LL Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van deze maand

21 november 2018
LL Trend Alert – De nieuwste coole kids stuff van deze maand

Het is weer tijd voor onze maandelijkse Trend Alert rubriek! What’s new? We laten je weer de coolste en nieuwste kids en mommy stuff zien. Met deze maand: de nieuwe WOWN collectie in samenwerking met Kwantum, het merk Stokke lanceert super handig kinderservies, het nieuwste boek ’12 maanden zwanger’ voor alle mommy’s-to-be en nog veel meer leuks.

Stokke introduceert de nieuwe tafelcollecties: Munch en EzPZ

Dat je kindje zelfstandig leert eten is heel belangrijk. Alleen met een motoriek die nog volop in ontwikkeling is kan dit soms in het begin behoorlijk lastig zijn. Stokke introduceert twee tafelcollecties die de kindjes en natuurlijk de ouders een handje op weg helpen. De Munch collectie bestaat uit ergonomisch servies en bestek wat alle kleintjes super makkelijk zelf vast kunnen houden. En de EzPz collectie is een placemat, een kom en een bekerhouder in één, die perfect past op de trays van de Steps en van de Tripp Trapp stoel. Zo loopt het eet-ritueel weer een stukje soepeler!

‘Lees ook: 11 x Traktatie met rozijntjes.’

 

WOWN nieuwe collectie

Yes!!!!! De nieuwe WOWN collectie is vanaf afgelopen maandag verkrijgbaar. Anki Wijnen van Zilverblauw, Souraya Hassan van Binti Home en Suzanne de Jong van &SUUS hebben weer een prachtige nieuwe WOWN collectie in samenwerking met Kwantum gemaakt. Ik heb natuurlijk alweer last van keuzestress, want eigenlijk vind ik alles te leuk. De nieuwe producten zijn online en in de Kwantum winkels verkrijgbaar, check de volledige collectie hier.

 

Nieuw boek ’12 maanden zwanger’

Misschien ken je het bekende duo Willemijn en Martine al van hun blog en vlogs 2WMN. De populaire dames hebben deze maand hun eerste boek ’12 maanden zwanger’ uitgebracht. Dit boek staat vol met tips over alle onderwerpen die je de komende 12 maanden als mommy-to-be tegenkomt. Denk aan schommelende hormonen, zwangerschapskwaaltjes, kledingstruggels, een zwangere buik die niet meer op een foto past, een ritme vinden als je kleintje er eenmaal is en een baby die niet wil slapen. Willemijn en Martine nemen geen blad voor de mond en vertellen je naast alle praktische informatie ook met een flinke dosis humor en kwetsbaarheid over hun eigen zwangerschappen, bevallingen en kraamweken. Het boek staat vol met handige checklists, het grote verzorgings-ABC, een speciale ‘Pagina Voor je Vagina’ en een volledig stappenplan voor als je een verdrietige baby hebt. Fotocredits: Mariska de Groot – Grotografie

 

Verhalenposter

Hoe leuk is deze verhalenposter? Samen met je kindje of alleen kunnen de jongens en de meisjes aan de hand van de afbeeldingen op de poster een grappig of gek verhalen maken. Kies om beurten een afbeelding en maak elkaars verhaal verder af. Met deze poster kunnen kinderen helemaal los met hun eigen fantasie. Je shopt de poster hier!

 

Mies & Co geboorte kaartjes

Toen haar jongste dochtertje als pasgeboren baby ernstig ziek werd verbleef Esther een aantal maanden in het ziekenhuis. Zij miste toen een fijne en een mooie omgeving voor haar dochtertje en voor zichzelf waar ze zich thuis voelden. Voor Esther was dit een reden dat wat zij miste ze dit zelf wilden maken voor anderen en toen werd het baby lifestyle merk Mies & Co geboren. Vanaf de launch is dit label ontzettend populair. En sinds kort is in samenwerking met Lief Leuk & Eigen er ook nog een eigen geboortekaartjes collectie bijgekomen. De mooie prints van Mies & Co kun je nu terug zien op de kaartjes in unieke vormen. Een klein detail, zoals een lintje, een touwtje of splitpennetje geeft het geboortekaartje de finishing touch. Je kunt kiezen uit 16 verschillende designs en per verkocht kaartje wordt er een bedrag geschonken aan het Sophia Kinderziekenhuis.

 

Villeroy & Boch ook voor kleintjes

Mocht je ergens in huis nog ruimte over hebben voor een badkamer voor de kinderen, check het nieuwe sanitair van Villeroy & Boch speciaal voor de kids. Een drie-in-één wastafel die in hoogte verspringt is ideaal voor kinderen van verschillende leeftijden die zelfstandig hun handjes kunnen wassen. Een veilig toilet op kinderhoogte met verschillende closets, zodat zelfs de allerkleinste in huis zelf naar het toilet kan gaan. Drie keer raden wie de kleuren van deze nieuwe sanitair lijn hebben mogen uitkiezen?

‘Lees ook: Babykamer en kinderkamer vloer inspiratie – Welke vloer is kidsproof?’

 

The Stationery Store birthday collectie

The Stationery Store bestaat één jaar en dit betekent tijd voor een verjaardagsfeestje. Samen met de Haarlemse vormgever en illustrator Pauline Baartmans hebben ze een vrolijke verjaardagskalender ontworpen met superleuke illustraties. Een foodtruck vol feestelijke taarten, een boho pipowagen, een coole surf caravan, een zomerse cabrio, een hippe camper en natuurlijk eentje voor de feestdagen een auto met een kerstboom op het dak. Deze kleurrijke tekeningen zijn ook allemaal verkrijgbaar in mooie kaarten. Het liefst stuur ik nog steeds een persoonlijk handgeschreven kaartje! En toen ik deze nieuwe kaarten collectie tegenkwam was ik helemaal verkocht. Ik vind dit zo’n leuke stijl qua illustraties, kon ik zelf maar zo tekenen. 😉 Ook zijn er nog een paar illustraties verkrijgbaar als print voor aan de muur. Check snel de shop, waar je nog veel meer mooie papier- en schrijfwaren van toffe merken tegenkomt.

 

Relax Mama in een nieuw jasje

Toen Annemieke en ik voor het eerst moeder werden waren we verknocht aan het boek Relax Mama van Elsbeth Teeling, oprichter van Club van Relaxte Moeders. Je wereld als kersverse mama staat op zijn kop en hoe fijn is het dan om zo’n hilarisch boekje op je nachtkastje te hebben liggen. Met meer dan 100 tips kun je deze nieuwe wereld weer een stuk beter aan. ‘Slapen is het nieuwe seksen’, ‘Die andere moeders doen ook maar wat’, ‘Ga die dansvloer op’, teksten die je wilt omarmen om ook een relaxte moeder te worden en vooral te blijven. Het boekje is in een mooi nieuw jasje gestoken en is een perfect cadeautje voor jezelf of voor alle mama’s om je heen die wel wat ontspanning kunnen gebruiken.

 

Matching kerst pyjama voor de hele familie van Trixie

Hoe vind je deze matching pyjama’s van Trixie voor de hele familie? Tijdens de gezellige wintermaanden waarbij er regelmatig bij de meeste thuis heerlijke lazy sundays worden gehouden is deze rendieren pyjama toch superleuk?! Voor de allerkleinsten is er een fijne onesie verkrijgbaar en voor de iets grotere kids tot 6 jaar en voor de papa’s en mama’s kan er gekozen worden voor een comfy pyjama. Vanaf 24 november kun je deze limited edition collectie shoppen.

Handige en simpele opruimtips voor alle mama's en papa's
Knutselen met klei - Toffe ideeën om te maken voor in huis

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter