Vijf originele recepten voor het Vaderdag ontbijt

7 juni 2015
Vijf originele recepten voor het Vaderdag ontbijt

De liefde van een man gaat door de maag. En dus kun je papa geen beter Vaderdag cadeau geven dan een zelf gemaakt Vaderdag ontbijt op bed. Duik met je kinderen de keuken in voor één van deze funny Vaderdag foodies. Ze zijn niet alleen heel lekker en leuk om te krijgen, maar je beleeft ook de grootste lol met het maken ervan.

‘Lees ook: Vaderdag – Cadeautips, knutselideeën, ontbijt recepten en leuke uitjes.’

Oreo snorren

ontbijt-vaderdag-recept-tips-ladylemonade_nl2 Op Vaderdag mogen papa’s ‘s ochtends hun snor drukken en nog even wat langer in bed blijven liggen. Kunnen jij en de kinderen ondertussen mooi deze Oreo koekjes bakken om hem er daarna mee te verrassen! Kijk voor het recept op Twigg Studios.

‘Lees ook: 10 leuke knutselideeën voor Vaderdag.’

Mannenkoeken

ontbijt-vaderdag-recept-tips-ladylemonade_nl1 In plaats van pannenkoeken bak je op Vaderdag mannenkoeken. Bijvoorbeeld een basketbal en rugbybal voor de sportieve papa, gereedschap voor de handige papa of een stropdas voor de keurige papa. Op Kitchen Fun vind je nog meer inspiratie.

Vaderdag ontbijt versiering

ontbijt-vaderdag-recept-tips-ladylemonade_nl Ben je niet zo’n kooktalent? Maakt niet uit! Waar je deze stropdassen slinger ook in prikt, hij laat zelfs een simpele boterham met kaas shinen! Voor de gratis printable kun je terecht op Hazelfly.

‘Lees ook: Voor Vaderdag knutselen: papa van steen.’

Pizza

ontbijt-vaderdag-recept-tips-ladylemonade_nl3Mijn lief is zo dol op een pizza salami dat hij het vast geen punt vindt om er de dag mee te beginnen. Helemaal niet als hij deze award pizza voor zijn kiezen krijgt. Papa is nummer 1! Op Hungry Happenings zie je hoe je deze fijn gevormde pizza bakt.

Liefdevol pannenkoeken berichtje

ontbijt-vaderdag-recept-tips-ladylemonade_nl4Welke papa smult er niet van als zijn kind hem vertelt dat hij van hem houdt?! Wel een uitdaging om te schrijven met beslag. Maar de mislukte pannenkoeken eten jullie gewoon lekker zelf op. Check de werkbeschrijving op Taste of Home.

‘Lees ook: Knutselen voor Vaderdag: een boom van handafdrukken.’

Recept: Zalmburger met avocadospread
DIY: Windmolen

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter