Vers uit ‘t ei: HatchiBabies! De allernieuwste Hatchimals

5 oktober 2018
Vers uit 't ei: Hatchibabies! De nieuwste Hatchimals & interactieve speeltjes

Tof nieuws voor Hatchimals fans! Sinds vandaag zijn er nieuwe fury vriendjes die je eerst zelf moet uitbroeden op de markt; namelijk HatchiBabies! Deze nieuwe super zachte en schattige Hatchimals met glitteroogjes blijven voor altijd baby. En ze zijn nog interactiever dan hun voorgangers. In hun gespikkelde ei vind je namelijk allerlei accessoires waarmee je met je Hatchimals baby kunt spelen. Wij mochten vast een speelgoed ei uitbroeden en voorspellen dat deze HatchiBabies straks bovenaan iedereen z’n verlanglijstje staan.

Wat is een Hatchimal HatchiBabies?

De nieuwe Hacthimals HatchiBabies zijn – zoals hun naam al zegt – een baby en blijven dat ook. Er zijn 2 verschillende soorten; Ponette die met haar regenboogstaart en regenboog haar en streep in de vacht wat weg heeft van een pony. En Cheetree, die met zijn ronde oortjes en lange zachte staart geïnspireerd is op een cheetah. Van beide soorten zijn er jongens en meisjes, maar of je een Hatchigirl of een Hatchiboy uitbroedt, weet je van te voren niet. Naast een Hatchi baby vind je in het ei ook nog een geboortecertificaat en 4 verschillende accessoires. Een flesje, een rammelaar, een speeltje en een borsteltje. Hiermee kun je de HatchiBabies voeden, troosten, verzorgen en met ze spelen. Het snaveltje beweegt zelfs als je hem een flesje geeft en het hoofdje beweegt. Deze nieuwe Hatchimals zijn duidelijk veel interactiever dan hun voorgangers. En dat merk je al bij het uitbroeden. Het ei wiebelt en schudt als je het aandacht geeft.

‘Lees ook: Win 2x een mega racebaan van Hot Wheels.’
Vers uit 't ei: Hatchibabies! De nieuwste Hatchimals & interactieve speeltjes

HatchiBabies Cheetree vers uit ‘t ei. Het is een jongen!

Speelgoed ei uitbroeden

HatchiBabies kunnen niet uitkomen zonder hulp. Het speelgoed ei uitbroeden vergt tijd en aandacht. Een proces dat – afhankelijk van het enthousiasme van je kind – wel 10 tot 40 minuten kan duren. In de doos zit deze Hatchimals gebruiksaanwijzing met tips & tricks om je daarbij te helpen. Om het ei uit te broeden, moet je het wrijven, kantelen, erop tikken of het heen en weer schommelen. De ogen van de HatchiBabies lichten op in verschillende kleuren en zo vertelt jouw baby wat je kunt doen om hem te helpen uitkomen. Wit licht betekent bijvoorbeeld dat je Hatchi baby slaperig is en dat je het ei moet schommelen om hem in slaap te laten vallen of neerzetten en weer oppakken om hem wakker te maken. En blauw betekent dat je baby het koud heeft en dat je over het ei moet wrijven. Kijk hier voor de volledige gebruiksaanwijzing met alle kleuren.

Als je regenboog lichtjes ziet, is de Hatchimals baby klaar om uit het ei te komen! Je kunt aan de onderkant van het ei wrijven om hem aan te moedigen. En als je de Hatchimal hoort tikken, tik je terug. Om het proces te versnellen kun je een klein stukje van de eierschaal weghalen. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat het ei uitkomt terwijl jij er niet bij bent, omdat je net naar de wc moest. De HatchiBabies kunnen alleen uitkomen als je het ei vast hebt. Wanneer je baby geboren is, zingt hij ‘Hatchy Birthday’. Pel het ei helemaal open en haal ook de accessoires eruit.

‘Lees ook: De leukste kinderspelletjes voor het hele gezin.’

Wat kun je allemaal met de HatchiBabies doen

Als de hatchiBabies eenmaal uit hun ei zijn, kun je er op heel veel verschillende manieren mee spelen. Ook nu vertellen de oogkleuren je waar ze zin in hebben. Paars betekent bijvoorbeeld dat hij hongerig is en graag een flesje krijgt. En groen betekent dat hij ziek is en dat je moet voelen of hij koorts heeft door zijn voorhoofd beet te pakken en hem te aaien om hem te troosten. De HatchiBabies maken ook geluid; ze praten – zoals “Mama!” – huilen, niezen, maken dierengeluiden, kunnen boertjes laten en zingen. En als je ze voedt met het flesje gaat het snaveltje open en hoor je drink geluidjes.

Vers uit 't ei: Hatchibabies! De nieuwste Hatchimals & interactieve speeltjes

De HatchiBabies komen met 4 verschillende accessoires waarmee je met je baby kunt spelen en hem kunt verzorgen.

Spelletjes met HatchiBabies spelen

Naast het gebruiken van de accessoires kun je met de HatchiBabies ook een heleboel leuke spelletjes spelen.

  • Yak Bak – Houd allebei de voetjes vast en praat tegen je Hatchimal baby. Je stem wordt opgenomen. Als je de voetjes weer loslaat, dan herhaalt hij wat je hebt gezegd.
  • Kiekeboe – Bedek de ogen van de Hatchi baby. Als je je hand nu weer wegtrekt, hoor je ‘kiekeboe’.
  • Dansen – Houdt de rammelaar – met de letter ‘H’ naar je toe voor de borstkas van de HatchiBabies en ze gaan zingen en dansen.
  • Stuiterbaby – Houd de rechter voet van je Hatchibaby vast, zijn ogen gaan nu blauw knipperen. Als de muziek begint te spelen, kun je hem op zijn rug en op zijn buik duwen. Daarvan gaan HatchiBabies erg hard lachen.
  • Dierenkleuren – Houd de linker voet van je Hatchibaby vast, de ogen gaan nu groen knipperen. Daarna maakt je Hatchimal dierengeluiden. Tik op zijn neus als je de kleur ziet die bij het dier hoort. Dus bij het gepiep van een kuiken tik je bij geel en bij het gekwaak van een kikker bij groen.
‘Lees ook: Speelgoed wegdoen: Hoe lukt dat zonder kindertranen?.’

Een heleboel toffe nieuwe features dus. En nog meer speelplezier. Dat maakt deze Hatchimal tot een top cadeau voor kinderen. Tip: Sinterklaas kan ze maar beter vast inslaan. Hatchimals zijn zo populair dat sommige vorige edities maanden lang uitverkocht waren. De nieuwe HatchiBabies zijn onder andere te koop bij Bol.com en kosten €69,99.

Vers uit 't ei: Hatchibabies! De nieuwste Hatchimals & interactieve speeltjes

Meisje Djamila lanceerde de nieuwe Hacthimals HatchiBabies vorige week in Amsterdam. Zij broedde een HatchiBabies Ponette uit, een meisje!

 

Vers uit 't ei: Hatchibabies! De nieuwste Hatchimals & interactieve speeltjes

Finn is niet alleen Hatchimals fan, maar ook van Djamila. Dus hij moest natuurlijk ook nog even met haar op de foto!

Geweldige LEGO ideeën - Bouwen met de steentjes die je thuis al hebt
Hot Wheels - Al 50 jaar de populairste auto van kids

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter