De gouden momenten met je kindje

15 augustus 2016

Momenteel sta ik standaard iedere dag in de meest trage versnelling. Het is zomervakantie! De wekker staat uit, de broodtrommels en drinkbekers liggen ergens achter in de kast, niks moet alles mag. En voor deze weken hanteer ik met liefde mijn nieuwe motto ‘mañana mañana‘. De meiden en ik zitten in ons vakantie coconnetje en we vinden het heerlijk. Schiet het kwik omhoog en schijnt de zon, dan sjezen we met een gevulde koeltas op de fiets naar het strand. The place to be voor ons drietjes, helaas heeft papa geen zes weken vakantie. Wil je weten hoe onze ultieme zomerse quality time dagje eruit ziet, lees dan mee.

Binnen twintig minuten staan we met onze voetjes in het zand en ploffen we neer. Vorig jaar stuiterde ik nog als een strandbal continu achter Lucy aan. Inmiddels kan ik ook op mijn handdoek zitten en echt relaxen terwijl Reva en Lucy heel lief zandtaartjes aan het maken zijn. Mits ik van tevoren wel genoeg eetwerk geregeld heb. Naast heerlijke broodjes en drinken doe ik mijn lieve beachbabes een groot plezier met vers fruit. Deze zomer zitten wij weer volop in de ananas modus en hebben we een wekelijkse toevoer van verse ananassen, vooral de Del Monte Gold Extra Sweet is hier thuis favoriet. Deze ananas soort is twee keer zo zoet dan de traditionele ananas en heeft een bijna goudachtige kleur. ananas-recept-delmontegold-goldlovers-gezond-zoet-kind-ijsje-traktatie-tussendoortje-ladylemonade_nl3

Alleen als we ‘s ochtends spontaan besluiten om naar het strand te gaan begin ik echt niet aan het karwei ‘ananas schoonmaken’ en kies ik het liefst voor gemak. Ik was blij verrast toen ik hoorde dat de Del Monte Gold Extra Sweet ananas nu ook in blik – in eigen sap – verkrijgbaar is. Eerlijk is eerlijk, deze smaakt eigenlijk net zo lekker als de verse variant. Super fijn! Nu nog even snel een paar broodjes smeren, een pak koekjes in de tas stoppen, sapjes mee, een paar vrolijke prikkertjes vullen met stukjes ananas uit blik en op naar het strand. Als ik dan even later ontspannen aan mijn koffie zit met uitzicht op zee en de meiden snacken heerlijk van hun fruitje dan voel ik me de gelukkigste mama. Het moment is helemaal perfect als Jeroen spontaan nog uit zijn werk zou langskomen.ananas-recept-delmontegold-goldlovers-gezond-zoet-kind-ijsje-traktatie-tussendoortje-ladylemonade_nl4

Na een paar uurtjes zandkastelen bouwen, pootjebaden in de zee en de koeltas leeg te hebben geroofd is het tijd om naar huis te gaan. Reva en Lucy crashen op de bank en kijken een paar filmpjes. Wat ze niet weten is dat er nog een verrassing op ze staat te wachten. Hun lievelingseten pannenkoeken staat op het menu en drie keer raden………tadaaa als toetje een homemade ananas ijsje met Griekse Yoghurt. Je wilt niet weten hoe blij ze hier van worden. En alle clichés zijn waar toch? ‘Als je kinderen maar gelukkig zijn, dan ben jij dat ook’. Na zo’n heerlijk dagje vol met gouden momenten duik ik blij mijn bedje in. En morgen is het gewoon weer een nieuwe mooie dag van deze zomervakantie.

Ben jij net zo een ananas liefhebber als wij? Doe dan mee met de campagne ‘Only for Gold Lovers’ van Del Monte. Deel jouw gouden moment en geef aan waarom je een Gold Lover bent. Je maakt kans op het winnen van een echt gouden ananaspartje ter waarde van € 3500,- en nog veel meer mooie prijzen. Kijk op de site van Del Monte en op hun Facebookpagina hoe je mee kunt doen. Succes!

ananas-recept-delmontegold-goldlovers-gezond-zoet-kind-ijsje-traktatie-tussendoortje-ladylemonade_nl1 Footer_03

Recept: Finn's favoriete pizza
SnackSnap deksel - eten zonder te knoeien

Dit vind je misschien ook leuk

3 Reacties

  • Reply Lies 15 augustus 2016 at 8:18 am

    Wij zijn net terug van vakantie in Frankrijk. ‘s Ochtends iedere ochtend in alle rust ontbijten met het gezin met Franse croissants en stokbrood zo’n fijn moment en begin van de dag.

  • Reply Bianca Schreuder 15 augustus 2016 at 8:28 am

    Ik beleef iedere dag wel van die gouden momenten met mijn kinderen. Omdat ze iets grappigs zeggen, omdat ze zo lief lachen, gewoon om een blik of hoe ze in hun bedje liggen. Ik vind het moederschap 1 het allermooiste wat me ooit overkomen is. En allebei mijn kinderen zijn goud!

  • Reply Melissa Polfliet-de Jonge 19 augustus 2016 at 10:16 am

    Met onze kleine man Liam maken we altijd gouden momenten mee. Zoals vorige zijn allereerste stapjes. Fantastisch om te zien hoe zo’n klein wondertje elke keer iets nieuws ontdekt en leert. En dan die betoverende glimlach elke dag. Om bij weg te smelten. Voor ons het prachtigste wonder ooit. Zeker omdat hij via icsi ter wereld is gekomen. Mijn motto en wijze raad voor hem is dan ook… Dreams can come true because you are mine. Nu met dit heerlijke weer genieten wij ook van heerlijk vers fruit. Ons boefje is ook dol op ananas net als wij. Vaak bij de maaltijd erbij als fris zoetje. Heerlijk genieten is dat. Nu op naar nog meer gouden momenten en herinneringen hihi. We moeten nog op vakantie en daar zullen we zeker veel kiekjes gaan maken voor in ons foto album.

  • Laat een reactie achter