Mijn favoriete kinderwagen (x3 want ik kan niet kiezen!)

30 september 2016
beste, kinderwagen, favoriete, kiezen, wandelwagen, buggy, bugaboo, joolz, inglesina, retro, vintage, cameleon, elements, limited edition, joolz day, baby, kind, stad, bos, strand, lang, hoog, wielen, lucht

Lady’s, wat is jullie favorite ride voor de little ones? Als geld geen rol zou spelen, dan zou ik wel weten welke kinderwagen ik zou kiezen voor mijn baby. Gewoon drie verschillende, voor de afwisseling! De retro kinderwagen van Inglesina, de Joolz Day en de nieuwste droomwagen van Bugaboo; de Cameleon³ Elements.

Retro kinderwagen van Inglesina

beste, kinderwagen, favoriete, kiezen, wandelwagen, buggy, bugaboo, joolz, inglesina, retro, vintage, cameleon, elements, limited edition, joolz day, baby, kind, stad, bos, strand, lang, hoog, wielen, lucht Inglesina maakt zijn Engels gestylde retro kinderwagens al meer dan 40 jaar. Nog volgens de oude ambachtsmethodes en met veel oog voor detail waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen van alleen de allerbeste kwaliteit. Zo’n wagen is pure elegantie en een echte must have voor een stroll door de city. Ook als je baby de wieg uit groeit, want je kunt hem met de buggy inzet gewoon ombouwen tot wandelwagen. Ook maakt het klassieke merk autostoeltjes die op het frame te klikken zijn. En dat allemaal in dezelfde mooie retro stijl. De kinderwagen koop je hier nu in de sale voor €539,92.

 

 

 

‘Lees ook: Review: De Easywalker Harvey.’

Joolz Day

beste, kinderwagen, favoriete, kiezen, wandelwagen, buggy, bugaboo, joolz, inglesina, retro, vintage, cameleon, elements, limited edition, joolz day, baby, kind, stad, bos, strand, lang, hoog, wielen, lucht Finn en Charlie heb ik toen ze nog klein waren rondgereden in de Joolz Day. Niet alleen een hele fijne, compacte wagen om mee door de stad te sjezen, maar ook een karretje dat heel fijn rijdt op het strand en in het bos. En wat ons uiteindelijk helemaal over de streep trok was de hoogte van de duwbeugel (ideaal voor lange mannen!) en de wieg en later ook het stoeltje. Die laatste twee zitten namelijk op tafelhoogte waardoor je niet teveel hoeft te bukken om je kind uit de kinderwagen te tillen. En als je ergens een pitstop maakt, heb je je kind gewoon op ooghoogte. Je schuift je kind met wagen en al zo aan bij een tafeltje. Prijs Joolz Day vanaf €899,-.

 

Bugaboo Cameleon³ Elements

beste, kinderwagen, favoriete, kiezen, wandelwagen, buggy, bugaboo, joolz, inglesina, retro, vintage, cameleon, elements, limited edition, joolz day, baby, kind, stad, bos, strand, lang, hoog, wielen, lucht En tot slot deze mooie wagen. Het nieuwste pareltje uit de koker van Bugaboo. Het merk is wat mij betreft absoluut koploper in het afleveren van unieke kinderwagens met iedere keer weer een nieuwe look & feel. Leuk als je niet met de meute mee wil lopen! Deze dip dyed beauty – die geïnspireerd is op de natuurlijke elementen zoals de zee, de wind en de rotsen – is een luxe variant van de originele alles in één kinderwagen. Was deze wagen al het neusje van de zalm, de Bugaboo Cameleon³ helemaal. En dat zit hem vooral in de functionaliteit en veelzijdigheid. Inklappen gaat nu bijvoorbeeld nog makkelijker, je kunt de wieg zelfs helemaal plat maken. Handig als hij mee moet in de auto. Ik vind deze kinderwagen prachtig! De Bugaboo Cameleon³ Elements koop je hier voor €1159,-.

Ik ben ook heel erg benieuwd naar jouw favoriete kinderwagen! Waarmee rijd of reed jij je kleintje rond?

10x hulp bij het handen wassen
Zindelijkheidstraining hoe werkt dat?

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Irma 30 september 2016 at 8:40 pm

    Ook de Joolz vanwege de hoge duwstang. Een echte topwagen!

  • Laat een reactie achter