Knutselen met wc rollen | Meer dan 50 geweldige knutselideeën voor kids!

15 juli 2022
Knutselen met wc rollen - Meer dan 30 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Als wij het laatste velletje wc papier pakken, verdwijnt de lege toiletrol eigenlijk nooit in de prullenbak. Er wordt altijd wel iets leuks van gemaakt of mee verzonnen. Hoe leuk dat zo’n simpel kartonnen rolletje met een beetje fantasie wel 101 verschillende dingen kan zijn. Ter inspiratie hebben wij de coolste knutselideeën met wc rolletjes in de hoofdrol voor jullie op een rij gezet. Makkelijk om te maken en het kost bijna niks, want de basis hebben we allemaal in huis. Dus pak een schaar, papier, lijm, verf of stiften, rol het wc papier af en ga lekker knutselen met wc rollen!

Meer dan 50 leuke ideeën om te knutselen met wc rollen

Bloemen stempelen met wc rollen

Bloemen stempelen met wc rollen - Een leuk en simpel knutselidee voor kids!

Dit is een super leuke en simpele activiteit om te doen met kinderen; bloemen stempelen met wc rollen. En het resultaat is ontzettend vrolijk, het kan eigenlijk niet mislukken. Je eigen mini Van Gogh; leuk om thuis aan de muur te hangen of om iemand cadeau te geven. 

‘Lees ook: De leukste kleurplaten voor kinderen (gratis downloaden & printen)

Papegaai knutselen van wc rol

Wil jij een papegaai knutselen? Dan vind je deze vrolijke, gekleurde vogel vast leuk! Je maakt hem van een wc rol en gekleurd papier. In de video hierboven zie je stap voor stap hoe je dat doet.

Clown knutselen van wc rol

Clown knutselen | 12 Super leuke clown knutsels voor kinderen.

Je maakt deze leukerd door de wc rol te beplakken en versieren met gekleurd papier. En het haar maak je van wol. Maak dan de armen van chenilledraad en plak er een paar mouwen van papier aan vast. Rijg een paar pompons (o.a. te koop bij Speelgoedpostorder.nl) aan een stukje ijzerdraad en maak dat vast aan de armen. Zo lijkt het net of de clown aan het jongleren is, super leuk!

Verrekijker van wc rollen

Knutselen met wc rollen | Meer dan 50 geweldige knutselideeën voor kids!

Met deze prachtige regenboog verrekijker kun je de wereld van dichtbij bekijken. Je maakt hem door twee wc rollen tegen elkaar aan te plakken. Je kunt je verrekijker versieren met papier, verf etc en er bijvoorbeeld pompons opplakken. (o.a. te koop bij HEMA) Maak dan met een perforator twee gaatjes in de verrekijker en rijg er een touwtje doorheen, zodat je hem om je nek kunt dragen.

IJsjes maken van wc rollen

Gooi nooit je lege ijsstokjes weg! Want met dat kale houten stokje – wel even afwassen natuurlijk! – kun je heel makkelijk een nieuw ijsje tevoorschijn toveren. Je verft een wc rol in een mooi kleurtje of beplakt hem met papier. En dan plak je het ijsstokje aan de binnenkant van de wc rol. Je kunt je ijsje eventueel ook nog een vrolijk gezichtje geven.

Tulpjes knutselen van wc rolletjes

Bloemen knutselen | 40+ Leuke ideeën om bloemen te maken!

Hoe vrolijk zijn deze tulpen van wc rol?! Je maakt ze door een wc rol plat te vouwen. En dan knip je ze in vorm. Als je dit lastig vindt, kun je de lijnen eventueel eerst met potlood tekenen. Daarna vouw je de wc rollen weer rond en verf je de tulpen. Als ze opgedroogd zijn, kun je ze eventueel ook nog een vrolijk gezichtje geven met acrylstiften. (die kun je o.a. kopen bij Bol.com)

‘Lees ook: Dieren knutselen | Meer dan 50 leuke dieren knutsels.’

Olifant met bloem in zijn slurf

Knutselen met wc rollen | Meer dan 50 geweldige knutselideeën voor kids!

Een vrolijke olifant met een bloemetje in zijn slurf. Je maakt hem door een wc rol in te pakken met grijs papier. Plak er een paar oren, slurf en een kuifje aan vast. En tot slot maak je een bloem door een pompon op een chenilledraad te plakken en die in de slurf te rollen.

Papegaai voor op je pols

Knutselen met wc rollen - 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Deze papegaaien zijn niet alleen super leuk om te knutselen, maar je kunt er ook nog mee spelen. Door de wc rol heb ik namelijk een pijpenrager geregen (o.a. te koop bij de  Fun & Feest winkel) en zo kun je je vogeltje overal mee naartoe nemen op je pols. Leuk hé!

Eenhoorn knutselen met wc rollen

Nog zo’n leuke knutsel waarmee je kunt spelen als hij eenmaal af is. Want deze eenhoorn draaft en galoppeert écht. Je kunt hem zelfs laten dansen. Super leuk voor unicorn fans!

Panda’s maken met wc rol

Dieren knutselen | Meer dan 50 leuke dieren knutsels - bijvoorbeeld voor Dierendag

Deze panda’s zijn ook schatjes! Je omwikkelt de wc rollen met wit papier. Het hoofd maak je van zwart en wit papier en daarop plak je een paar wiebelogen en met zwarte stift teken je het snuitje. Knip uit zwart papier een paar pootjes en plak die aan de wc rol vast. Tot slot maak je van papier nog een bamboe stengel die je op de buik plakt.

Flamingo knutselen met wc rollen

Flamingo knutselen | 14 knalroze tropische knutselideeën.

Deze flamingo maak je een beetje op dezelfde manier als de unicorn hierboven. Je hebt hiervoor 1,5 wc rol nodig die je omwikkelt met roze papier. Dan prik je in het lijf twee gaten voor de poten waar je een chenilledraad (o.a. te koop bij de  Fun & Feest winkel) doorheen rijgt. Bovenop het lijf plak je de vleugels en een staart van knutsel veren (o.a. te koop bij Baker Ross). En je maakt ook aan de bovenkant twee gaten om de touwtjes aan vast te maken. Om het voorste touwtje rijg je een rietje als nek en daar bovenop rijg je de kleine wc rol met een snavel van papier. De touwtjes maak je vast aan twee ijsstokjes die je haaks op elkaar vast bindt met een touwtje of chenilledraad. En dan is je flamingo klaar! Meer flamingo knutsels vind je in ons blog ‘14 Leuke ideeën om een flamingo te knutselen‘.

‘Lees ook: 26 Leuke binnen activiteiten & spelletjes voor kids.’

Spinnen stempelen met wc rol

Knutselen met wc rollen: spinnen stempelen met toiletrol

Kinderen zijn dol op stempelen. En met wat verf en wc rollen maak je de mooiste figuren op papier. Zoals deze spinnen. Geef ze een paar wiebeloogjes en schilder er een mooi web omheen en je hebt een prachtig kunstwerk voor aan de muur.

Wc-meermin knutselen met wc rollen

Dit knutselidee is absoluut een must do voor zeemeerminnen fans! Vind je het geen schatjes?! In de video laat ik je zien hoe je ze kunt knutselen met wc rollen.

Krokodil

Knutselen met wc rollen - 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Wij maakten al eens een krokodil van eierdozen. Maar ik vind dit ook echt een leukerd. Eerlijk is eerlijk; hij is niet van een wc rol, maar van een keukenrol gemaakt. Maar vooruit, van mij mag hij erbij!

Mevrouw en meneer tuinkers

Knutselen met wc rollen - Meer dan 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Dit is een super leuk knutselidee om kinderen te laten zien hoe er uit een zaadje een plantje groeit. De tuinkers heb ik gezaaid in een afgeknipte en geverfde papieren beker met watjes op de bodem. En die heb ik op een versierde wc rol geplakt. In een week tijd groeit er op het hoofd van je kale knikker een weelderige haardos!

WC rol aapje knutselen

Dieren knutselen | Meer dan 50 leuke dieren knutsels - bijvoorbeeld voor Dierendag

Aapjes zijn ook hele leuke dieren om te knutselen met wc rolletjes. Dankzij de armen, benen en staart van chenilledraad kun je ze namelijk overal aan ophangen; rechtop én ondersteboven. Je maakt hem door de wc rol bruin te verven of te omwikkelen met bruin papier. Ook maak je van bruin papier een gezichtje dat je op de wc rol lijmt. Prik met een dikke naald gaatjes in de wc rol en rijg je chenilledraad (te koop bij de  Fun & Feest winkel) er doorheen om de armen, benen en de staart te maken.

‘Lees ook: De leukste ideeën om te knutselen met strijkkralen.’

Racewagen knutselen met wc rollen

Knutselen met wc rollen - 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Max Verstappen laat een heleboel kleine jongens dromen van een carrière op de grid. En met deze zelf gemaakte raceauto kunnen ze vast aan de slag in de Formule 1 mini.

Muisje van wc rol

Dieren knutselen | Meer dan 50 leuke dieren knutsels - bijvoorbeeld voor Dierendag

Je maakt deze leukerd van een wc rol die je grijs verft of beplakt met gekleurd papier. Dan maak je van papier een kop en de pootjes en een staart van chenilledraad. (o.a. te koop bij de  Fun & Feest winkel) Leuk om ergens ondersteboven op te hangen.

Regenboog van wc rol

Regenboog knutselen | 25 Leuke ideeën voor 't maken van een regenboog.

Als je een wc rol in de lengte doorknipt en in de kleuren van de regenboog verft of stift, dan heb je een regenboog. En de watjes wolken aan beide onderkanten maken het helemaal af. Leuk om neer te zetten of om je pols te dragen als armband.

Vogel knutselen met wc rollen

Knutselen met wc rollen - Meer dan 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Dit jonge vogeltje is een leuke lente knutsel. Je maakt hem van twee wc rollen; van één knip je 1/4 af en dat gebruik je voor het hoofd. En onder je vogel plak je twee knijpers als pootjes. Als je een lintje door het hoofd van de vogel rijgt, kun je hem nog leren vliegen ook!

Vliegende dino knutselen met wc rol

Knutselen met wc rollen | Meer dan 50 geweldige knutselideeën voor kids!

Deze vliegende dino heet een Pterodactylus. Maar zijn naam is moeilijker dan het knutselen van de dinosaurus. Want die maak je echt zo met onze gratis printable! Print die op een groen of andere kleur papier en knip alle onderdelen uit. Dan omwikkel je een wc rol met dezelfde kleur papier en plak je de vleugels en poten aan de dino vast. Knip de voor- en achterkant van de wc rol in, rijg er een touwtje door en schuif dan het hoofd en de staart in het sneetje. Je kunt het hoofd en de staart een beetje extra afknippen als dat nodig is. Niet alle wc rollen zijn hetzelfde van formaat. Versier de dino verder door er nog wat stippen op te plakken en er een oog op te tekenen of plakken en dan kun je hem ergens leuk ophangen.

Eenhoorn van wc rol en wol

Knutselen met wc rollen - 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Unicorns zijn nog steeds populair. Dus vandaar dat er in dit rijtje knutsels niet één, maar zelfs twee eenhoorns staan. Deze is ook van wc rol, maar iets makkelijker om te maken dan haar grote zus hierboven. De manen en staart zijn van stukjes wol en plakte ik er met een lijmpistool aan vast.

‘Lees ook: De leukste knutselideeën met chenilledraad.’

Bloemen knutselen met wc rollen

Knutselen met wc rollen - Meer dan 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Een weer wat makkelijker knutselwerkje dat bijvoorbeeld leuk is om te maken met peuters of kleuters, zijn deze bloemen van wc rollen. Je kunt ze inpakken met papier of groen verven. En dan plak je er een paar blaadjes op en knip je hem in, zodat je er een bloem in kunt steken.

Vliegen van wc rollen

Knutselen met wc rollen - Meer dan 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Hoewel hun gezoem soms vreselijk irritant kan zijn, zijn deze vrolijke vliegen toch wel heel leuk om te knutselen. Je maakt ze door een wc rolletje te omwikkelen met verschillende kleuren wol. Dan vouw je er aan de voor- en achterkant een pijpenrager omheen voor de poten van de vlieg. Van een papieren cirkel maak je de vleugels die je op de rug plakt, een paar (wiebel)ogen erbij en je vlieg is klaar!

Monsters knutselen met wc rollen

Knutselen met wc rollen - 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Van wc rolletjes kun je ook deze griezels maken. Klieder je rolletje lekker vol met verschillende kleuren verf. En als dat droog is, kun je er een monsterlijk gezichtje op maken.

Draak en een eenhoorn

Deze draak spuugt echt vuur als je aan de achterkant in de wc rol blaast. Of laat je liever de manen van de unicorn wapperen? Want hoe je een eenhoorn maakt van wc rollen laat ik ook zien in deze video.

Haai knutselen van een wc rol

Mooie vissen en andere leuke zeedieren om te knutselen met kinderen.

Eén van de meest indrukwekkende vissen ter wereld; de grote witte haai. Ook in het klein, gemaakt van wc rol maakt hij best een beetje indruk, vind je niet?! Je maakt hem door een wc rol in te pakken met grijs papier. Dan knip je uit beide kanten een driehoek waar je tanden van papier in plakt. Knip de vinnen en staart uit grijs papier en lijm die ook op de wc rol. En geef de haai tot slot een paar (wiebel)ogen.

‘Lees ook: 20 Super leuke knutselideeën met eierdoos.’

WC rol Ninjago’s

Knutselen met wc rollen - 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Heel stoer om te knutselen met wc rollen zijn deze Ninjago’s. Mijn zoon is fan. Wie nog meer? Ook een leuke activiteit voor op een Ninjago partijtje!

Octopus

Knutselen met wc rollen - Meer dan 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Kijk deze octopus eens shinen! Je verft de wc rol van buiten én binnen en dan knip je hem in. De armen kun je omkrullen door ze om een potlood te draaien.

Narcissen knutselen met wc rollen

Bloemen knutselen - Meer dan 30 vrolijke knutselideeën die leuk zijn om te maken met kinderen!

Deze vrolijke narcissen hebben het eeuwige leven. Om ze te maken, knip je uit een geel blaadje de bloem en maak je van een wc-rol de geel-oranje trompet. Die plak je op een groen rietje en dan lijm je er nog een groen blad aan vast. Een echte lenteknutsel!

Draak knutselen met wc rollen

Knutselen met wc rollen - Meer dan 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Deze leuke en vrolijke marionet draak is te gek om te maken en daarna ook super leuk om mee te spelen. In het lijfje van wc rol prik je vier gaten voor de poten waar je een touwtje doorheen rijgt en voor de pootjes gebruik je een stukje kurk. Bovenop het lijf plak je de vleugels. En je maakt ook aan de bovenkant twee gaten om de touwtjes aan vast te maken. Aan de voorkant rijg je een rietje om het touwtje als nek en daar bovenop rijg je 2/3 wc rol als hoofd. De touwtjes maak je vast aan twee ijsstokjes die je haaks op elkaar vast bindt met een touwtje of chenilledraad. En dan is je draak klaar!

‘Lees ook: Meer dan 20 simpele, maar leuke knutselideeën van papier.’

Piraat & papegaai

Knutselen met wc rollen - Meer dan 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Dit is toch ook een leuk stel! Die piraat kijkt wel een tikkie chagrijnig, maar misschien maak jij een vrolijker exemplaar!

Kikker van toiletrol knutselen

Knutselen met wc rollen - 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Deze kikker is ook leuk én zo gemaakt. Je kunt de wc rol groen verven, maar hem ook gewoon beplakken met groen papier. Kwak!

Knikkerbaan van wc rollen

Knutselen met wc rollen - Meer dan 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Met wc rollen en knikkers kun je ook een heleboel lol hebben! Ben je bang dat de muur beschadigd, dan kun je de wc rolletjes ook op een stuk karton plakken of een deur.

Vrolijke vissen

Knutselen met wc rollen - 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Kijk ze eens shinen deze vliegende Japanse vissen. Je maakt ze door allemaal halve cirkels gekleurd papier op een wc rol te plakken. Geef ze een staart van vloeipapier (o.a. te koop bij Baker Ross) en plak er nog twee wiebeloogjes op. Als je ze buiten ophangt in de wind, wapperen hun staarten.

Krab maken van een wc rol

Mooie vissen en andere leuke zeedieren om te knutselen met kinderen.

Nog een leuk zeedier om te knutselen met wc rol; een krab! Je pakt de toiletrol in met rood papier. En van rood chenilledraad (o.a. te koop bij de Fun & Feest winkel) maak je de pootjes, scharen en ogen en die plak je aan de wc rol vast.

‘Lees ook: De leukste knutselideeën met zoutdeeg.’

Hartjes stempelen met wc rolletjes

knutselen met wc rollen: hartjes stempelen met toiletrol.

Je kunt niet alleen spinnen, maar ook heel makkelijk hartjes stempelen met wc rol. Je hoeft alleen de wc rol iets in te deuken. Een leuke manier om zelf inpakpapier te maken met je kindje. Daarmee wordt een cadeautje nog persoonlijker.

Raket maken

Knutselen met wc rollen - 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Is jouw kind gek op alles wat met de ruimte te maken heeft? Dan is het super leuk om deze raket te knutselen. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0…

Knikkerbaan 2

Knutselen met wc rollen - Meer dan 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

In plaats van je wc rollen vast te plakken aan de muur, kun je er ook zo’n knikkerbaan van knutselen. Je kunt keukenrollen gebruiken voor de hogere pilaren en die steeds kleiner maken.

Marionet hondje van wc rollen

Knutselen met wc rollen - Meer dan 35 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Deze teckel hebben we op dezelfde manier gemaakt als de draak hierboven. Alleen heeft fikkie een paar oren en een tong in plaats van vlammen in zijn bek. Mijn jongens vinden de marionet dieren te gek om te knutselen met wc rollen. We zijn nu al aan het bedenken welk dier we hierna gaan maken.

‘Lees ook: Meer dan 40 leuke ideeën voor het knutselen van bloemen.’

Vleermuizen knutselen met wc rolletjes

Knutselen voor Halloween - 20 Griezelig leuke Halloween knutsels.

Deze fladderige vleermuis is leuk om te maken rondom Halloween of voor een spookfeestje. Als je er een touwtje aan maakt, kun je ze leuk ophangen.

Leeuw knutselen

Knutselen met wc rollen - 15 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

De koning van de jungle is ook present! Als je hem af hebt, kun je hem ook nog gebruiken als pennenbakje.

Regenboog windvaantje maken

Knutselen met wc rollen - 25 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Nog zo’n leuk windvaantje om te knutselen met wc rollen! Het staat zo vrolijk als deze regenboog slierten bewegen in de wind.

Poes en hond knutselen met wc rollen

Knutselen met wc rollen - 15 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Dit leuke duo hoort bij elkaar. Samen vormen ze één wc rol. Als dat maar goed gaat!

Punniken met een wc rol

Punniken | Zo doe je dat! & Leuke punnik ideeën om te maken

In plaats van iets van de wc rol te maken, kun je ook iets mét de wc rol maken. Namelijk een mooie punnikdraad waarvan je bijvoorbeeld weer een armbandje kunt maken. Hoe je dat precies doet, leg ik hier helemaal uit.

‘Lees ook: Verven met knikkers; een toffe knutseltip voor álle leeftijden.’

Kikker vangspel

Knutselen met wc rollen - Meer dan 30 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Ik vind knutselwerkjes waarmee je daarna ook nog kunt spelen altijd extra leuk. Zo ook deze kikker! Je lijmt een touwtje met daarin een vlieg van papier in zijn bek en dan moet je proberen om die met de kikker te vangen. Een leuk spelletje!

Ballerina’s knutselen met wc rollen

Knutselen met wc rollen - Meer dan 30 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Prima ballerina’s deze twee. En zo cute! Je maakt ze door op een wc rol een lijfje te verven en een gezichtje te tekenen. Daaraan plak je twee benen van stevig karton; bijvoorbeeld van een ander wc rolletje en twee armen van chenilledraad. Voor het rokje kun je tule of een stukje stof gebruiken en het haar maak je van wol. Tip: prop eerst wat wc papier in de ballerina, dan kun je het haar makkelijker vast lijmen.

Koning & koningin

Knutselen koningsdag - Konig Willem-Alexander & Maxima van wc rol & nog 11 toffe andere knutselideeën.

Ontmoet koning WC Rol en zijn vrouw Toiletja. Een knap stel gemaakt van wc rollen en papier. Lekker knippen en plakken!

Super hero armbanden knutselen met wc rollen

Knutselen carnaval - De leukste verkleedkleren maken kids zelf!

Kruipt jouw kind graag in de huid van een superhero? Maak van deze wc rollen dan deze coole armbanden. Je knipt ze over de lengte in een rechte lijn door, zodat ze om je arm passen en dan kun je ze versieren.

‘Lees ook: Meer dan 35 knutselideeën met papieren bordjes.’

Bij knutselen

Bij knutselen - 5 Super leuke bijtjes om te knutselen in het thema lente.

Bzzzzzzzz…. Dit bezige bijtje is ook een leukerd. Pak de wc rol in met geel en zwart papier en plak er een hoofdje en een paar vleugels aan vast.

Vogelhuisje knutselen

Knutselen met wc rollen - 15 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Een vrolijk vogelhuisje voor in het raamkozijn! Van pompons kun je er ook nog een lief vogeltje bij maken, dat maakt het huisje helemaal af.

Mummie maken

Knutselen met wc rollen - 15 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.

Een ingewikkelde knutsel die je zo gemaakt hebt; dat is deze mummie! Het enige wat je ervoor hoeft te doen is weer wat repen wc papier terug op de rol draaien, alleen dan iets slordiger. En dan plak je er 2 wiebelen op. In plaats van wc papier is het ook leuk om echt verband te gebruiken.

‘Lees ook: 30 Leuke ideeën om te knutselen met ijsstokjes.’

Nog meer knutselideeën

Ik hoop dat je mijn knutselideeën leuk vindt. Mocht jij nou ook één van deze dingen gaan knutselen met wc rollen, dan zou ik het super leuk vinden als je het eindresultaat met mij deelt op Facebook of Instagram door Lady Lemonade te taggen of #ladylemonade te gebruiken. Ik vind het altijd super leuk om jullie kunstwerken ook te zien! En mocht je zelf nog een leuke knutseltip hebben, laat die dan vooral hieronder achter in de reacties.

Voor meer knutselinspiratie kun je ook heel goed hier op ons blog terecht. En mocht je echt nooit meer iets van ons willen missen, abonneer je dan op ons YouTube kanaal waar iedere week een nieuwe creatieve video online komt.

Knutselen met wc rollen - Meer dan 30 leuke ideeën die je kunt maken van toiletrol.
Knutselen met ijsstokjes | Meer dan 40 leuke knutselideeën met ijslollystokjes
Dinosaurus kleurplaat | Print hier gratis de leukste kleurplaten met dino's!

Dit vind je misschien ook leuk

5 Reacties

 • Reply Eileen 18 oktober 2015 at 8:49 am

  Bedankt voor de inspiratie. Heel leuk!

 • Reply Frederiek 19 oktober 2015 at 9:24 am

  Ik ga meteen wc-rollen verzamelen!

 • Reply Faya 14 oktober 2018 at 10:20 am

  Omdat ik all veel wc rollen heb ga ik een kleine kast maken ervan met wc rollen

 • Reply Alexandra 18 augustus 2019 at 10:07 am

  Superleuke ideeeën met die toiletrollen. heb je tips voor welk papier, lijm (nu flesje van hema maar plakt niet goed), dubbelz plakband en wat nog meer nodig is voor t knutselen?

 • Reply Lieke 30 december 2021 at 4:19 pm

  Super leuke ideeën mijn kids hebben allerlij ideeën hier van gebruikt

 • Laat een reactie achter