Ik ben in de race om Play-Doh Pro te worden!

16 oktober 2016
play-doh, play doh, play, doh, klei, baby, kind, peuter, kleuter, cadeau, idee, tip, inspiratie, verjaardag, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, jaar, diy, formule 1, raceauto, racewagen, voorbeeld, max verstappen, kleien, race, wedstrijd, play-doh pro, ambassadeur, mamablog

Een paar weken geleden kwam er een berichtje voorbij dat kleimerk Play-Doh op zoek is naar een nieuwe ambassadeur; een Play-Doh Pro. Een soort professioneel kleier zeg maar, die voor hen een jaar lang leuke creaties maakt en daarmee de kleine Play-Doh fans inspireert om zelf aan de slag te gaan. Nu zijn mijn jongens altijd enorm geobserdeerd geweest door al die Amerikaanse Play-Doh filmpjes die op YouTube staan. Die waarin eindeloos ijsjes en taartjes enzo geboetseerd worden, je kent ze misschien wel. Dus ik vond dit de gelegenheid bij uitstek om zelf ook eens zo’n video te maken. Afgelopen donderdag heb ik mijn inzending naar Play-Doh gestuurd, maar ik ben ook erg benieuwd wat jullie – en eigenlijk vooral jullie kinderen – ervan vinden! Daarom deel ik mijn filmpje bij deze ook hier.

Enthousiaste kinderen

Finn en Charlie waren echt enthousiast over het filmpje, dat was zo leuk. Ze raakten ook niet uitgespeeld met de raceauto’s. Ik mocht ze zelfs niet uit elkaar halen, waardoor de klei nu na een paar dagen staan een tikkie uitgedroogd is. Maar het allerleukste vond ik dat Finn na het zien van mijn video zijn eigen raceauto ging kleien. En die vind ik nog mooier gelukt dan die van mezelf!

play-doh, play doh, play, doh, klei, baby, kind, peuter, kleuter, cadeau, idee, tip, inspiratie, verjaardag, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, jaar, diy, formule 1, raceauto, racewagen, voorbeeld, max verstappen, kleien, race, wedstrijd, play-doh pro, ambassadeur, mamablog

Alle inzendingen

Inmiddels stromen op de Play-Doh Facebook pagina ook de andere inzendingen binnen. Er zijn echt super mooie dingen gemaakt. Van lieve herfsttaferelen tot sneeuwpop Olaf van Frozen en Pinokkio en de walvis. Of ik de nieuwe Play-Doh ambassadeur word is dus maar de vraag. Ik zou het natuurlijk super tof vinden, maar het meedoen aan deze wedstrijd alleen al vond ik een feestje. Ik heb in ieder geval ontdekt dat ik van kleien nog steeds net zo blij word als toen ik een kleuter was. En als jullie het ook leuk vinden, wil ik vaker dit soort filmpjes gaan maken en die zet ik dan op ons nog prille Lady Lemonade YouTube kanaal. Wie de nieuwe Play-Doh Pro wordt, wordt aan het einde van deze maand bekend gemaakt. Spannend! Ik houd jullie op de hoogte!

DIY: Dieren Lampion voor Sint Maarten
DIY: Knoopkussen

Dit vind je misschien ook leuk

4 Reacties

 • Reply Marina 16 oktober 2016 at 8:45 am

  Super leuk gedaan!

 • Reply Kim 16 oktober 2016 at 9:37 am

  Mijn kinderen vonden het geweldig hoor. Ik zal duimen dat jij het wordt! Groetjes, Kim

 • Reply Marianne Kromweg 16 oktober 2016 at 3:43 pm

  Geweldig!

 • Reply Elvera 21 oktober 2016 at 1:41 pm

  Onwijs leuk! Duimen maar

 • Laat een reactie achter