinkerbell’s groene jurk met franjes en vleugels. Steek jullie haar mooi op en vergeet niet om jullie toverstafje mee te nemen! Ook kunnen jij of je dochter natuurlijk als Wendy verkleed gaan. 

5# Frozen

Frozen is één van de leukste Disney films voor kinderen! Leuk dus om verkleed te gaan als een van de personages uit de film. Transformeer jezelf en je dochter in prinses Anna en Elsa met mooie prinsessenjurken. Je zoon kan zijn opwachting maken als sprookjesprins in een mooi kostuum. Ook leuk: ga met je zoon of dochter verkleed als Olaf de sneeuwpop! Zo stelen jullie vast en zeker de show!

Hopelijk heb je een aantal leuke ideetjes opgedaan. Heel veel plezier alvast met het verkleedfeestje, dit gaat helemaal geweldig worden.

Tips & ideeën voor een last minute kinderfeestje 
Zelf chips maken van lekkere groentes

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter