Reva op haar droomfiets: de Alpina Ocean

21 maart 2018
Reva op haar droomfiets: de Alpina Ocean

Kijk deze lady eens shinen! Reva heeft eindelijk de fiets van haar dromen onder haar billen. Haar eerste spiksplinternieuwe beachcruiser bike is momenteel mateloos populair. En groot gelijk heeft ze! De eerste jaren heeft ze leren fietsen op een tweedehands kinderfiets van Marktplaats. Met vallen en opstaan moeten ze het leren, dus ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om meteen al een nieuwe fiets te kopen. Eindelijk was het nu tijd voor een fiets die glimt en blinkt en strak in de lak zit en dat is uiteindelijk de Alpina Ocean fiets geworden.

Reva haar fiets wensen en die van papa en mama

Reva is op een leeftijd – 6 jaar – dat ze dondersgoed weet wat ze wil en heel duidelijk al haar eigen smaak heeft. Helemaal als het om kleding gaat kan ik op mijn kop gaan staan, ze weet precies wat ze wel en niet wil aantrekken. Met het uitkiezen van een nieuwe fiets had ze uiteraard ook haar eigen wensenlijstje. Zo wilde ze dolgraag een fietsmandje, ze wil namelijk altijd wel iets meenemen als ze de deur uitgaat. En ze wilde het allerliefst een fiets in haar lievelingskleuren mint en roze. Een echte meidenfiets dus!

Jeroen en ik vonden het vooral belangrijk dat Reva een kwalitatief veilige en betrouwbare fiets zou krijgen. Eentje waar ze de komende paar jaar veel plezier van kan hebben. Met als absolute must goede verlichting, dit is namelijk niet standaard op iedere kinderfiets. Reva gaat steeds vaker ‘s ochtends op de fiets naar school en als het nog donker is dan willen we wel dat ze goed zichtbaar is in het verkeer. Ook wilden we geen fiets met versnellingen, de terugtraprem remt het best en is makkelijk te gebruiken voor kinderen. Er was één fiets die aan al onze wensen voldeed, de Alpina Ocean Blossom Green.

‘Lees ook: Op de fiets zonder zijwielen!’

 

Alpina Ocean Blossom Green

Dit gloednieuwe model is geïnspireerd op de populaire beachcruiser stijl en is een fiets waar denk ik heel veel meisjes gelukkig van worden. Het is een op en top girly fiets met frisse kleuren en lieve details. De bloemenprint is daar een voorbeeld van die je terugziet op het frame, de kettingkast en zelfs op het zadel. De stoere look vind ik zelf echt te leuk en de roze banden die zijn toch fantastisch?! Reva wist niet hoe ze het had toen ze de fiets zag. En het mandje hé, daar werd ze ook zó blij van!

De fiets is verkrijgbaar in de inchmaten 16, 18, 20 en 22, voor Reva hebben we de 20 inch gekozen. Met deze maat kan ze prima met twee voetjes op de grond staan, zodat ze goed in balans is. Er zit voor en achter verlichting op en een veiligheidsslot, ook niet onbelangrijk. De kinderfietsen van Alpina staan bekend om hun goede kwaliteit en lange levensduur. Vind ik heel fijn om te weten, want als Reva niet meer op deze fiets past dan staat zusje Lucy te trappelen om het stuur van deze coole fiets over te nemen. Voor nu mag Reva met een glunder gezichtje de komende jaren genieten van haar mooie nieuwe bike.

De nieuwe Paw Patrol Mission Paw speelgoed lijn & toffe give away
Musthave voor dino fans! Dinosaurs - een magisch pop-up boek

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter