Een kijkje in mijn interieur

20 maart 2017
koeka ; interieur ; woonaccessoires; inrichting; woonkamer; koeka; binnenkijken ; meubels ;vintage; modern; kinderkamer; werkplek; mamablogger

Een klushuis? No way! Drie keer raden? Uiteindelijk zijn Jeroen en ik drie jaar geleden voor de bijl gegaan en kochten we een huis wat volledig gestript moest worden. Halleluja! In totaal heeft de verbouwing 5 maanden geduurd. Ik vond het zo te gek om samen te bepalen hoe wij ons huis wilde indelen. In mijn hoofd had ik al helemaal een plaatje hoe het zou moeten worden. Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn interieur.

Inrichting

koeka ; interieur ; woonaccessoires; inrichting; woonkamer; koeka; binnenkijken ; meubels ;vintage; modern; kinderkamer; werkplek; mamablogger Wit, wit, wit! Dat was vooral mijn motto. Als de basis neutraal is kun je altijd alle kanten op met je interieur. Mijn kleuren smaak kan nog wel eens veranderen en op deze manier kunnen we heel makkelijk wisselen. Mijn interieurstijl is een combinatie van oud en nieuw. Modern, strak of een tof vintage item, je kunt mij heel makkelijk happy maken.

I ♥ StoryTiles

koeka ; interieur ; woonaccessoires; inrichting; woonkamer; koeka; binnenkijken ; meubels ;vintage; modern; kinderkamer; werkplek; mamablogger StoryTiles is een merk van Nederlandse bodem waar ik al eerder een blog over heb geschreven. Misschien ken je wel al de nostalgische tegeltjes met de mooie kleine verhaaltjes die zij maken. Ook hebben ze een lijn StoryWood, dit zijn prachtige tekeningen en verhalen ambachtelijk gedrukt op hout. De New York skyline StoryWood hangt bij ons boven de bank. Ik vind de combinatie van hout, de kleuren en mijn favoriete wereldstad heel gaaf.

Old school Chesterfield stoelen

koeka ; interieur ; woonaccessoires; inrichting; woonkamer; koeka; binnenkijken ; meubels ;vintage; modern; kinderkamer; werkplek; mamabloggerEen pronkstuk – vind ik zelf – in onze woonkamer zijn de twee groene oude Chesterfield stoelen. Ooit stonden deze bij Jeroen zijn oma. Ik weet nog zo goed toen ik bij haar thuis kwam en de stoelen zag. Het enige wat ik kon denken was ‘WAUW’! Ik stond te kwijlen, zo tof vond ik ze. Totdat oma een keertje op een feestje naar me toegelopen kwam en vanuit het niets in mijn oor fluisterde ‘jij krijgt van mij de twee Chesterfield stoelen”. Zomaar! Ik kon bijna wel janken, zo blij was ik.

Aan tafel

koeka ; interieur ; woonaccessoires; inrichting; woonkamer; koeka; binnenkijken ; meubels ;vintage; modern; kinderkamer; werkplek; mamablogger De meeste tijd brengen we eigenlijk aan de grote eettafel door. Deze hebben we een tijdje geleden geshopt bij Loods 5. De meiden zitten hier altijd te knutselen en te kleuren, mijn laptop staat standaard op de eettafel en het is de plek waar er regelmatig lekker geborreld wordt. Ik ben momenteel een chick on a mission en ben op jacht naar nieuwe eetkamerstoelen. Waarschijnlijk wordt het wit en misschien wel allemaal verschillende exemplaren. De kast vind ik het interieur zoveel sfeer geven, vooral ook omdat deze open is. We hebben deze gekocht bij Old Basics, dit is echt een superleuk adresje voor oude meubels. Kijken dus!

Kidscorner

koeka ; interieur ; woonaccessoires; inrichting; woonkamer; koeka; binnenkijken ; meubels ;vintage; modern; kinderkamer; werkplek; mamablogger Natuurlijk hebben Reva en Lucy ook hun eigen plekje in de woonkamer. Onder de trap hebben we een gezellig hoekje voor ze gemaakt. Heel fijn vind ik dat het niet zo enorm in het zicht is. Het kinderbureau is van het Nederlandse designmerk Lemodi. Het leuke is dat we dit bureau met een paar elementen kunnen ombouwen tot een bankje. We wisselen regelmatig af en verhuizen het meubel zo nu en dan ook weer naar Reva haar slaapkamer.

Portugese tegels

koeka ; interieur ; woonaccessoires; inrichting; woonkamer; koeka; binnenkijken ; meubels ;vintage; modern; kinderkamer; werkplek; mamablogger Altijd heb ik gezegd “zodra ik een koophuis heb komen er Portugese tegels in”. En tadaaaaa, die liggen nu te shinen in de keuken. Je hebt ze echt in allerlei kleuren en ontwerpen, niet normaal. Mocht je ook op zoek zijn naar mooie tegels, breng dan zeker een bezoekje aan Design Tegels.

Luxe hotelbed

koeka ; interieur ; woonaccessoires; inrichting; woonkamer; koeka; binnenkijken ; meubels ;vintage; modern; kinderkamer; werkplek; mamabloggerDit is mijn favoriete plek in huis, waar ik eindelijk na een drukke dag kan genieten van de stilte en de rust. De kleur in onze slaapkamer heb ik ook bewust heel licht en rustig gehouden. Ik doe altijd heel erg mijn best om een soort van luxe hotelbed te creëren met veel kussens en een mooie plaid erop. Zodra ik ook één blik op mijn bed werp wil ik er eigenlijk meteen induiken. Het mintgroene Trento plaid van Koeka is echt mijn musthave voor in huis. De grove structuur geeft het kleed een stoere look en de zachte kleur zorgt meteen voor een frisse en gezellige sfeer in de slaapkamer. Regelmatig verhuist de deken naar de woonkamer en kruip ik er lekker onder als ik horizontaal op de bank lig. En straks tijdens zomerse avonden als het een beetje afkoelt neem ik het kleed weer lekker mee naar buiten. De Koeka Home collectie heeft sowieso zoveel leuke items om je interieur helemaal af te maken. Op mijn verlanglijstje staat nog een Koeka dekbedovertrek, daar wil ik dolgraag onder liggen. Trouwens, het oude sprei wat onder het plaid ligt is nog van mijn oma geweest.

Workspace

koeka ; interieur ; woonaccessoires; inrichting; woonkamer; koeka; binnenkijken ; meubels ;vintage; modern; kinderkamer; werkplek; mamablogger Dit is mijn werkplekje waar ik heel wat uurtjes per week aan het tikken ben voor de blog. Hier zit ik heerlijk in mijn Lady Lemonade bubbel in alle rust te werken. Kopje thee en een stuk pure Tony’s Chocolonely erbij en ik ben helemaal gelukkig.

advertorial, sponsored, post, lady lemonade, mamablog, mamablogger, momblog, mommy blogger, blog, blogger, mama, moeder, gesponsord, samenwerking, betaalde, blogpost

Oververmoeid: Ik trek het allemaal even niet meer!
Heleen helpt - Hoe geef ik mijn kind zelfvertrouwen?

Dit vind je misschien ook leuk

3 Reacties

  • Reply Michiel - MIAX 20 maart 2017 at 12:03 pm

    Leuk; die Eat Sleep Create Repeat tekst! Wij hebben ook een Chesterfield bank op kantoor staan, heerlijke meubels, voor altijd!

  • Reply Sharon 22 maart 2017 at 1:13 am

    Heerlijk zo je eigen werkplek, goede plek en dan ook nog met chocola is helemaal ok 🙂

  • Reply Lisanne de wijn 26 maart 2017 at 9:52 am

    Super gaaf! Wat hebje dat mooi gedaan!

  • Laat een reactie achter