Voor slaapkonten en voor vroege vogels: de leukste kinderwekkers en slaaptrainers

10 augustus 2018
Op zoek naar een kinderwekker en/of slaaptrainer? Dit zijn de leukste exemplaren!

Voor je het weet begint het hele circus weer van werken en naar school gaan en zitten we ’s ochtends weer allemaal in die gezellige hysterische achtbaan. Wat is het soms toch een race tegen de klok om de kinderen fatsoenlijk gekleed en op tijd met een broodje achter de kiezen naar school te krijgen?! Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar tijdens het schoolseizoen zijn mijn meiden doordeweeks niet wakker te krijgen. In tegenstelling tot het weekend, dan zijn Reva en Lucy wakker zodra er buiten ook maar één vogel begint te fluiten. Daarom moeten we soms gewoon wat hulpmiddelen inschakelen die het leven weer een stukje makkelijker maken. Een kinderwekker is ideaal om ’s ochtends de slaapkontjes op tijd wakker te krijgen en een slaaptrainer is weer super handig om kinderen te leren wanneer ze wel of niet uit bed mogen komen.

Extra functies van een kinderwekker

Je ziet steeds vaker kinderwekkers die tegelijkertijd ook een slaaptrainer functie hebben. Deze zorgt ervoor dat kinderen op een speelse manier leren wanneer het wel of niet tijd is om op te staan. Heel fijn voor kindjes die te vroeg wakker worden terwijl papa en mama nog diep in dromenland zijn.

Veel wekkers hebben ook nog een nachtlampje die vaak via een timerfunctie na een ingestelde tijd automatisch uit gaat. Super prettig als kinderen net gaan slapen.

Wil je er helemaal een feest van maken in de kinderkamer, er zijn ook kinderwekkers die een projector hebben. Hiermee kun je de kinderkamer muur of het plafond omtoveren tot één grote fantasiewereld. Hoe cool is dat?!

‘Lees ook: Leren klokkijken met Flik Flak!’

 

Om straks weer goed georganiseerd het nieuwe schoolseizoen te beginnen, heb ik alvast een paar hele handige en toffe kinderwekkers/slaaptrainers op een rijtje voor je gezet. Mijn persoonlijke favoriete kinderwekker is Pam de pinguïn en de roze retro wekker. Welke zou jij uitkiezen?


LEGO City Politie Agent Wekker

 

Roze retro wekker

 

ZAZU Sam Schaap Slaaptrainer

 

VTech Magic Color Show projectie wekker

 

Alecto slaaptrainer met nachtlamp en wekker

 

Heelal/ruimte wekker met licht en snooze

 

Twistiti peuter wekker

 

Kidssleep slaaptrainer en wekker

 

Nikkei projectie wekker radio

 

Zazu slaaptrainer en wekker Pam

 

Bigben wekker met projectie

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

16 Toffe kinderspeelhoek ideeën voor in de kinderkamer of woonkamer + tips
Vintage kinderkamer inspiratie en onze favoriete shopadresjes

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter