Nieuw: kindermeubel merk Miniwoo

30 december 2016

In huis kunnen wij niet meer zonder krukjes, tenminste als ik vooral voor twee kleine dametjes spreek. Een krukje heeft bij ons allerlei verschillende functies, Reva en Lucy slepen het kleine meubel overal mee naar toe. Regelmatig verhuist het van de kinderkamer door naar de keuken, het maakt een pitstop in het toilet en beland uiteindelijk weer in de speelhoek. Het is een opstapje, een tafeltje, een stoeltje, een nachtkastje, een bijzettafel, multifunctioneel dus. En eigenlijk hebben we er inmiddels genoeg in huis staan, maar toen ik de super schattige krukjes van het nieuwe Belgische merk Miniwoo tegenkwam was ik daar niet meer zo zeker van.

Krukje

Een lief berensnoetje, een poes of een wolk als zitvlak, deze stijlvolle krukjes kun je bijna niet weerstaan. Gemaakt van blanke berken hout matchen ze met iedere kleur en interieur en kun je ze op allerlei manieren gebruiken. De kruk is 22 cm hoog en heeft een doorsnede van 25 cm.

‘Lees ook: Kindermeubel merk Arthur & Friends.’

Opbergbak

De houten opbergbakken met vrolijke oren en snoet van Miniwoo zijn ook te leuk. Een beer, een kat of een konijn bergt netjes alle spulletjes op van je kleine rommelkont. En helemaal handig, je kunt van de verschillende varianten een mooie stapel maken. Alles keurig opgeruimd en het staat ook nog eens geweldig in de kinderkamer.

‘Lees ook: Nieuw: kindermeubel merk Lemodi.’

Lampen

Wauw! De hele lijn wordt compleet gemaakt met een aantal prachtige lampen ook gemaakt van hout. Eenvoudige ontwerpen – in de vorm van een huisje, een beer of een vlieger – maar zo mooi en sfeervol voor in iedere kinderkamer.

Miniwoo maakt altijd gebruik van zuiver, onbehandeld fineerthout en kun je shoppen bij Psikhouvanjou.

Vintage babykamer inspiratie
Koeka - Van speendoek tot compleet lifestyle merk

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter