Originele afscheidscadeautjes voor meester

1 juli 2019
Originele afscheidscadeautjes voor meester

Omdat het overgrote deel van de basisschoolleraren juf is, zijn de meeste juffen- en meester cadeaus gericht op haar. En dus is het best een uitdaging om originele afscheidscadeautjes voor meester te vinden. Daarom zijn wij gaan speuren en hebben toch een leuk lijstje kunnen samenstellen met dingen waar hij echt iets aan heeft. Met deze cadeautips kun je die toffe meester van jouw kind vast verrassen!

6 Toffe afscheidscadeautjes voor meester

Een persoonlijke stempel

Originele afscheidscadeautjes voor meester

Vind je deze stempel niet een super origineel afscheidscadeautje voor een sportieve meester?! Hij wordt met de hand gemaakt en als je liever een andere afbeelding wil, dan kan dat ook. Er zijn 23 verschillende plaatjes. De stempel kost €12,50 en vind je op Jufz.nl.

‘Lees ook: Afscheid juf of meester? Dit zijn 15 originele afscheidscadeautjes en bedankjes.’

Nationale Bioscoopbon

Een cadeaubon is altijd fijn om te krijgen, zoals bijvoorbeeld een bioscoopbon. Dan kan meester in de zomervakantie lekker een bioscoopje pakken! De bioscoopbon is o.a. te koop bij boekhandels, speelgoedzaken, tankstations en supermarkten en is verkrijgbaar in waarden tussen de €5,- en €150,-.

IJs tegoed

Originele afscheidscadeautjes voor meester
Afbeelding ijsjes – Elena Veselova voor Shutterstock.

In iedere stad of in ieder dorp is wel een lekkere delicatessen- of speciaalzaak te vinden. Check daar eens of ze cadeaukaarten hebben. Denk bijvoorbeeld aan een ijs strippenkaart of cadeaubon bij die ene lekkere Italiaanse ijssalon. Een verrassend lekker cadeautje!

VVV bon als cadeau voor meester

Nog een bon die nooit teleurstelt is de VVV cadeaukaart, want die is te besteden bij maar liefst 23.000 adressen. Van tuincentra tot kledingwinkels, restaurants en leuke uitjes; meester kan alle kanten met dit cadeau op. De kaart is verkrijgbaar in waarden tussen de €5,- en €250,-. En je kunt ook zelf voor een bedrag kiezen.

‘Lees ook: Afscheidscadeau voor juf of meester knutselen – 16 super leuke ideeën.’

Boek: Dichter bij Meester Bart

Op zoek naar een leuk cadeau voor de meester? Van deze ideeën wordt hij absoluut blij!

Boeken zijn ook super leuke afscheidscadeautjes voor meester. Vooral als ze over zijn eigen belevingswereld gaan. Zoals de boeken van meester Bart, een leraar op een VMBO in Amsterdam die enorm bekend is geworden door zijn columns in Trouw. Inmiddels heeft hij al heel wat boeken op zijn naam staan en ‘Dichter bij Meester Bart’ is de laatste. Het boek bevat nog niet eerder gepubliceerde columns en gedichten waarin meester Bart een mooi beeld schetst van zijn dagelijks leven op school en van zijn leerlingen. Daarnaast zijn er negen bijdragen van andere bekende en minder bekende auteurs in opgenomen waarin zij hun visie op het onderwijs geven. Een mooie bundel die de lezer aanzet tot nadenken over wat goed onderwijs is en wat voor soort docenten kinderen nodig hebben. Prijs: €15,- in de boekhandel of bijvoorbeeld via Bol.com.

Liniaal voor meester

Op zoek naar een leuk cadeau voor de meester? Van deze ideeën wordt hij absoluut blij!

Iedere meester heeft een liniaal nodig. En deze houten liniaal met daarop ‘Bedankt leuke meester’, is natuurlijk extra bijzonder. Hij kan nog jaren gebruikt worden en raakt nooit kwijt, want iedereen weet dat hij van meester is. Een persoonlijke tekening van jouw kind erbij maakt dit cadeau voor meester af. De liniaal kost €1,25 en vind je op bedanktjuf.nl.

‘Lees ook: Meesterdag en Juffendag ideeën – 8 leuke cadeautips om te knutselen met de hele klas.’

Dit waren mijn ideeën, ik hoop dat je ze leuk vindt. Mocht je zelf ook nog een originele tip hebben of toffe afscheidscadeautjes weten voor de meester, deel die dan vooral hieronder in een reactie op dit blog! Dan maken we er samen een mooi lijstje van!

Uitgelichte afbeelding meisje bij schoolbord – Chinnapong voor Shutterstock.

Trucjes die niet meer werken nu mijn kind kan lezen
Drollen cupcakes in ijsbakjes - Een lekkere én grappige kindertraktatie voor op school

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter