Winnen: Armband VanSaar

8 december 2016

Cadeau inspiratie nodig voor onder de kerstboom? Shop een persoonlijke en stoere armband VanSaar, eerder heb ik hier al een blog over geschreven. Een tijdje geleden kon ik het niet laten om er eentje aan mezelf cadeau te geven met de namen van de meiden erop. Ik ben gek op sieraden met een persoonlijk tintje.
armband-vansaar-mama-sieraad-cadeau-kerst-winnen-verjaardag-kraamcadeau-zilver-goud-graveren-naam-persoonlijk-ladylemonade_nl3
Kies voor een mooie quote, de naam van je liefje of van je eigen kids en je hebt meteen een uniek armbandje. Met slagletters en een hamer wordt ieder exemplaar met de handgemaakt in goud (messing), zilver (roestvrijstaal) or rosé (koper). Dit is natuurlijk ook een geweldig kraamcadeau om te geven. Iedere mama wordt blij van zo’n bijzonder en persoonlijk cadeautje. Neem voor meer inspiratie een kijkje in de shop VanSaar.

Armband winnen

Het is feest! Vandaag is onze nieuwe site online gegaan en dat moet natuurlijk gevierd worden. Wij mogen twee gepersonaliseerde armbanden VanSaar weggeven. Win er eentje voor jezelf en voor een lieve vriendin, buurvrouw of (schoon)zus die ook dolgelukkig wordt van zo’n persoonlijke armband.

Wat moet je doen?

UPDATE: Gefeliciteerd! Barbara Huizenga heeft voor haar zelf en voor haar vriendin Ronneke een gepersonaliseerde VanSaar armband gewonnen. Veel plezier ermee!

armband-vansaar-mama-sieraad-cadeau-kerst-winnen-verjaardag-kraamcadeau-zilver-goud-graveren-naam-persoonlijk-ladylemonade_nl1

Mijn goede voornemen: Afvallen (Ja, alwéér! Of nog steeds)
6 Tips hoe om te gaan met Sinterklaas stress

Dit vind je misschien ook leuk

3 Reacties

  • Reply Cindy jerphanion 8 december 2016 at 11:04 pm

    Wow!!! Wat fantastisch mooi armband! ! Dat gun ik me dochter mama’s trots! !

  • Reply Caroline Minderhoud 8 december 2016 at 11:48 pm

    Hier zou ik echt blij mee zijn ♥ en ik denk dat Jedidja de Rijke hier ook blij mee is!

  • Reply Marian 11 december 2016 at 7:05 pm

    Oh wat leuk! Ik doe mee voor mijn zusje en mezelf, we zijn allebei vorige maand moeder geworden. Een leuke verrassing zou dit zijn!

  • Laat een reactie achter