Duurzaam (kinder)servies

21 november 2014

I’m in LOVE!!!!! Het serviesmerk Zuperzozial vind ik helemaal te gek. Helaas voor Jeroen, die nu al knettergek wordt van mijn bakjes-, bordjes-, schalen- en bekersverzameling. Dit merk staat voor alles waar ik van hou; prachtige kleurrijke producten, duurzaam materiaal en functioneel. De producten worden gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe en maïs en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Geen stukje plastic te bekennen dus.

Zuperzozial-kinderservies-bestek-beker-eten-kind-drinken-duurzaam-ladylemonade_nl5 De Raw Earth collectie laat zien dat bewust leven en mooie spullen prima samen gaan. Deze lijn bestaat uit een strakke collectie keuken- en interieurproducten. Door de uiteenlopende kleuren kun je heerlijk mixen & matchen tot de perfecte look voor in huis. Vooral de matte kleur uitstraling vind ik heel stijlvol. Geef je liever de voorkeur aan een iets rustigere kleurenpalet dan kan dat prima.

Voor mij is het een snoepjeswinkel waar ik enorm hebberig van word. Zelfs de meiden sleep ik er in mee. Zuperzozial heeft namelijk ook onwijs leuk servies voor de kleintjes. De vrolijke kinder eetsetjes maken van elke maaltijd een feestje. Een beker, een kom en een bordje bewerkt met een mooie dierentekening en de dames zijn klaar om te beginnen. De bordjes worden iedere dag gewisseld, want Reva en Lucy kunnen allebei niet kiezen of de Flamingo of de Leeuw nu het leukst is. En belangrijk het servies kan tegen een stootje. Persoonlijk voor mij een absolute must met Lucy die helaas nogal de neiging heeft om met alles te gaan gooien.

De Zuperzozial producten zijn gemakkelijk mee te nemen op vakantie of voor een gezellige picknick. En alles kan gewoon in de vaatwasser. Zo zie je maar dat lief zijn voor het milieu helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.
Zuperzozial-kinderservies-bestek-beker-eten-kind-drinken-duurzaam-ladylemonade_nl10

Zuperzozial-kinderservies-bestek-beker-eten-kind-drinken-duurzaam-ladylemonade_nl7

Zuperzozial-kinderservies-bestek-beker-eten-kind-drinken-duurzaam-ladylemonade_nl2

Zuperzozial-kinderservies-bestek-beker-eten-kind-drinken-duurzaam-ladylemonade_nl4

DIY: Sinterklaas gelukspoppetje
DIY: Tekening voor Sint

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply mandy 25 november 2014 at 9:05 pm

    Wat leuk zeg!

  • Laat een reactie achter