Nieuw: zonnebrandcrème van NAÏF SPF 50

29 april 2016

Af en toe worden we al getrakteerd op een lekker zonnetje, maar dit betekent ook meteen dat het smeerseizoen weer begonnen is. Hartstikke leuk die lekkere warme zonnestraaltjes, maar we moeten wel weer aan de bak. Kinderen die eruit zien als rode kreeftjes is not done. En we hebben goed nieuws voor de die-hard Naïf fans. Sinds kort is er ook een zonnebrandcrème verkrijgbaar van dit fijne merk. Annemiek en ik – groot verbruikers van de Naïf verzorgingsproducten – sprongen meteen een gat in de lucht toen we dit hoorde.

Zoals we gewend zijn van de verzorgingslijn is de nieuwe Naïf zonnebrandcrème SPF 50 ook gemaakt voor de gevoelige huid van baby’s en kinderen. Vrij van schadelijke stoffen is dit product perfect voor de tere kinderhuid. Gemaakt van natuurlijk UV-filters en van natuurlijke ingrediënten zoals Shea Butter en zinkoxide wordt de huid optimaal beschermd en tegelijkertijd gevoed. En lucky me, ik werd getrakteerd op een Naïf zonnebrandtube (100 ml) om te testen.kinderzonnebrand-zonnebrandcrème-zonnebrand-bescherming-veiling-zon-stralen-kinderen-naif-winnen-factor50-spf50-sunscreen-ladylemonad_nl1

De verpakking scoort sowieso al punten bij mij. Ik hou van het simpele en stijlvolle ontwerp van de hele Naïf verzorgingslijn. Het staat alleen al leuk op de commode of in de badkamer. Maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste. De meiden fatsoenlijk insmeren vind ik best een klusje. Voor Reva en Lucy is het namelijk een hele uitdaging om een paar seconde stil te staan. De zonnebrandcrème smeert in ieder geval heel makkelijk uit dus binnen no-time is je ongeduldige wiebelkont volledig ingesmeerd. Kids zijn dan twee uur beschermd met factor 50, dus tijd om te relaxen en te genieten van het zonnetje. De geur van de crème is heerlijk, fris en zomers en allergeenvrij. Wel of geen zon, Reva vindt de crème zo lekker ruiken dat ze deze nu het liefst iedere dag op haar arm smeert.

De zonnebrand kost € 19,95 en is verkrijgbaar op de site van Naïf en in de Etos winkels. En heel tof, voor iedere verkochte zonnebrandcrème doneert Naïf € 0,50 aan KWF Kankerbestrijding. Wil je kennismaken met dit nieuwe product? We geven twee Naïf zonnebrandcrème tubes weg. Like Lady Lemonade op Facebook en/of op Instagram. En laat ons in een reactie (hieronder of op onze social media) weten waarom jij heel graag dit product wilt ontvangen.

UPDATE 6 mei: We hebben twee winnaressen! Dani en Laura jullie mogen beide de nieuwe zonnebrand van Naïf uitproberen. Veel plezier ermee!

Mam, mag ik je wat vragen?
Regenprogramma: hut bouwen

Dit vind je misschien ook leuk

19 Reacties

 • Reply Michelle Van Der voort 29 april 2016 at 7:11 am

  Wij willen deze heel graag winnen omdat we over vier weken naar italie gaan en onze kindjes graag zo natuurlijk mogelijk insmeren!!

 • Reply Charlotte van Nierop 29 april 2016 at 7:12 am

  Wat zou ik dolgraag deze zonnebrandcrème willen testen voor mijn twee zoontjes! Sinds kort de bodylotion/crème van Naïf in gebruik. Onze boys hebben een hele droge huid en de crème van Naïf is echt fantastisch! We zijn dan ook erg benieuwd naar de zonnebrandcrème. ?

 • Reply Jennifer 29 april 2016 at 7:16 am

  Met dezelfde geur als de andere producten? Dan ben ik sowiesom om als we opa en oma gaan bezoeken in Spanje. En dat ik eindelijk een verzorgingslijn gevonden heb waar mijn zoontje goed tegen kan, helpt ook mee ;).

 • Reply Sanne Vos 29 april 2016 at 7:17 am

  Wij zouden graag kans maken op een tube zonnebrandcreme van Naïf. Voor onze eigen drie kinderen maar ook voor mijn oppaskindjes. Als de zon lekker schijnt en ze spelen buiten smeer ik ze altijd allemaal in, dus dat komt hier goed van pas!

 • Reply Denise 29 april 2016 at 7:49 am

  Deze zou ik heel graag willen winnen voor m’n kleine knulletje!
  Ik wil m’n kindje niet zomaar iets opsmeren want hij zit heel snel onder de uitslag en hij is nog maar 4 maanden.. Heb nu al meerdere keren bij zonnebrand afdelingen hopeloos staan kijken maar durvde uiteindelijk niets te kopen want ik wil gelijk een goede zonder troep er in en zonder uitslag! Al een uitdaging opzich.. Maar Deze lijkt me super! Nu al meerdere stukjes over gelezen.
  Wij gaan duimen ?

 • Reply Jasmijn Lindhout 29 april 2016 at 8:01 am

  Naif geeft dochterlief geen jeuk en kriebel en hopelijk hebben de we de zonnebrand heel snel nodig in NL 🙂

 • Reply Jose 29 april 2016 at 8:04 am

  Over twee weken naar Spanje, op zoek naar de zon… Ik hoop dat ik deze tube heel erg nodig ga hebben!

 • Reply Katinka 29 april 2016 at 8:07 am

  Ik wil de zonnebrandcrème graag uitproberen omdat mijn dochtertje atopisch eczeem heeft en het vinden van een zonnebrand die haar bescherming bied en geen extra jeuk opleverd door alle parfum en andere toegevoegde waarden nogal een uitdaging is. Dit klinkt ideaal voor haar.
  Ik ga duimen.

 • Reply Laura 29 april 2016 at 8:30 am

  Onze dochter is voor zoveel producten allergisch dat wij op een gegeven moment niet meer wisten wat we nog voor haar konden gebruiken voor in bad of voor haar haartjes te wassen. En daar was onze reddende engel Naif, want toen had ze nergens meer last van. Dat het nu ook nog overheerlijk ruikt is helemaal een cadeautje.

 • Reply Ilse 29 april 2016 at 8:42 am

  Ja heel graag! 🙂 gaan bijna op vakantie naar Portugal en onze kleine man van 3 kan wel een goede zonnebrand-crème gebruiken voor zijn nog witte huidje!

 • Reply Annette 29 april 2016 at 9:37 am

  Supergraag!! Met een rossige (en dus bleke) peuter en nu hoogzwanger van nr. 2 zou deze fijne crème heeeeeeel goed van pas komen voor komend voorjaar en komende zomer!!! <3

 • Reply Sandra 29 april 2016 at 10:13 am

  ik zou de creme graag willen winnen. Ik ben enthousiast geworden over de creme, na het lezen van jullie ervaring. Ik heb vorig jaar een aantal creme’s uitgeprobeerd, die mij niet goed bevielen. Dus ik hoop dat Naif mij opnieuw goed gaat bevallen en dan deze keer de zonnebrandcreme van dit mooie merkt.

 • Reply Vanessa Raffaela Sibma 29 april 2016 at 11:14 am

  Wij gebruiken het merk Naïf al vanaf de geboorte van het merk (en ons zoontje). De suncare hebben we nog niet. Deze hopen we graag te winnen voor de zomer aan. Naïf is echt een heerlijk merk, smeert goed uit en ruikt lekker!

 • Reply Merel Kerstens 29 april 2016 at 2:49 pm

  Zo FIJN!
  Love naif…. en dan nu de zonnebrand voor t blote bolletje EN die kleine blote billetjes!!! 🙂

  * & Ok: ook een beetje voor op mijn eigen blote bolle buik (zwanger!)

  Liefs
  Merel

 • Reply Feikje 29 april 2016 at 8:27 pm

  Over twee weken naar Oostenrijk op vakantie. Hopelijk veel zon !
  Beide jongens hebben een gevoelige huid. Ik vind zonnebrand kiezen altijd een lastige keuze…Wat is goed ? We zouden graag naïf zonnebrand willen testen, want ik hoor er veel positieve verhalen over.

 • Reply Dani 29 april 2016 at 8:42 pm

  Oh, deze zou ik graag eens proberen! Door mijn rode haar en bleke huid ben ik gewend om goed en regelmatig te smeren, dus doe dat bij mijn zoontje ook. Helaas zijn er niet veel zonnebrandproducten waar ik écht enthousiast over ben (te vet, de geur, smeert niet prettig, geeft lastige vlekken etc.), de ideale zonnebrand voor mijn zoontje heb ik nog niet gevonden, dus ik ben wel erg benieuwd naar deze!

 • Reply Alexis 30 april 2016 at 10:39 am

  Mijn twee wiebelkontjes moeten goed worden beschermd tegen de zon omdat ik al huidkanker heb gehad en nog steeds erg gevoelig voor ben. Dit schijnt in je jonge kinderjaren te ontstaan dus ik wil mijn meiden hier tegen behoeden! En daar hoort een goede, natuurlijke zonnebrand bij! ☀️

 • Reply Christa de Wolf 2 mei 2016 at 8:29 pm

  Onze oudste (5) Is heel gevoelig voor allerlei cremes en andere verzorgingsproducten. Ik ben dus erg benieuwd of hij hier wel tegen kan. Daarbij is hij erg bleek van zichzelf dus factor 50 is erg welkom!!

 • Reply Suzette 5 mei 2016 at 8:34 am

  Oh wat een gave actie.
  Van de verzorgingslijn zijn we al fan, maar deze testen we graag uit!!

 • Laat een reactie achter