Ontwerp je eigen kunstwerk

20 oktober 2014

Als de blaadjes van de bomen vallen krijgen we weer zin om het voor de winter gezellig te maken in huis. En het slaapdomein van je kindje hoort daar natuurlijk ook bij. De maand oktober staat in het teken van wonen dus je kunt overal genoeg inspiratie op doen. Op de woonbeurs hebben we dit unieke fotowandsysteem gespot, oftewel de Ogu. Een creatieve en originele manier om de muur in de kinderkamer of je woonkamer te restylen. 

kinderkamer-muur-wand-decoratie-collage-foto-verhaal-ladylemonade_nl10 Kies zelf je favoriete foto’s of bijzondere plaatjes uit en creëer je persoonlijke kunstwerk. Ook leuk, maak het lievelings voorleesverhaaltje van je kleine voor aan de muur. Even uploaden en je kan aan de slag. Je kunt kiezen uit 10 verschillende modellen oftewel flavours. Deze flavours hebben dezelfde afmetingen, maar allemaal een eigen vlakverdeling. Het materiaal bestaat volledig uit duurzaam gerecycled cardboard. Ben je niet zo handig met gereedschap? No problem! De Ogu is eenvoudig aan de wand te bevestigen. Het enige wat je hoeft te doen is de plakstrips aan de achterzijde van de Ogu te verwijderen en op de muur te bevestigen. Beetje aandrukken en het klembord kan verwijderd worden. Et voilà, de losse foto’s blijven op de muur zitten. Je hoeft niet bang te zijn dat je kunstige creatie schots en scheef aan de muur hangt, want de Ogu heeft een geïntegreerde waterpas.

Naast dat je zelf je eigen Ogu kan ontwerpen kun je er ook eentje bestellen uit de Themed Collection. Deze Ogu’s zijn exclusief ontworpen door kunstenaars, fotografen en vormgevers. De eigen gemaakte Ogu’s zijn verkrijgbaar vanaf € 129, Themed Ogu’s vanaf € 149. Of je er nu eentje zelf maakt of je kiest een Ogu uit de collectie, sowieso heb je een mooi en uniek pareltje aan de muur hangen.

kinderkamer-muur-wand-decoratie-collage-foto-verhaal-ladylemonade_nl4

kinderkamer-muur-wand-decoratie-collage-foto-verhaal-ladylemonade_nl7

kinderkamer-muur-wand-decoratie-collage-foto-verhaal-ladylemonade_nl5

Black & White
Mag het licht aan?

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Noor 20 oktober 2014 at 3:28 pm

    Wat een grappige manier om de muur te verfraaien. Ook leuk voor in de woonkamer.

  • Laat een reactie achter