Kleurkrant voor aan de kersttafel

22 december 2015

Kleine journalisten in de dop, mini paparazzo’s, primeurjagers en vormgevers van de toekomst opgelet! Begin nu alvast met het opbouwen van een cv en wordt hoofdredacteur van je eigen kinder krant; Donkey News. Met nieuwsberichten, plaatjes, tekeningen, spelletjes, het weerbericht en nog veel meer. Bepaal jij wat het nieuws wordt van de dag?

De Donkey News is een origineel kleurboek in krantenformaat met maar liefst 16 pagina’s om te vullen. Of je nu van sport, politiek of entertainment houdt, voor iedere liefhebber is er een katern. Zo zijn er vakken waarin je het weerbericht kunt kleuren of je kunt een gezicht geven aan een gemenerik die gezocht wordt voor zijn boevenstreken. Er is genoeg te doen op de redactie! Gelukkig zijn er geen strenge deadlines, dus kunnen kids er de hele kerstvakantie over doen. Een leuke activiteit op een saaie of regenachtige middag, alleen of met wat vriendjes. Maar ook de ideale afleiding tijdens het kerstdiner.

De Donkey News krant – gemaakt uit 100% gerecycled papier – koop je hier. €7,95 kinderen, peuter, kleuter, kleurboek, krant, eigen, maken, diy, origineel, verjaardag, cadeau, afleiding, verveling, tafel, kerst, diner, eten, doen, tips, ideeën, jaar, jarig, jongen, meisje, tekenen, kleuren, stift, potlood, nieuws, nieuwtjes, creatief

Het speelgoed van de toekomst
Leuke Sinterklaas activiteit! Het pepernoten piramide spel

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter