Voor de Cars fans: de goednieuwe trailer van Cars 3!

12 mei 2017
cars 3; cars; cars film; film cars; bliksem mcqueen; bliksem; storm; film; bioscoop; trailer; wanneer komt cars 3 uit; wanneer komt cars 3 in de bioscoop; release datum; premiere; nederlandse; verhaal; trailer; raceauto; racen; auto; uitje; leuke dingen om te doen; zomervakantie; uittip; kleuter; kinderen; peuter

Moeders van Cars fans opgelet! Zet 12 juli maar alvast met Neonletters in je agenda. Want dan komt de nieuwe Cars film; Cars 3 uit in de Nederlandse bioscopen. De Nederlandse trailer is deze week gereleased. En aan de beelden te zien, wordt het vervolg op de hier in huis al legendarische films met Bliksem McQueen in de hoofdrol wederom een enorme kaskraker. Waardoor ook de volgende generatie kleuters bij bosjes met het Cars virus besmet zal worden. 

‘Lees ook: De 12 leukste pretparken voor peuters en kleuters.’

Het einde van Bliksem McQueen?

Voor het nieuwe pareltje in de Cars trilogie moeten de kleine kijkertjes wel over een paar stalen zenuwen beschikken. In de trailer zien we een verouderde Bliksem McQueen – overrompeld door de nieuwe generatie razendsnelle racers – namelijk crashen. Kom daarmee de legendarische race carrière van de onverslagen held op het asfalt onverwacht tot een einde? Als het aan de oude rode rot in het vak ligt niet! Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, schakelt Bliksem McQueen de hulp in van Cruz Ramirez. Samen met deze enthousiaste, jonge race technicus – en nog wat andere hulp uit onverwachte hoek – wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. Hij put inspiratie uit de beroemde Fabulous Hudson Hornet en maakt een paar onverwachte moves. Is het voldoende om zijn grote concurrent Jackson Storm – een raceauto van het nieuwe tijdperk – af te troeven? En kan hij met zijn kampioenshart bewijzen dat hij nog steeds kan racen en winnen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe?

‘Lees ook: 12x gratis uitjes in héél Nederland.’

Cars 3 trailer

Voor de grote confrontatie moeten we dus nog even geduld hebben. Maar de trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Wij hebben in ieder geval alvast een leuk uitje voor in de zomervakantie. Ga jij samen met je kinderen naar deze film?

Met een peuter de wereld rond - Australië, Queensland
Met een peuter de wereld rond - Australië

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter