Sinterklaas app tip: Sinterklaas bellen en sms’en

21 november 2016
app, sinterklaas app, sinterklaas, bellen met sinterklaas, bellen, voice mail, kind, jongen, meisje, tip, sms, telefoon, android, ios, iphone, apple, apps, tip, tips, ideeën, mobiel

Zodra Sinterklaas in Nederland aankomt zijn er voor de kids tig mogelijkheden om de goedheiligman en zijn pieten te ontmoeten. Bijna iedere stad of ieder dorp heeft wel een intocht. En als je die mist, dan is er altijd wel een supermarkt waar hij langs gaat. Of hij komt op school. Maar echt persoonlijk wordt het tijdens al die ontmoetingen niet echt. Met zo’n enorme grote schare fans, mag je blij zijn als je Sint je tekening kunt geven, hem de hand kunt schudden of even met hem op de foto kan. Hoe bijzonder is het dan als je door Sinterklaas opgebeld wordt?! Met de gratis Sinterklaas app ‘Bellen en sms’en met Sinterklaas’ kun je Sinterklaas bellen of je kinderen door Sint op laten bellen met een persoonlijk bericht.

Sinterklaas bellen

app, sinterklaas app, sinterklaas, bellen met sinterklaas, bellen, voice mail, kind, jongen, meisje, tip, sms, telefoon, android, ios, iphone, apple, apps, tip, tips, ideeën, mobiel

Na het downloaden van de Sinterklaas app kun je de leeftijd en het geslacht van je kind invoeren en wat de reden van het telefoontje is. Is je kleine Sinterklaas fan lief geweest omdat hij zijn bord heeft leeg gegeten, zo goed heeft opgeruimd of super stoer was bij de tandarts? Of belt Sinterklaas om te vertellen dat je kind zijn schoen mag zetten of waar de cadeautjes voor pakjesavond verstopt zijn? Er zijn allerlei leuke opties om uit te kiezen. Als je alles ingevoerd hebt, geef je aan wanneer Sinterklaas moet bellen; meteen, over een paar minuten of na een half uurtje. En dan gaat je scherm op zwart en na de ingestelde tijd gaat de telefoon over en schalt ‘Hij komt, hij komt..” over de speakers als ringtone, mits het geluid aanstaat en het toestel niet is vergrendeld.

‘Lees ook: Sinterklaas spelletjes voor peuters en kleuters.’

Persoonlijk bericht

Zodra je op ‘Neem op’ drukt, heb je meteen het gevoel dat je Sinterklaas echt aan de telefoon hebt. Eigenlijk hoor je van te voren opgenomen boodschappen, maar voor kinderen maakt dat geen verschil. Finn geloofde heilig dat hij Sinterklaas aan de telefoon had en hij beantwoordde al zijn vragen. Daarna glunderde hij van oor tot oor. Het is ook niet niks als je zo verrast wordt.

Sms’en met de Sint

Naast de optie om Sinterklaas te laten bellen, kun je hem zelf ook opbellen en zijn voice mail inspreken. Met je verlanglijstje bijvoorbeeld. En je kunt de Sint een berichtje sturen, waarna je meteen antwoord terug krijgt. De reacties zijn natuurlijk wel voorgeprogrammeerd en reageren waarschijnlijk op bepaalde woorden uit jouw tekst, maar dat werkt best goed. Kijk als voorbeeld maar naar het sms gesprek dat wij met Sinterklaas hadden.

‘Lees ook: DIY: 10x knutselen voor Sinterklaas.’

 

app, sinterklaas app, sinterklaas, bellen met sinterklaas, bellen, voice mail, kind, jongen, meisje, tip, sms, telefoon, android, ios, iphone, apple, apps, tip, tips, ideeën, mobiel

Sinterklaas app downloaden

De app ‘Bellen met Sinterklaas – sms en voicemail van Sint’ is gratis. De gesprekken en sms’jes met Sinterklaas kosten ook geen belminuten of sms-tegoed. Wel kun je – als je €1,99 betaalt – kiezen uit meer persoonlijke opties voor het telefoongesprek en ben je ook van de zo nu en dan oppoppende reclame af. Maar zonder te betalen is dit ook al een hele leuke app.
Downloaden voor iOS.

Downloaden voor Android.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock.

Sinterklaas stress? Kids om achter 't behang te plakken
DIY: Sinterklaas lichtje

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

 • Reply Miranda 25 november 2016 at 12:02 pm

  Oh wat leuk!

  Ik heb vorig jaar voor mijn dochter op video van sint een filmpje “gemaakt”, het werkt hetzelfde met bepaalde woorden invoeren. Er wordt ook nog een uitgekozen nummer gespeeld.

  Was ook super leuk!

 • Reply Naam* 26 januari 2017 at 3:01 am

  Tahayildiz is Sinterklaas

 • Laat een reactie achter