De nieuwe Paw Patrol Mission Paw speelgoed lijn & toffe give away

2 april 2018
De nieuwe Paw Patrol Mission Paw speegoed lijn: Ga op eigen missie met je favoriete pup - Marshall, Chase, Skye, Rocky, Zuma of Rubble - met deze mini vehicles

Als je thuis een Paw Patrol fan hebt, is het je misschien al opgevallen; er zijn nieuwe Paw Patrol afleveringen op Nick Jr. In Mission PAW gaan Ryder en de pups Zuma, Chase, Marshall, Rubble, Rocky en Skye op zoek naar de gestolen Kroon van Blafferburg. En om deze missie te laten slagen, hebben de pups allemaal een gloednieuwe bolide onder hun hondenkontje gekregen. En daar zijn óók speelgoedvarianten van gemaakt. Een hypermoderne Mission Cruiser doet dienst als rijdend hoofdkwartier en daarnaast hebben Marshall, Chase, Rubble en Skye ‘Flip & Fly’ voertuigen gekregen, waardoor Skye niet meer de enige pup is die kan vliegen. Mijn wannabe Paw Patrollers zijn fan!

Paw Patrol Mission Cruiser

Terwijl de Paw Patroller – de truck die in 2015 op heel wat Sinterklaas verlanglijstjes stond – hier na 2,5 jaar nog steeds één van de favoriete speelgoeditems is, is er met de Mission Cruiser (€49,99) een waardig opvolger gekomen. Dit rijdende hoofdkwartier van de Paw Patrol pups heeft ruimte voor 3 pups en hun Mini Vehicle. Robo Dog, zijn auto en een hologram kaart krijg je erbij. Met een druk op de knop op het dak opent de zijkant van de vrachtwagen zich en komt er een tv-schermpje uit het dak van de truck klappen. Hierin kun je de hologram kaarten van de pups schuiven. Op de kaart staat de missie van de pups afgebeeld en als je hem beweegt, verandert de afbeelding. Ook maakt de Paw Patrol vrachtwagen verschillende geluiden. En de voorkant en achterkant kunnen ook open, waardoor er met deze auto genoeg ruimte is voor fantasierijk spel.

De nieuwe Paw Patrol Mission Paw speegoed lijn: Ga op eigen missie met de Mission Cruiser met robot hond

 

Paw Patrol Mini Vehicles & Basic Vehicles

De Paw Patrol Mini Vehicles (€11,99) die in de Mission Cruiser passen zijn er in zes verschillende soorten; Skye met haar stoere motor, Chase op zijn driewieler, Zuma op zijn hydro ski, Marshall in zijn brandweerwagen, Rocky met zijn takelwagen en Rubble op zijn mijnwagen. Naast de auto’s hebben zij dus ook allemaal nog een missiekaart. De Basic Vehicles (€15,99) – de wat grotere auto’s – zijn er van dezelfde pups. Alleen zit er bij deze honden en hun voertuig geen missiekaart.

De nieuwe Paw Patrol Mission Paw speegoed lijn: Ga op eigen missie met je favoriete pup - Marshall, Chase, Skye, Rocky, Zuma of Rubble - met deze mini vehicles

Paw Patrol Flip & Fly auto’s

Het tofste uit de nieuwe speelgoed lijn van Paw Patrol vind ik de Flip & Fly Vehicles (€29,99). Deze zijn volledig nieuw in het assortiment en lijken in niets op het oude speelgoed van de pups. Het zijn auto’s die met één druk op de knop van een land- in een luchtvoertuig veranderen door de hendel naar achteren te flippen. Zo kan je kleine Paw Patrol liefhebber zijn favoriete afleveringen nog beter naspelen. Of leuker nog; zijn of haar eigen missies verzinnen.

De nieuwe Paw Patrol Mission Paw speegoed lijn: Ga op eigen missie met je favoriete pup - Marshall, Chase, Skye of Rubble - met deze flip & Fly vehicles

Paw Patrol speelgoedset winnen?

Voor één grote Paw Patrol fan hebben we een waanzinnige verrassing; we mogen namelijk een Mission Cruiser weggeven plus een Mission Paw Mini Vehicle! Als je hierop kans wilt maken, moet je het volgende doen:

 • Schrijf je hieronder in op deze winactie.*
 • Laat ons in een reactie onder dit blog of op Facebook/Instagram weten welke Mini Vehicle jouw Paw Patrol fan er graag bij zou willen hebben.

Over een week maken we de winnaar van deze set bekend. Veel succes!

UPDATE: Miranda heeft de set voor haar zoontje gewonnen. Heel veel plezier met de Mission Cruiser en de Marshall Mini Vehicle!

*Wie zich inschrijft, geeft tevens toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief.

10 Leuke meisjes spelletjes die je dochtertje niet mag missen
Reva op haar droomfiets: de Alpina Ocean

Dit vind je misschien ook leuk

71 Reacties

 • Reply Wendy 3 april 2018 at 6:06 am

  Wauw ! Ons zoontje van 2 is helemaal Paw Patrol verslaafd! Vooral Chase en Marshal zijn hier favoriet.

 • Reply Sebastiaan leek 3 april 2018 at 6:20 am

  Voor mijn zieke zoon silves 4 zou ik graag mee willen loten voor chase zit er boven op…..

 • Reply Monique Gort 3 april 2018 at 6:24 am

  Fantastisch!! Erg mooie aanvulling! Mijn zoontje speelt bijna 24/7 Paw Patrol na en Zuma is zijn grote favoriet, die kan namelijk zo goed “reddingszwemmen” 😉

 • Reply Dagmar Struijk 3 april 2018 at 6:33 am

  Voor mijn dochter graag Zuma of Marshall, ze speelt hele rollenspellen en belt ze regelmatig op bij een ‘ noodgeval” ?

 • Reply Maartje Senden 3 april 2018 at 6:34 am

  Wauw, voor mijn neefje Jarne. Hij is bijna jarig en superfan van deze stoere hondjes. Marshall met zijn brandweerwagen zou hij geweldig vinden.

 • Reply Angela 3 april 2018 at 6:41 am

  Wauw wat gaaf. Ik doe mee voor mijn dochtertje Skye en haar favoriet is natuurlijk Skye ❤.

 • Reply Evelien 3 april 2018 at 6:42 am

  Heel gaaf!! Mijn zoon Thieme van 5 zou dit heel graag willen winnen. Marshall heeft zijn voorkeur erbij maar mocht het een andere zijn dan zou hij ook heel blij zijn hoor.

 • Reply Vanessa de Bie 3 april 2018 at 6:47 am

  Paw Patrol is waar het om draait, mijn zoontje Sil (net 4 jaar) is lyrisch van deze superhelden! Vooral Chace is zijn grootste idool. Hij zou hier super blij mee zijn (en mama vind het stiekem ook erg leuk ?)

 • Reply Saskia 3 april 2018 at 6:48 am

  Tof zeg! Mijn zoon is helemaal fan van Chase! ?

 • Reply Linda van Mastrigt 3 april 2018 at 6:54 am

  Wat een mooie actie en wat zou Tijn blij zijn als een puppie? Paw patrol vind hij helemaal het einde. Zelfs zijn Paw patrol pyjama moest aan blijven naar school. Hij zou Marshall supertof vinden en die grote bus…wow wat een cool ding!

 • Reply Claudia Muller-Kosters 3 april 2018 at 7:01 am

  Wat een leuke actie weer! Ons ventje zou super blij zijn met Chase ☺

 • Reply Monique 3 april 2018 at 7:01 am

  Wat een leuke actie, zo leuk voor onze middelste zoon Siem! Hij mag bijna naar school toe,superspannend voor hem! Hij is groot fan van paw patrol, er staat alleen maar paw patrol op zijn verlanglijstje voor zijn 4de verjaardag!
  Dit zou een enorme verrassing zijn voor hem, dat mag ook wel, dat heeft hij ook echt verdiend! ?

 • Reply Marjolein van kempen 3 april 2018 at 7:03 am

  Ohh wat leuk!! Ik wil graag Rocky met zijn takelwagen winnen voor mijn kleine vriendje Kian!! Fingers crossed!!

 • Reply Monique 3 april 2018 at 7:05 am

  Oh, ik vergeet helemaal zijn favoriet te vermelden, eigenlijk is hij fan van allemaal….maar misschien van Chase ietsiepietsie meer…

 • Reply Annemarie 3 april 2018 at 7:06 am

  Mijn zoontje Olivier (4) is helemaal weg van Paw Patrol, om Chase moet hij altijd heel hard lachen! We zijn nu met hem aan het ‘oefenen’ dat hij ‘s nachts niet meer zijn bed uitkomt (3x per nacht eruit maakt niemand een leuker mens), hoe gaaf zou het zijn als ik hem zijn lievelingshondje in het vooruitzicht kan stellen als ‘beloning’!

 • Reply Michelle Geebelen 3 april 2018 at 7:07 am

  Onze oudste zoon Victor speelde nooit met de toren en bijhorende dingen dus dat hadden we allemaal terug verkocht. Om dan 4 jaar later een 2e zoon te zien opgroeien als die-hard Paw Patrol fan ?? dus Lucas zou er super blij mee zijn!!! Chase en Marshall zijn z’n favo’s

 • Reply Roos Eichhorn 3 april 2018 at 7:12 am

  Hier zou Chase welkom zijn om mee te doen aan alle “Poh pahpatol” verhalen die gespeeld worden!

 • Reply Nadine 3 april 2018 at 7:13 am

  Mijn zoon en dochter zijn er gek op! Chase is toch wel favoriet! (en Marshal en Skye).

 • Reply Suzanne Kolthoff 3 april 2018 at 7:14 am

  Voor mijn zoon Guus. Hij is helemaal weg van Pal Patrol en Chase en Marshall zijn favoriet. Hij roept al weken dat hij dit voor zijn verjaardag wil hebben. Wat zou het leuk zijn als ik hem hiermee kan verrassen!

 • Reply Danielle Jansen 3 april 2018 at 7:24 am

  Wat een GEWELDIGE actie! Ik heb de foto net aan onze kleine Paw Patrol fan laten zien en hij wees Chase aan. Zou super leuk zijn om die voor hem te winnen. Paw Patrol blijft favoriet. Zelfs onze oudste van 9 vindt het stiekem nog leuk.

 • Reply Ilse Cuijpers 3 april 2018 at 7:24 am

  Super cool! Hier is het paw patrol voor en paw patrol na! Zoon Len van 4 speelt veel met de pups die hij zelf heeft, maar hij mist er nog een paar! En dat vindt een kleuter niet altijd leuk.. Hij zou dolgraag Marshall met de brandweerwagen winnen. Die pup heeft hij nu alleen op een paar sokken staan! Wat een hype he! We duimen voor Len! Kei leuk!

 • Reply Z. Kumru 3 april 2018 at 7:26 am

  Yup, dit gaat mijn jongste erg leuk vinden. Ik ga zeker voor Zuma op zijn hydro ski omdat Zuma erg lastig (voor ons) te vinden is en dus ook niet heeft. Super gaaf!!

 • Reply Kim 3 april 2018 at 7:28 am

  Heel graag! Ik heb twee mega fans hier! Chase is favoriet…

 • Reply Esther Barens-van Paridon 3 april 2018 at 7:32 am

  Mick is toch wel erg fan van onhandige Marshall (en stoere Chase)!
  Zou een mooi cadeau zijn voor Mick,..hij wordt 18/5 4 jaar!! ??

 • Reply Simkje Woudstra 3 april 2018 at 7:40 am

  Behalve Paw Patrol is ook de brandweer enorm favoriet hier! Dus de keuze vior marshall is snel gemaakt, we gaan hier heeeeeel hard duimen!! ???

 • Reply Mandy 3 april 2018 at 7:43 am

  Met zo’n actie kan ik het niet maken om niet te reageren, met eveneens zo’n grote Paw Patrol fan in huis. Favoriet is Marshall. In mijn zoon zijn spelletjes is Marshall ook vaak de ondeugendste.

 • Reply Laura 3 april 2018 at 7:48 am

  Ooohhhh, wat willen mijn 3 zoontjes dit graag winnen!!! Helemaal Paw Patrol fan van het eerste uur… ze spelen de afleveringen graag na met hun speelgoed maar missen Zuma nog… dus met de Cruiser en Zuma geeft dat uren speelplezier en mij ook weer wat rust ? win-win zou ik zeggen ?

 • Reply Roos 3 april 2018 at 7:52 am

  Onze Kees is twee jaar en als de tv aan moet, dan roept hij Paw Patrol! De mission cruiser is een grote wens. Ik kon hem niet betalen, daarom laat ik deze kans niet voorbij gaan. Kees zou Chase op zijn driewieler geweldig vinden. Motor! Roept hij als hij brommers, motors ziet! Net als zijn vader, helemaal weg van vervoer.

 • Reply Tamara van Bakkum 3 april 2018 at 7:54 am

  Mijn zoontje van 2,5 is een echte fan Chase vind hij het leukst! Ik ben zo trots op heb dat nu goedkoop peuterspeelzaal gaat dus zou een mooi cadeau zijn ?

 • Reply Ilse Schepens 3 april 2018 at 8:08 am

  Hier ook 2 grote Paw Patrol-fans! Chase en Marshall zijn hun favorieten! Een extra mooi cadeau voor zijn verjaardag! Wat zouden ze trots zijn om de verhalen na te spelen!

 • Reply Rozanne 3 april 2018 at 8:12 am

  Wat een gave actie! Daar zouden mijn dochter een zoontje heel blij van worden! Met Rocky erbij helemaal compleet ?.

 • Reply Rianne Altena 3 april 2018 at 8:20 am

  Oh leuk voor Aron! Hij kent het liedje helemaal uit z’n hoofd en Marshall is favoriet ?

 • Reply Marijn 3 april 2018 at 8:25 am

  Oh wat een ontzettende toffe winactie! Mijn zoontje Sennah zou er dolblij mee zijn!! Hij vindt ze allemaal geweldig dus welke het is mag een verrassing blijven!?

 • Reply Mariska 3 april 2018 at 8:34 am

  Wij loten graag mee voor onze jongste zoon!!! Hij speelt super graag met de Paw Patrol en heeft op tv de nieuwe collectie al ontdekt 🙂 Dus die moet er komen, haha. Graag met Rocky erbij ?

 • Reply Joanne 3 april 2018 at 8:50 am

  Ohh wat een gave actie! Dat zouden mijn 2 knullen echt geweldig vinden ???
  Ze staan regelmatig te ? voor het speelgoedschap bij de nieuwe paw patrol mission paw spulletjes!

 • Reply Silke 3 april 2018 at 9:00 am

  Oh waauw! Wat een gave give-away. Dit zou mijn zoontje (4 jaar) echt GE-WEL-DIG vinden! Hij zou graag Rocky met zijn takelwagen erbij hebben.
  Duimen, duimen, duimen ???!

 • Reply Aline 3 april 2018 at 9:24 am

  Marshall!! Hier een kleine fan van paw patrol met ambities om brandweer te worden!

 • Reply Kim Pijnaker 3 april 2018 at 9:30 am

  Super leuk! Ik waag graag een gokje voor mijn grote paw patrol fan. Ik weet 100% zeker dat zij voor Sky zou kiezen.

 • Reply Suzanne 3 april 2018 at 9:49 am

  Gave actie!! Ons zoontje Kevin van 5 jaar zou hier heel blij mee zijn.Chase is zijn grootste favoriet ☺

 • Reply Angela 3 april 2018 at 9:52 am

  Leuke actie! Ik doe graag mee voor Jax, ons zoontje van 4. ‘Blue’ is zijn favoriete kleur en Chase natuurlijk zijn favoriete pup want die is ook nog eens een politiehond en Jax is helemaal geobsedeerd daarvan.

 • Reply Jannie Schaaphok 3 april 2018 at 9:58 am

  Wat gaaf zeg! Onze Milou (3 jaar) is verzot op Paw Patrol.
  Milou is gek op Paw Patrol,
  Niks is haar te dol.
  Met de Paw Patroller kan ze uren spelen,
  En ook met de Sea Patroller zal ze zich niet vervelen…
  Met Rocky, Chase, Rubble, Zuma, Marshall en Skye,
  Speelt ze de afleveringen na met een zwaai.
  Maar ook zelf iets verzinnen
  Is voor haar geen probleem
  Buiten of binnen
  Overal gaan de pups met haar heen.
  Piama’s, knuffels, puzzels en boeken,
  Naar Paw Patrol hoef je hier in huis niet te zoeken.
  Zuma is haar grote favoriet,
  Oh, als ze dit pakket eens ziet….
  Dan gaat ze helemaal uit haar plaat
  Omdat Paw Patrol voor alles gaat!

  (Op facebook een reactie met foto van Milou met Paw Patrol)

 • Reply Maaike 3 april 2018 at 10:09 am

  Super gaaf. Hier een jongetje van 5 jaar die geen genoeg kan krijgen van paw patrol. Past mooi in de huiskamer bij het andere speelgoed ?.
  Kan hij nog zoeter spelen 😉

 • Reply Maaike 3 april 2018 at 10:10 am

  Oja en dan kiezen…… lastig. Hij vindt ze allemaal zo leuk. Mama kiest even voor hem. Keuze stress op deze leeftijd niet heel gewenst. Wij gaan voor marshall.

 • Reply Elike 3 april 2018 at 11:13 am

  Onze dochter zou roepen de ‘l’oze (skye dus ?), maar aangezien ze nog geen voertuig van Rocky hebben, zouden daar zoon en dochter samen erg blij mee zijn!

 • Reply RAYMONDA 3 april 2018 at 11:33 am

  Wat een ontzettende leuke actie om aan mee te doen!
  Onze kindjes Dillan, Naomi en Ian hebben enkel Chase en Skye nog niet, maar om ons meisje een eigen Paw Patrol figuur te gunnen, gaan we voor Skye.
  Het zou leuk zijn om te winnen, DUIMEN maar!

 • Reply Marije Bonsema 3 april 2018 at 12:18 pm

  Wat een toffe winactie! M’n zoontje is helemaal dol op Paw Patrol en dan vooral op Marshall en Chase. Mocht hij er eentje winnen (maakt dan niet uit welke van de 2) dan zal hij zoooooooo blij zijn! En als m’n mini mannetje blij is, dan ben ik ook blij <3

 • Reply Linda & Mick 3 april 2018 at 1:05 pm

  Marshall!! Mick is een Groot brandweer fan, dus ook de brandweer pup!

 • Reply Sandra Kruijer 3 april 2018 at 2:27 pm

  Wat een gave actie. Ik heb 2 paw patrol fans thuis, Fenna van 5 en Vayen van 2. Ze vinden beide Skye het leukst, dus daar zou ik heel graag voor meeloten.

 • Reply Milan dfonseca 3 april 2018 at 3:17 pm

  Milan zal dolblij zijn met Rubble en zijn mijnwagen. Zijn overgootopa was ten slotte een evhte mijnwerker in Limburg! Te gekke actie, we duimen!!

 • Reply Sietske 3 april 2018 at 3:20 pm

  Ons dochter Eelkje en deze mem zijn helemaal fan van de puppy’s! Skye is hier favoriet met haar helicopter

 • Reply Nathalie smeding 3 april 2018 at 3:24 pm

  Oh te gek! Voor onze bijna jarige kees zou dit echt een feestje Zijn! Hij is dol op Chase ???

 • Reply Jessica 3 april 2018 at 4:41 pm

  Super leuke actie! Hier ook 2 fans van paw patrol thuis. Ze vinden alle pups leuk, maar als er dan toch gekozen moet worden, gaan we voor Chase 🙂

 • Reply Macha 3 april 2018 at 8:51 pm

  Ook hier ook een grote paw patrol fan thuis! Ons zoontje Figo van 4 heeft sinds kort een spaarpotje en hij spaart voor de grote paw patrol wagen. Alleen gaat dat natuurlijk nog niet zo heel hard ? Wie weet winnen we hem wel! ?

 • Reply Bodil 3 april 2018 at 9:08 pm

  Heel erg gaaf! Mijn dochter zou erg graag met Skye op missie gaan.
  Zij is heel stoer, en wie zou er nu niet willen vliegen? 🙂

 • Reply Evelien 3 april 2018 at 10:09 pm

  Mijn hulpvaardige opruimbink /recycle boefje zou met Rocky dikke maatjes zijn

 • Reply Corine 3 april 2018 at 10:55 pm

  Tomas (3 jaar) is fan van alle pups maar het meest van Rocky. Bij alles waar het recycle logo op staat zegt hij ‘dat is voor Rocky’ 🙂

 • Reply Talitha Cornelisse 3 april 2018 at 11:21 pm

  Hands up voor dit toffe nieuwe Paw Patrol speelgoed! Mijn zoontje Mees (3.5y) zal n dansje doen als hij dit wint! Ik zet m voor hem in op Skye met de motor. Want ‘ook die is cool voor jongens’ zoals hij zelf zegt. Met een ‘Paw Patrol is niks te goal’ er achteraan. Tjah… ?

 • Reply G. Versendaal 3 april 2018 at 11:35 pm

  Onze twee jongens, Loek en Ted, die heel lief voor elkaar zijn en zelfs al af en toe kunnen delen, zijn verzot op de Paw Patrollers, met name op Marshall met zijn brandweerwagen <3. Wat zouden jullie hen blij maken met zo'n mooi cadeau!

 • Reply Elky 4 april 2018 at 6:31 am

  Super gaaf!! Altijd als ze dan even tv mogen kijken is get: “wel paw patrol hè mam”. Ze kent ze allemaal, maar marshall is toch wel favoriet! Nu duimen maar!

 • Reply Marjolein Overman 4 april 2018 at 8:46 am

  Wat een geweldige prijs
  Ja, dit is echt onwijs
  Super fantastisch en hoera
  Samen spelen met mama en papa
  De oudste kent ze allemaal
  En speelt graag het verhaal
  Hij noemt zo het hele rijtje op
  En is sinds kort zindelijk, top!
  Zou fijn zijn om te winnen
  Dan kan voor mijn twee mannetjes de pret beginnen
  Sky of chase, welke zal het zijn
  Maar chase is blauw en dat is wel heel erg fijn

 • Reply Denise 4 april 2018 at 11:35 am

  Onze zoon van 3 is helemaal fan. Hij is zo fan dat hij iedereen z’n name heeft veranderd zo ben ik (mama) skye en is papa chase, onze hond is rubble en hijzelf is Marshall.
  Hij zou met allemaal blij zijn.

 • Reply bé vermeiren 4 april 2018 at 1:38 pm

  Ja hoor: ook hier niet één maar twee grote Paw Patrolfans. Dus onze Skye en Rubble maak je hier zeker blij mee. Voor de mini vehicle hebben we volledig onze zinnen gezet op Skye met haar stoer motor <3

 • Reply Eline 4 april 2018 at 3:40 pm

  Leuk leuk leuk. Ik doe mee voor mijn kleine paw patrol fan. En marshall is zijn grote favoriet.

 • Reply Julian 4 april 2018 at 9:05 pm

  Onze jongens van 3 en 4 jaar zijn helemaal fan! Ze kijken elke dag paw patrol. We zijn afgelopen weekend naar nick jr fandagen geweest voor paw patrol. Ze houden alles in de gaten en hebben het nieuwe speelgoed al gezien. Ze vinden mission paw helemaal stoer! Ze zouden het te gek vinden om te winnen. Het liefst met marshall erbij.

 • Reply Eli 5 april 2018 at 11:57 am

  Wat een leuke actie! Peuter had ze gezien in de intertoys en had ze het liefst allemaal meegenomen (ware het niet dat we voor iemand anders een kadootje uitzochten).
  Hier zijn Rocky en Marshall favoriet, stoere puppy’s!

 • Reply Lisette 6 april 2018 at 6:55 am

  Wat een leuke actie! Onze jongste wordt 3 volgende maand en is helemaal weg van “Wabbel” (Rubble dus…)!

 • Reply Marian B 6 april 2018 at 9:24 pm

  Wat zal mijn zoontje hier blij mee zijn! Chase is zijn favoriet, stoer en kan alles vindt hij, Marshall vindt hij ook leuk omdat die zo klungelig en daarom zo grappig is. Zou hem er heel graag mee verrassen, dus ik doe mee!

 • Reply Lia 7 april 2018 at 1:49 pm

  Hele toffe win-actie!! Ik waag graag een gokje voor onze zoon Noud. Hij is gek van paw patrol en elke keer bij het zien van de reclame van deze mission patroller roept hij heel hard: “mama, ik wil die!!!” Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar.. haha..
  Noud is fan van Chase, Rubble is zijn lievelingskleur en hij slaapt altijd met Rocky (“jocky” aangezien hij de R niet goed kan zeggen.. ?), maar hij zou met elke paw patroller heeeel blij zijn uiteraard! We gaan duimen ??

 • Reply Tom VDP 9 april 2018 at 3:46 pm

  Graag met Rocky en zijn takelwagen erbij voor mijn zoontje Gilles.

 • Reply Nicky 12 april 2018 at 11:31 am

  Ooh wat leuk! Mijn kleine man ziet dit als de ultieme beloning voor zijn zwemdiploma! Ik duim ervoor!

 • Reply Nicky 12 april 2018 at 11:33 am

  Ooh wat leuk! Mijn kleine man ziet dit als de ultieme beloning voor zijn zwemdiploma! Ik duim ervoor! Met Chase!

 • Laat een reactie achter