Uittip! Nieuw food festival tussen de appels en peren

23 juni 2017
food truck food festival olmenhorst Hello Food

Food festivals, we love it ♥! Lekker eten en drinken, meedeinen op vrolijke muziek en met een beetje geluk genieten van stralend weer. De komende maanden barsten de foodtruck festivals weer los in heel Nederland. Met op 2 juli een tof nieuw evenement: Hello Food Festival op landgoed Olmenhorst. Hét nieuwe food festival waar voor zowel ouders als kinderen van alles te proeven en te doen is. En – NEWS FLASH – wij zijn er ook met onze eigen food truck!  

Hello Food Festival op landgoed Olmenhorst

Het Hello Food Festival wordt georganiseerd door HelloFresh om te vieren dat zij alweer vijf jaar bestaan. Tijdens het festival toveren verschillende food trucks landgoed Olmenhorst om in een enorm openluchtrestaurant. Olmenhorst is sowieso al fantastisch – Cynthia en ik zijn er regelmatig, want we hebben er allebei een geadopteerde appelboom – maar met al die festiviteiten helemaal te gek. Je kunt er tussen de appel- en perenbomen aanschuiven in het pop-up restaurant, struinen over de food markt met verschillende kraampjes met allerlei lekkernijen, appeltaarten bakken – het is per slot van rekening een verjaardag! – vino’tjes drinken bij een wijnproeverij en nog veel meer. Voor de kinderen is er ook van alles georganiseerd; ze kunnen meedoen aan een vergeten groenten bingo, spelen in de speeltuin en – het allerleukste al zeggen we het zelf 😉 – langskomen bij ons!

‘Lees ook: Dé kindvriendelijke festivals van dit seizoen.’

De Lady Lemonade food truck

Cynthia en ik zullen tijdens het Hello Food Festival te vinden zijn in en rondom onze eigen Lady Lemonade food truck. Dat vinden we echt super tof, helemaal als jij ook komt! Absoluut de moeite waard, want we hebben lekker drinken en ook kunnen kinderen bij ons komen knutselen. We hebben allerlei soorten groenten en fruit klaarliggen waarmee je met verf mag stempelen op een tasje. En terwijl er hard gewerkt wordt, schenken wij alle kleine Karel Appels een lekker glaasje limonade in!

Kaartjes winnen

Lijkt het je ook leuk om naar het Hello Food Festival te komen en om daar met ons een glaasje limonade te proosten? Check dan de website van Hello Food Festival voor meer info en kaartjes. Die kosten €7,50 per stuk als je ze nu bestelt of €10,- aan de ‘deur’. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

En leuk, leuk, leuk… Wij mogen zelf ook 3x twee kaartjes, inclusief parkeerkaart (€3,-) weggeven. Als je hier kans op wilt maken, laat dan een reactie achter onder dit blog. Of onder ons Facebook of Instagram bericht over het food festival mag ook. Volgende week woensdag laten we weten wie de winnaars zijn. We kijken er onwijs naar uit om jullie te ontmoeten!

Tot zondag 2 juli op de Olmenhorst!

food truck food festival olmenhorst Hello Food

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock.

Met een peuter de wereld rond – Bali & Gili Islands
Terschelling: De hippe verrassing van de Waddeneilanden

Dit vind je misschien ook leuk

18 Reacties

 • Reply Marjolein 23 juni 2017 at 1:04 pm

  Wat leuk! Die kaartjes wil ik wel winnen ?

 • Reply Barbara Huizenga 23 juni 2017 at 1:36 pm

  Jaaaaaaaaaa i ♡ de olmenhorst en food dus heeeel graag!

 • Reply Esmée 23 juni 2017 at 2:36 pm

  Lijkt me heel erg leuk om hier met het gezin heen te gaan! Graag!

 • Reply Suzanne wanders 23 juni 2017 at 3:22 pm

  Leuk leuk! Doe graag mee, lekker fietstochtje die kant op en dan feestje vieren, Love it!

 • Reply Lisanne 23 juni 2017 at 4:35 pm

  Het klinkt geweldig! Ben benieuwd, heb er wel een ritje voor over!

 • Reply Dagmar 23 juni 2017 at 4:55 pm

  Wat zouden we daar graag heen gaan om even geen zorgen te hebben en gewoon gezin te zijn…

 • Reply Yvon Boersbroek 23 juni 2017 at 5:13 pm

  Genieten van heerlijk eten tussen de fruitbomen terwijl mij dochter in de knutseltent geniet van haar nieuwe creaties, lijkt me heel fijn!

 • Reply Sophie de Bie 23 juni 2017 at 7:23 pm

  Dat lijkt me nou zo leuk! Als bruidsfotografe staat de Olmenhorst ook al zo lang op m’n wishlist. En van ons pasgeboren zoontje willen we heel graag een kleine foodie maken en daar kan je wat ons betreft niet vroeg genoeg mee beginnen. Dus wij komen heel graag (met kind, lege buik én camera) langs!

 • Reply Vanessa Beijersbergen 23 juni 2017 at 8:26 pm

  Lijkt me SUPER SUPERLEUK om hier naartoe te gaan met kids en man.

 • Reply Dorien 23 juni 2017 at 9:10 pm

  I love Olmenhorst! Van appelparade tot zelfs appels plukken einde zomer. Ik zou graag man & meisjes meenemen als verrassing. Gr Dorien

 • Reply Merel 23 juni 2017 at 11:48 pm

  Superleuk, heel graag! Even ontspannen met zijn vieren na een hectische verhuizing..

 • Reply Marijke Langenegger 24 juni 2017 at 6:51 am

  Keileuk, word ik vrolijk van! Ik doe mee!

 • Reply Esther Barens 24 juni 2017 at 7:06 am

  Wat gezellig! Al heel lang wil ik eens met mijn gezin gaan kijken bij de Olmenhorst!…dit is wel een superleuke kennismakingsfeestje! En mijn zoontjes zijn nu 3 en 4 jaar, dus die kunnen nu ook lekker meedoen en proeven! Ik doe dus graag mee aan de winactie!! ???✨

 • Reply Anika 24 juni 2017 at 9:38 am

  Olmenhorst staat al heel lang op ons lijstje om te bezoeken, en met zo’n foodfestival is het natuurlijk helemaal een feestje! Ik zou graag met mijn vrouw en onze twee meisjes kans maken op de vrijkaartjes, dan gaan we lekker een dagje genieten van gezond en lekker eten én een heerlijke dag ontspannen!

 • Reply Sytske 24 juni 2017 at 12:52 pm

  Jaaa, leuk en lekker!

 • Reply Carine 24 juni 2017 at 8:01 pm

  Oooow ja! Appel met peren vergelijken, dat wil ik wel samen met mijn prachtige gezinnetje doen op een heerlijk zondag! Sowieso onwijs leuk dat jullie gewoon even wat kaartjes weg gaan geven. Toffe actie hoor!

 • Reply Barbara 26 juni 2017 at 7:03 am

  Leuk! Ik doe graag mee ?

 • Reply Nathalie Verhoeff 26 juni 2017 at 10:28 am

  Leuk! Deze kaartjes zou ik wel heel graag willen winnen ?

 • Laat een reactie achter