7 Sieraden merken voor de mama’s om te onthouden

17 december 2017
8 Sieraden merken voor de mama's om te onthouden

Eigenlijk ben ik altijd een hopeloos geval met cadeau ideeën voor mezelf, helemaal met mijn verjaardag. Het hele jaar door ontplof ik van de inspiratie, maar op het moment suprême haak ik af en is mijn wishlist volledig blanco. Blijkbaar heb ik toch eigenlijk alles al wat mijn hartje begeerd. Het enige wat ik nog wel altijd op mijn lijstje had staan was een mooi, origineel en waardevol sieraad waarmee ik mijn mooie gezin dichtbij me draag. En die wens ging sneller in vervulling dan ik had gedacht. Vorige maand was ik jarig en werd ik door Jeroen compleet verrast met een prachtige ketting van Minitials. Zo ontzettend mooi! Ik was gewoon een beetje flabbergasted, want die zag ik echt niet aankomen. Er zijn nog veel meer mooie sieraden merken, daarom heb ik voor het gemak een mooi lijstje gemaakt.

Iedere mama verdient namelijk een mooi sieraad. Jarig, net bevallen of omdat je gewoon de allerliefste vrouw en mama van de wereld bent. Trakteer jezelf op een mooi cadeautje of kijk je vent héééél lief aan.

1. Minitials

Bij het merk Minitials kun je zelf je persoonlijke sieraad samenstellen. Mijn ketting bestaat bijvoorbeeld uit de eerste letters van mijn gezin, zo heb ik drie prachtige gouden letters aan mijn ketting hangen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, zo kun je ook kiezen voor een ring met de letter van je geliefde, je kinderen of van jezelf. Nieuwsgierig naar de volledige collectie? Check Minitials.

8 Sieraden merken voor de mama's om te onthouden

‘Lees ook: Op zoek naar een leuke kinderwinkel? Dit zijn 12 hele fijne adresjes.
 

2. Mamaloves

Ook één van mijn favoriete sieraden merken is Mamaloves. Dit merk herken je aan stijlvolle, stoere, tijdloze en hippe sieraden. Je kunt ze perfect combineren met andere sieraden en ze zijn heel betaalbaar. Je kunt jouw favoriete ontwerp personaliseren met een handgravure. Vooral de eenvoud van dit merk vind ik zelf super mooi.

8 Sieraden merken voor de mama's om te onthouden

 

3. Make History

Make History heeft in samenwerking met sieraden ontwerpster Turina een geweldig mooie medaillon – Memory Locket – ontworpen. Als je van de minimalistische look houdt dan ga je deze ketting te gek vinden. Het moderne ontwerp is helemaal van nu. Je kunt er een foto van je dierbare in stoppen of een andere bijzondere ‘schat’. De ketting bestaat uit drie verschillende en verwisselbare kleuren.

8 Sieraden merken voor de mama's om te onthouden

 

4. Lennebelle Petits

Nadat Lenneke haar eerste dochtertje kreeg was ook meteen Lennebelle Petites geboren. Dit Nederlandse sieraden merk staat voor de speciale band tussen moeders en dochters. De collectie bestaat uit kettinkjes en armbandjes die zowel moeders en dochters kunnen dragen. Alle sieraden hebben hun eigen mooie betekenis en zijn zowel verkrijgbaar in het zilver als in het goud.

8 Sieraden merken voor de mama's om te onthouden

‘Lees ook: De 10 leukste baby kledingmerken.

 

5. VanSaar

Een levensspreuk, de naam van je lover of van je oogappeltje en je hebt een uniek armbandje VanSaar. Met slagletters en een hamer wordt ieder exemplaar met de handgemaakt in goud (messing), zilver (roestvrijstaal) or rosé (koper). Ik vind ze vooral stoer, origineel, simpel en ook altijd fijn betaalbaar. Leuk om als kraamcadeau te geven! Voor de kindjes kun je er ook terecht, de armbanden zijn namelijk ook in mini-formaat verkrijgbaar.

6. Tekst Ring

Als je echt een unieke ring om je vinger wil hebben kijk dan op de site van Tekst Ring. De Draw(ring) vind ik echt bijzonder, hierop kun je een handschrift, een vingerafdruk of een tekening van je kindje op laten zetten. Hoe tof is dat?!

 

7. Gigglosophy

Deze dame kwam ik tegen op Instagram en ik viel meteen voor haar mooie subtiele sieradenstijl. Vooral de grote letter ketting vind ik heel mooi, simpel en super stijlvol. In haar Etsy shop kom je nog veel meer leuks tegen, kijken dus.

‘Lees ook: Zelf een kraammand maken doe je zo! Inclusief originele cadeautips

 

Favoriete sieraden merken

Ik heb de smaak te pakken en wil nu heel graag nog een mooie ring hebben die ook matched met mijn ketting. Het duurt nog even voordat ik weer jarig ben, dus ik neem er rustig de tijd voor. Of de kerstman moet opeens iets leuks voor me in petto hebben. 😉 Van welke sieraden merken gaat jouw hartje sneller kloppen? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten.

Fijne feestdagen als gescheiden ouders. Hoe pak je het aan?
De kerstboom versieren - 10 super toffe én originele bomen

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter