Een Prime Drink XL fles surprise maken voor Sinterklaas

3 december 2023
Een Prime Drink XL fles surprise maken voor Sinterklaas!

Dit is een te gekke surprise voor Prime Drink fans, het hype drankje van de Amerikaanse bokser en YouTuber Logan Paul. Een mega grote Prime fles! En écht uniek, want van deze is er maar één op de hele wereld. En hij is ook nog eens handgemaakt! Hoe je deze Prime surprise kunt knutselen, laten we stap voor stap aan je zien. Het is echt makkelijk, kijk maar!

Wat heb je nodig voor het maken van de Prime XL fles surprise?

 • 6 piepschuim ringen met een ronde en een platte kant, met een diameter van 17 cm. O.a. te koop bij Pipoos.com.
 • 2 ronde piepschuim ringen, met een diameter van 17 cm. Ook bij Pipoos.com.
 • Een piepschuim bal in 2 delen met een diameter van 15 cm. Te koop bij Pipoos.com.
 • Rode en blauwe verf. Wij gebruiken het liefst de acrylverf van Amsterdam, omdat die in één keer dekt.
 • Lijm(pistool)
 • Blauw, rood en wit papier
 • Schaar
 • Prime logo, daarvoor kun je deze printable gebruiken.
 • Evt zwarte stift
>> Lees ook: Allemaal leuke Sinterklaas spelletjes om te spelen met kinderen.

De Prime XL fles surprise maken

 1. Plak de piepschuim ringen op elkaar. Je begint met twee ringen met platte kant, met de platte kanten op elkaar. Daarop plak je een ronde ring, dan weer twee ringen met platte kan, dan weer een ronde ring en tot slot nog twee ringen met de platte kanten op elkaar. Wanneer je de Prime fles surprise net als die van ons in drie verschillende kleuren wilt maken, kun je de delen die een andere kleur moeten krijgen het beste pas na het verven aan elkaar vastplakken.
 2. Voor de bovenkant van de Prime Drink fles gebruik je de helft van je piepschuim bal. Die plak je bovenop je toren van ringen.
 3. Verf daarna de piepschuim Prime fles.
 4. Terwijl de verf droogt, kun je ondertussen de andere onderdelen van de Sinterklaas surprise maken. Knip het Prime logo uit, trek de fles om op een blauw vel papier en knip het rondje uit en maak van papier de hals van de fles en een dop.
 5. Ale de verf droog is, kun je als dat nodig is de piepschuim delen aan elkaar plakken. Lijm ook het Prime logo op de XL fles en plak de hals met dop er bovenop. Met een zwarte stift kun je onderaan de fles eventueel ook nog schrijven hoeveel ml Prime erin zit.
 6. Tot slot stop je je cadeautje onderin de fles en daarna plak je het blauwe rondje van papier erop, zodat het cadeautje er niet meer uit kan vallen.
>> Lees ook: 25+ Leuke én lekkere Sinterklaas hapjes en recepten.
Een Prime Drink XL fles surprise maken voor Sinterklaas!

Een mooie surprise voor iemand die van Prime Drink houdt, vind je niet?! En je hebt hem echt zo in elkaar! Als jij deze Prime Drink XL fles surprise nu ook gaat maken, dan vinden wij het natuurlijk super leuk om te zien wat jullie ervan gemaakt hebben. Deel je een foto van je creatie? Dat kan bijvoorbeeld door hem te posten op Facebook of Instagram, waarin je Lady Lemonade tagt. Maar je mag ons ook altijd een privé berichtje sturen!

Nog meer Sinterklaas inspiratie!

Behalve deze Prime Drink surprise vind je op onze website nog veel meer Sinterklaas inspiratie. Zo hebben we hier nog een heleboel andere surprise ideeën die super leuk zijn om te maken. En al onze Sinterklaas knutsels vind je hier. Voor kinderen die van kleuren houden, kun je hier allemaal super leuke Sinterklaas kleurplaten downloaden. (gratis!) En ook is het geweldig om samen met de kids Ozosnel poep te maken

Houd verder onze website en social media kanalen de komende tijd goed in de gaten, want er komt nog veel meer Sint leuks aan. En abonneer je hier (gratis) op ons YouTube kanaal, als je helemaal niks meer van ons wilt missen!

Wij maken gebruik van affiliate links. Wanneer jij iets koopt via onze website, krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Dit kost jou niets extra, maar helpt ons om Lady Lemonade te onderhouden.

Sinterklaas surprise maken | 50+ Super leuke & makkelijke surprise ideeën
Een hamburger surprise maken voor Sinterklaas

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter