Staycation | Leuke tips & activiteiten voor een onvergetelijke zomervakantie thuis

7 juli 2020
Staycation | Leuke tips & activiteiten voor een onvergetelijke zomervakantie thuis.

Drinkt met je billen bloot, melk uit een kokosnoot.Je wordt vanzelluf groot… Op een onbewoond eieieiland, daar zou ik willen zijn.” Maar toen kwam Corona en ging er een streep door dat eiland. De nieuwe vakantiebestemming? Tuinesië, Thushavn, Indoornesië, de Costa del Balconia… we geven het maar een exotische naam, dan lijkt het nog wat. ? Maar weet je, het wil niet zeggen dat het een minder leuke zomer wordt. Wij gaan namelijk op staycation met Kinderen voor Kinderen. En jullie kids kunnen ‘mee’, hoe vet is dat?!

Op staycation met Kinderen voor Kinderen

Om alle kinderen een mooie vakantie met veel muziek, zang en dans te bezorgen, heeft Kinderen voor Kinderen voor de komende 6 weken een compleet zomerprogramma met allemaal toffe dingen om te doen bedacht. De website staat bomvol leuke activiteiten & video’s waarmee je bijvoorbeeld een Kinderen voor Kinderen dansje kunt leren, waarin je zangles krijgt of leert hoe je moet presenteren of zelf liedjes kunt schrijven. Ook staan er leuke spelletjes en knutselideeën – zoals het maken van je eigen muziekinstrument – online. En krijg je – en dit is de grote favoriet van onze kinderen! – vlog-les van Bram die al meer dan 100 vlogs voor Kinderen voor Kinderen maakte. De video’s zijn super leuk om naar te kijken en daarna kunnen de kids lekker zelf aan de slag. Een extra motivatie zijn de diploma’s die je voor iedere activiteit kunt downloaden, uitprinten en aan je kind kunt geven als hij of zij er iets moois van heeft gemaakt.

‘Lees ook: World of Dinos | Een geweldig dino uitje in de zomervakantie.’
Staycation | Leuke tips & activiteiten voor een onvergetelijke zomervakantie thuis.
Samen swingen op de nieuwe single van Kinderen voor Kinderen; Hand in hand!

Kinderen voor kinderen vakantieboek

Voor de staycation heeft Kinderen voor Kinderen ook een super leuk vakantieboek gemaakt. Dat is leuk voor thuis of om mee te nemen als je nog wel weg gaat. In het boek vind je allemaal spelletjes, zang- en danstips, knutselideeën, proefjes om te doen en heel veel leuke weetjes over Kinderen voor Kinderen. Weet jij bijvoorbeeld wat het lievelingseten van Ridder van Kooten is? Of wanneer de audities voor het nieuwe Kinderen voor Kinderen koor zijn? Finn en Reva knutselden allebei de microfoon en schreven samen een liedje. Het is jammer dat jullie niet bij de voorstelling konden zijn, want die was spectaculair.

Staycation | Leuke tips & activiteiten voor een onvergetelijke zomervakantie thuis.
Reva & Finn schrijven een eigen liedje en maken de microfoon uit het Kinderen voor Kinderen vakantieboek.

Nieuwe single(s)

Omdat kinderen elkaar in deze rare tijden nodig hebben en muziek vaak een verbindende factor is, heeft Kinderen voor Kinderen ook hard gewerkt aan nieuwe liedjes. En de eerste daarvan is sinds afgelopen weekend uit; Hand in hand. Een nummer dat gaat over samen zijn en verbinding, over kracht en positiviteit. Mooi dus, maar het swingt ook lekker de pan uit en zit al snel in je hoofd. Kijk en luister hieronder maar en oordeel zelf!

‘Lees ook: Dé leukste knutselideeën met zoutdeeg.’

En houd het YouTube kanaal van Kinderen voor Kinderen in de gaten, want op 31 juli komt er nóg een nieuwe nummer uit: Dierenfreak! Beide liedjes komen te staan op het nieuwe Kinderen voor Kinderen album dat op 25 september verschijnt.

Staycation give away – Win 3x een vakantieboek

Heb jij zin om de zomer mee te vieren met Kinderen voor Kinderen? Bekijk hier dan het hele zomerprogramma. En doe mee met onze give away! We mogen namelijk drie van die leuke vakantieboeken onder jullie verloten. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is je hieronder inschrijven.*

Ik doe mee!

Aan het eind van deze week maken we de 3 winnaars van het vakantieboek bekend!

*Wie zich inschrijft geeft tevens toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief.

Staycation | Leuke tips & activiteiten voor een onvergetelijke zomervakantie thuis.
Tuinfeestje organiseren | 6 Tips voor het geven van een top party!
Vakantie speelgoed | Dit neem je mee als je op reis gaat met kinderen!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter