Getest: Gyro Bowl – de knoeivrije kom voor kids

8 maart 2016

Vorige week kwam ik op internet een filmpje tegen met dit snackbakje en ik was zo onder de indruk dat ik het op onze Facebook pagina postte. Daar zorgden jullie ervoor dat het viral ging. En toen moest ik gewoon weten waar het bakje vandaan komt. Nou, ik heb hem gevonden hoor! Dit – moeders van vreselijke knoeikonten – is de Gyro Bowl. 100% kinderbestendig en speciaal ontwikkeld om alles in het bakje te houden, wat er ook gebeurt. Een uitdaging voor mijn kleine viespeuk die hem mocht uitproberen!

360 graden kinderen, peuter, kleuter, eten, morsen, knoeien, bord, snackbak, kom, schaaltje, lekvrij, lekken, kinderproof, kinderbestendig, deksel, snacks, fruit, druiven, rozijnen, gezond, onderweg, drinken, niet, hoe, testen, review, uitgetest, gyro bowl

De Gyro Bowl is een kom met daar omheen een buitenring met handvatten, waarin het bakje 360 graden rond kan draaien. Dus hoe je kleine zijn snackbak ook houdt, het kommetje draait zo mee dat de opening altijd boven blijft en er dus niets uit valt. Zo gaat het in ieder geval als ik hem omkieper. Testkleuter Finn is iets minder voorzichtig…

kinderen, peuter, kleuter, eten, morsen, knoeien, bord, snackbak, kom, schaaltje, lekvrij, lekken, kinderproof, kinderbestendig, deksel, snacks, fruit, druiven, rozijnen, gezond, onderweg, drinken, niet, hoe, testen, review, uitgetest, gyro bowl

Finn heeft een halve marathon met het bakje door het huis gerend. Eerst met twee handen, daarna liet hij hem aan één hand rondjes zwaaien. En aan één vinger laten balanceren ging ook goed. Zelfs toen de Gyro bowl eraf stuiterde, bleven de rozijnen erin zitten. Het enige waar de kom niet tegen opgewassen bleek, was een trampoline sessie op de bank. Door het op-en-neer springen vlogen de rozijnen het bakje uit. Maar hé, wie laat zijn kleuter nu eten en springen op de bank tegelijk?! Dat mag alleen een proefkonijn!

De ultieme test

Na het experiment met de rozijnen, durfde ik het echte werk wel aan. Vruchtenyoghurt! Finn was rete fanatiek, want het komt niet heel vaak voor dat je moeder zegt dat je je toetje om mag gooien. Hij deed echt zijn best, kijk maar naar het filmpje.

Blooper

Maar onderschat de intelligentie van proefkleuters niet! Na zoveel testjes had Finn het systeem van de Gyro Bowl natuurlijk helemaal door. En als je dan een keer expres mag knoeien, dan wil je knoeien ook. Dus, vingers op die kom en… Afijn, kijk maar naar de video!

 

Kopen?

Ben je nu ook zo enthousiast over de Gyro Bowl? Je koopt deze snackbak bij Stuntwinkel voor €11,95. Vandaag voor 16:30 uur besteld, is morgen al in huis! Er zit ook nog een deksel bij zodat je fruit dat niet op gegaan is, kunt bewaren voor een volgende keer of mee kunt nemen in de auto.

Kookboek Relax Mama in de Keuken
Getest: De familie foodbox

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter