Veilig slapen

23 december 2014

Een huilende baby in bed is niet fijn. Maar als het te stil is in de babykamer word je ook zenuwachtig. Gaat alles wel goed daar? En dus loop je nog maar een keer naar boven om te kijken of je kleintje nog lekker warm en veilig onder de dekens ligt. Maar daar heb ik geen last meer van! Sinds ik Charlie instop onder de Easy Sheet, zit ik weer ontspannen op de bank.

wieg, ledikant, hoeslaken, lakentje, veilig, wiegendood, warm, aftrappen, easy sheet, mini me baby, baby, kind, peuter, kleuter, beddengoed, deken, makkelijk, praktisch, veilig, kinderwagen, wandelwagen, juniorbed, inbakeren, bed, opmaken, makkelijk, meegDe Easy Sheet is een hoeslaken en laken – van 100% katoen – in één. Het hoeslaken heeft klittenband aan de zijkant waaraan het bovenlakentje bevestigd kan worden. Hierdoor is de Easy Sheet heel makkelijk op de lengte van je kind aan te passen, waardoor die niet onder de lakens kan verdwijnen. Ook wordt het voor je slaapkopje onmogelijk om zich tijdens een wilde droom bloot te trappelen, waardoor hij het koud krijgt en wakker wordt.

wieg, ledikant, hoeslaken, lakentje, veilig, wiegendood, warm, aftrappen, easy sheet, mini me baby, baby, kind, peuter, kleuter, beddengoed, deken, makkelijk, praktisch, veilig, kinderwagen, wandelwagen, juniorbed, inbakeren, bed, opmaken, makkelijk, meegIk ben al verkocht als ik het ledikant van Charlie met het nieuwe lakentje opmaak. Geen geklooi meer met lange flappen laken die overal uitsteken. En de volgende keer gaat het nog makkelijker, want dan hoef ik het lakentje ook niet meer op maat te maken. Het hoeslaken en bovenlaken kunnen aan elkaar vast de wasmachine in, waardoor je ze daarna zo weer op het bedje kunt leggen. Met het laken kan ik Charlie bovendien lekker strak instoppen – een beetje zoals inbakeren – waardoor ik het gevoel heb dat hij een stuk rustiger slaapt. Maar wat ik vooral fijn vind, is dat ik Charlie nooit meer blootgewoeld in bed aantref. Hij kan zijn energie beter besteden aan groeien in plaats van zijn lijfje warm houden!

De Easy Sheet is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Van wieg tot juniorbed, vanaf €25,95. De wieg uitvoering is ook ideaal voor onderweg en past in de kinderwagen. Kijk, dat zijn nu van die nieuwe producten waarvan je denkt: “Waarom dat niet eerder is bedacht?!”

Boem! Dág vuurwerkangst
Ik hout van jou!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter