Hangloose Baby: boxkleed en hangmat in één

1 april 2016

Wat een uitvinding! De Hangloose Baby boxkleed en hangmat in één voor baby’s van 0 tot 3 maanden. En wat had ik dit graag willen hebben toen Reva en Lucy beide nog baby waren. Had me heel veel stressmomenten en huilende baby’s gescheeld. Dit is namelijk niet zomaar een boxkleed, op dit plekje gaat iedere baby volledig in standje relax.

Vijf papa’s uit Scheveningen hebben de Hangloose Baby bedacht. Wij willen daar natuurlijk meer over weten dus hebben we de vaders een paar korte vragen gesteld.

De Hangloose Baby bedacht en ontwikkelt door 5 stoere papa’s vertel?

boxkleed-baby-kraamcadeau-hangmat-hangloose-huilbaby-oplossing-tip-winnen-box-babyuitzet-ladylemonade_nl

“We zijn allemaal vader en voelden de behoefte om nieuwe, multifunctionele en stoer vormgegeven producten te ontwikkelen die moeder en baby helpen het thuis de eerste maanden makkelijker en comfortabeler te maken. Vanuit deze gedachte is ons eerste product de ‘Hangloose Baby hangmat en boxkleed in één’ ontstaan en heeft dit product gelijk de ‘Baby Innovation Award 2016’ gewonnen. De samenstelling van ons team is zodanig dat we optimaal van elkaars kennis en expertise kunnen profiteren.”

Waarom is de Hangloose Baby een absolute musthave voor kersverse mama’s?

“Het is vooral voor de eerste maanden een heerlijke en geborgen plek om de baby in te kunnen laten rusten. Bijna elke baby (huilbaby of niet) ontspant gelijk en komt meteen tot rust in de hangmat. Dat maakt het voor mama natuurlijk ook een stuk makkelijker en komt zij ook meer tot rust!”

Geen zoete zachte kleuren, maar een stoer en strak ontwerp. Hebben jullie lang moeten nadenken over de stijl die het product moest uitstralen?

“Nee, dit is vanuit de behoefte ontstaan nieuwe baby producten te ontwerpen met een stoerder design. Het voelde gelijk als heel natuurlijk en keuzes waren snel gemaakt.”

Een succesvolle introductie achter de rug en meteen een award in de pocket, wat zijn jullie plannen voor de komende tijd?

“We hebben nu veel contact met retailers om te zorgen dat de hangmat en boxkleed in één naast onze webshop ook offline op verschillende plekken verkrijgbaar is. Ook vindt er nog veel promotie plaats romdom het product. Daarnaast zijn we alweer druk met de verdere uitbereiding van het Hangloose Baby assortiment!”

Boxkleed en hangmat in één

De Hangloose Baby bestaat uit verschillende materialen en lagen, een zachte bovenlaag en een stevige onderlaag. De bovenlaag heeft unieke stiklijnen, geïnspireerd op de Japanse origami papiervouwkunst, waardoor je deze op verschillende manieren kunt omvouwen. Zo creëer je een veilig en warm plekje voor je baby. Het product kun je zwevend gebruiken als hangmat in de box. Kraamzorg en het consultatiebureau adviseren vaak een babyhangmat. Voor baby’tjes is dit heel erg ontspannend en ze liggen op deze manier altijd in een rechte lighouding. Ook ideaal voor huilbaby’s, baby’s met overstrekneigingen, een voorkeurshouding of die problemen hebben met de motoriek. Daarnaast is de Hangloose Baby ook een speel- of boxkleed voor in huis, in het park of lekker voor buiten in de tuin. Het product is in drie kleuren verkrijgbaar en kost € 89,-, kijk voor meer informatie op Hangloose Baby.

Give-away

Weet jij wel raad met dit geweldige product? Wij mogen een mama super blij maken met een licht grijze Hangloose Baby. Wat moet je doen? Like Hangloose Baby en Lady Lemonade op Facebook en het bericht van deze winactie. En laat ons in een reactie op Facebook weten waarom jij héééél graag wilt winnen. Wie weet ben jij straks de gelukkige!

UPDATE 7 april: We hebben een winnares!

Lidy de Velde jij bent de gelukkige en hebt de licht grijze Hangloose Baby boxkleed en hangmat in één gewonnen. Veel plezier ermee!

DIY: Televisie kastje
De trendy kinderfiets van Veloretti

Dit vind je misschien ook leuk

5 Reacties

 • Reply Diana van der Valk 1 april 2016 at 8:00 am

  Mijn kleine man (een echte suikerbaby) zal vanaf het moment van de geboorte even hard moeten werken omzich goed te voelen in het ziekenhuis. Als we dan na hopelijk 4 dagen naar huis mogen hoe fijn zou het dan zijn om hem lekker te kunnen laten ontspannen.

 • Reply Vanessa Van Vooren 1 april 2016 at 11:46 am

  Ziet er supercomfy uit. De eerst maanden ben je toch vooral op zoek naar hoe je het lekker knus kunt maken voor je baby en dit lijkt me ideaal daarvoor. Ik wil er dus graag eentje winnen voor mijn baby die nu nog lekker knus in mijn buik zit!

 • Reply Irene 1 april 2016 at 12:13 pm

  Eva van 14 weken vind de box nog niet zo relaxt, maar ik kan haar toch moeilijk de hele tijd in haar wippertje laten zitten. Dit boxkleed zou ik graag uitproberen om te zien of ze hier wel in kan ontspannen, waardoor ze de wereld weer van een andere kant leert kennen en ik af en toe mijn handen even vrij heb.

 • Reply Julia Dupon 1 april 2016 at 1:42 pm

  Ik gun mijn kleine Olivier deze heerlijke hangmat en boxkleed. Dat is weer een afwisseling met z’n bed en de draagdoek!

 • Reply Erna vaneker 1 april 2016 at 2:22 pm

  Ik vind het leuk als mijn kleinkind geniet van decanaat en Boxmeer in een

 • Laat een reactie achter