De leukste manieren om iemand te bedanken

23 oktober 2023
De leukste manieren om iemand te bedanken

Het is zo ontzettend fijn als iemand je uit de brand kan helpen op het moment dat je zelf niet in staat bent om iets op te lossen. Of het nu gaat om iets kleins of groots, het is geweldig als er mensen om je heen voor je klaarstaan. Vrienden, familie, een lieve buurvrouw, soms komt hulp uit de meest onverwachte hoek. Je kunt zo iemand op verschillende manieren bedanken, dit hangt vaak af van de persoonlijke relatie die je hebt met de persoon en de situatie. Wij geven je in ieder geval alvast een aantal hele leuke ideeën om iemand te bedanken.

10 x Idee inspiratie om iemand te bedanken

Je hebt kleine en grote manieren om iemand te bedanken, dit is natuurlijk ook afhankelijk van wat diegene voor je heeft gedaan. Het belangrijkste is dat je dankbaarheid oprecht is en je moeite doet om de persoon te laten zien hoeveel je het waardeert wat zij of hij voor je heeft gedaan. We geven je een aantal uiteenlopende ideeën:

1# Bloemen geven

Iemand bedanken door een prachtige bos bloemen te geven is altijd een goed idee en mag dan ook zeker niet ontbreken in dit lijstje. Bloemen geven is een teken van dankbaarheid en waardering. Tegenwoordig kun je heel makkelijk online bloemen bestellen, zoals bijvoorbeeld bij De Duinroos, en kun je zelf bepalen wanneer de bloemen geleverd mogen worden. Super easy! Ook al woont degene die je wil bedanken aan de andere kant van het land. Ook leuk is als je bij de bloemen, een mooie vaas, een flesje Prosecco of heerlijke chocolaatjes meestuurt. Je kunt vaak uit een uitgebreide collectie boeketten kiezen, denk aan een vrolijk veldboeket of een warm herfstboeket. Genoeg keuze!

2# Bedankvideo

Hoe leuk is het om met je smartphone een bedankvideo op te nemen?! Een persoonlijke boodschap om iemand te bedanken, dit kost weinig tijd en heeft groots effect.

3# Maak een persoonlijke muziek afspeellijst

Dit is een heel leuk en origineel idee, als je een afspeellijst met muzieknummers maakt voor diegene om je dankbaarheid en waardering uit te drukken. Deel de lijst met nummers en je geeft iemand meteen een bijzonder en goed gevoel.

>> Lees ook: Met deze 32 originele afscheidscadeautjes maak je een juf/meester zeker blij!

4# Maak een heerlijke maaltijd

Als je lekker kunt koken, dan kun je ook een verrukkelijke maaltijd maken voor degene die je wil bedanken. Dit wordt zeker weten op prijs gesteld!

5# Trakteer iemand op een leuke activiteit

Maak de persoon die je wil bedanken blij met kaartjes voor een leuke theatervoorstelling, een museum tentoonstelling of met een bioscoopkaartje. Ook leuk, neem de ander mee voor een heerlijke lunch of high-tea!

6# Organiseer een verrassingsfeestje

Als je dit idee wil uitvoeren, weet dan wel zeker of diegene houdt van verrassingen. Je kunt een klein feestje organiseren om iemand te bedanken. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige borrel of een lekker koffie en taart momentje. Zo kun je die persoon even mooi in het zonnetje zetten!

7# Doosje vol dankbaarheid

Vul een leuke cadeaudoos met spulletjes die de ander leuk zou vinden, denk aan chocolaatjes, een lekkere handcrème of een leuk tijdschrift, het kan van alles zijn. Voeg er nog een lieve dankkaart bij en klaar ben je!

8# Een gedicht schrijven

Ben je een beetje goed en creatief met teksten, schrijf een leuk gedicht speciaal voor die persoon. Afhankelijk van de boodschap kan een beetje humor in het gedicht ook altijd een leuke toevoeging zijn.

9# Maak een fotocollage

Wil je een persoonlijk bedankje geven, maak dan een mooie fotocollage van gedeelde herinneringen. Met foto’s van bijzonderen en leuke momenten samen geef je een bijzonder cadeau. Je kunt fotocollage’s in verschillende formaten maken, digitaal, in een fotolijst of als poster.

10# Brievenbus cadeau

Het leuke aan een brievenbus cadeau versturen is dat het onverwachts bezorgd wordt en echt als een verrassing aankomt. Je kunt uit zo veel leuke brievenbus cadeautjes kiezen, zoals een doosje met overheerlijke brownies, een mooi boek, een klein droogboeket setje, een sierraad in een doosje, een setje mooie kaarsen of een lekkere box met heerlijke theesmaken.

3 Tips voor een succesvolle badkamerverbouwing
Stofzuigen tegen stress, de weg naar helemaal zen?

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter