Buggy + Skateboard = Hebben!

4 augustus 2015

Sporty mama’s; vergeet de babyjoggers of hardloopbuggy’s! De Longboardstroller van Quinny is the new hot thing in town. Deze bijzondere buggy is gemonteerd op de voorkant van een skateboard. En terwijl je kind lekker zit, spring jij achterop het board en cruised er vandoor. Snel, sportief en helemaal hip!

quinny, longboard, stroller, longboardstroller, skateboard, buggy, kinderwagen, wandelwagen, baby, kind, sportief, snel, vervoeren, rijden, skaten, nieuw, hip, milieuvriendelijk, cool, mama, papa, vader, moeder, veilig, helm, vervoeren, stad, sporten, tijVerwacht geen wheelies, flips en spins als je met de kleine onderweg bent naar de peuterspeelzaal. Maar het buggyboard heeft geen skate tricks nodig om spectaculair te zijn. Na een paar keer steppen bereik je al snel een lekkere snelheid en door je lichaam naar links en rechts te bewegen, stuur je het board soepel door de bochten. De wind glijdt ondertussen langs je lichaam en suist door je haar, adrenaline giert door je lijf en je ervaart een waanzinnig gevoel van vrijheid. Plus een leuk extraatje: Je verbruikt mega veel energie, dus eventuele extra kilo’s raak je ook snel kwijt!

Finn en Charlie zijn minstens zo enthousiast over de wagen. Finn is dan de thrillseeker en roept de hele weg alleen maar: “Sneller mama, sneller!”. Mijn bootcamp trainer is er een lieverdje bij! En Charlie leunt lekker achterover terwijl hij de wereld als een soort versnelde film aan zich voorbij laat gaan. Balen joh, toen onze testperiode erop zat!

quinny, longboard, stroller, longboardstroller, skateboard, buggy, kinderwagen, wandelwagen, baby, kind, sportief, snel, vervoeren, rijden, skaten, nieuw, hip, milieuvriendelijk, cool, mama, papa, vader, moeder, veilig, helm, vervoeren, stad, sporten, tijNatuurlijk heeft deze stroller wat meer veiligheid features dan een normale kinderwagen. Zoals een bumper, extra gordels, een extra dikke beschermbeugel en voor mama een handrem op het stuur en een veiligheidslijn voor om je pols die op de noodrem trapt als je board er zonder jou vandoor dreigt te gaan. Ook raadt Quinny het dragen van een helm aan – zowel voor de ouders als het kind – tijdens de rit. Skateboard ervaring heb je niet nodig om een baas op dit longboard te zijn. Maar het is wel handig om eerst even te oefenen zonder kind.

De Longboard stroller is geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar tot 15 kilo. Het hebbeding kost €599,- en is te koop op Quinny.com.

Veilig op de fiets
Boevenstreken

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter